Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Też się tego trochę boję, ale na szczęście Shara już trochę odpuszcza... Dzisiaj nawet nakrzyczała na Stefana, bo za bardzo jej się pazurkami w ogonek wczepił :eviltong: Już tak za nim nie biega, jak na początku a nawet potrafi zniecierpliwiona odejść. Mam nadzieję, że to zaprocentuje tylko dobrymi stosunkami między nimi :)
A tak nawiasem mówiąc, to oprócz sterylki Shary będzie nas jeszcze czekać kastracja Stefana!!! Sąsiedzi uważają mnie za jakiegoś potwora, no bo jak można zwierzętom "takie rzeczy" robić :megagrin:

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Mam nadzieję że Shara i Stefan zostaną poprostu przyjaciółmi, tak jak jest u nas:eviltong:.
Wiesz Heciu, uwielbiam te fotki jak boksiaki spią:evil_lol:, są niemożliwe:loveu::loveu::loveu:

Posted

sabinka40 napisał(a):
Mam nadzieję że Shara i Stefan zostaną poprostu przyjaciółmi, tak jak jest u nas:eviltong:.
Wiesz Heciu, uwielbiam te fotki jak boksiaki spią:evil_lol:, są niemożliwe:loveu::loveu::loveu:

:D to prawda!!

Posted

O mamusiu, jaka z Sharuni pannica - potęga! :) Nie to co moja Lili "przecinek"... A Stefan - słodziak! Byle Sharcia nie dała sobie wejść na głowę, bo umarł w butach z takim "drapieżnikiem" :)

Posted

wow ...ale tu zmiany :)

Heciu ...byłam w Warszawie .....ale przy zmianie karty w telefonie nie wiem jakim sposobem zniknęły mi numery telefonów ...min Twój i Joli :( .... a tak bardzo chciałam z Wami się zobaczyć

Posted

[quote name='Alicja']wow ...ale tu zmiany :)

Heciu ...byłam w Warszawie .....ale przy zmianie karty w telefonie nie wiem jakim sposobem zniknęły mi numery telefonów ...min Twój i Joli :( .... a tak bardzo chciałam z Wami się zobaczyć

No nie... szkoda. Wysyłam ci numer na pw - zapisz sobie dokładnie!!!!

Posted

[quote name='hecia13']No nie... szkoda. Wysyłam ci numer na pw - zapisz sobie dokładnie!!!!

nr zapisane , nie wiem czemu zniknęły z karty ... ale obiecuję , ze jak tylko znów zawitam do Warszawy to się spotkamy :)

Posted

[FONT=Arial]Finanse psiaków przedstawiają się następująco :[/FONT]

[FONT=Arial]SALDO NA 20.07.2011

[/FONT] [FONT=Arial]544, 02 zł [/FONT][FONT=Arial]

Zgodnie z ustaleniami :

SHARA 450 zł opłata sterylki
Omar 45 zł dopłata do kastracji
pozostałe 49 zł otrzyma Kinio , boxiu na wózku

[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Finanse psiaków przedstawiają się następująco :[/FONT]

[FONT=Arial]SALDO NA 20.07.2011

[/FONT] [FONT=Arial]544, 02 zł [/FONT][FONT=Arial]

Zgodnie z ustaleniami :

SHARA 450 zł opłata sterylki
Omar 45 zł dopłata do kastracji
pozostałe 49 zł otrzyma Kinio , boxiu na wózku

[/FONT]

W imieniu Sharuni dziękujemy wszystkim :loveu::loveu::loveu:

Dojrzeliśmy do własnej galerii :eviltong: Zapraszamy http://www.dogomania.pl/threads/211683-Bullet-i-Shara

Posted

[quote name='andegawenka']Oby i ta miała robione takie fotki... http://www.dogomania.pl/threads/211589-Ira-bez-szczepien-ksiazeczki-zdrowia-i-bez-domu-pomocy-to-jeszcze-dzieciak

trzeba wierzyć że będzie miała robione ...MUSI MIEĆ

[quote name='hecia13']W imieniu Sharuni dziękujemy wszystkim :loveu::loveu::loveu:

Dojrzeliśmy do własnej galerii :eviltong: Zapraszamy http://www.dogomania.pl/threads/211683-Bullet-i-Shara

już byłam :multi:

Posted

Nutusia napisał(a):
Aj tam - Pańcia teraz baluje, bo się na wymarzone studia dostała, to po co jej spanko?... :)

No jak to? Po balandze wyspać też się trzeba, a z psami najlepiej :eviltong:

Posted

Hej, oj tak balanga będzie , nie ma co:P

Tapczanik cudowny, super higieniczny ( z ekoskórki) i mięciutki. Rozmiar specjalnie na dwa kangury. Dwóch to już bym nie miała gdzie upchnąć.
Troszkę się wykosztowałam, ale warto ;)

Hehe ja mam swój tapczanik i wreszcie tylko dla siebie;p

• 2 years later...
Posted

beataczl napisał(a):
co u Was slychac?:)

Shara mieszka u Heci , ma do towarzystwa 2 psiaki i koty a Omarek niestety opuścił już ziemski padół i przeniósł sie za TM
  • umarł na skręt żołądka zanim zdążono mu pomóc :'(