sylwija Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 Hachiko zdecydowanie NIE do kotów Już się wydawało, że oswaja się z widokiem, zapachem kotów , a dzisiaj rano mocno poturbował mojego rudzielca. po prostu wyjmowałam mu go z pyska :( Quote
Igiełka Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 oj to nie dobrze :( mam nadzieję że kocurek dojdzie szybko do siebie Quote
Marycha35 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Ludkowie kochani uwaga zaczął się Międzynarodowy Dzień Psa:) Quote
sylwija Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 Kot Milo - właśnie minęły newralgiczne 24 godz. Mam nadzieję, że będzie ok. ładnie mu ta sierść odrasta, zaczyna się robić podobny do siebie :) Hachi teraz jest poddenerwowany, że Runy nie ma i smętny, chyba tęskni.. Quote
kaskadaffik Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Matko Sylwija jak Ci sie udało wyciągnąć kota z jego pyska, ja 2 kotów nie dałam rady wydrzeć mojemu niestety :( :( waliłam grabkami, kopałam po tyłku i nic, dopóki kot sam nie przestał walczyć nie było szans. Dobrze, że Tobie się chociaż udało, ale mój to zgniata od razu żebra z płucami, u Twojego kotka nic nie uszkodzone? Quote
sylwija Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 prześwietlenie nic nie wykazało, jedziemy dziś na kontrolę jeszcze ja strasznie wrzeszczałam (naprawdę strasznie :D) i Hachiko otworzyłam paszczę rekami i wyjmowałam kota..Hachi z rozpędu, bo kłapał zębami, moją rękę sponiewierał, zresztą Milo mnie tez ugryzł. Myślę, że to ważne, że Hachi nie zareagował na moje poczynania agresją..to, co mnie palnął to z rozpędu, nie mając świadomości, że to moja ręka, a potem się wycofał.. i muszę Wam powiedzieć, że był w ogóle zdziwiony taki - o co to cale zamieszanie.. Quote
kaskadaffik Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Dokładnie wiem jak wrzeszczałąś :) i naprawdę widzę cała sytuację przed oczami, tylko zazdroszczę, że u Ciebie się udało.. dobrze, że kocisko dochodzi do siebie! Quote
Marycha35 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Pan Kotek był chory...Czy leży w łóżeczku? Trzymam kciukacze za zdrówko! A Hachi gałgan morderca, ech, źwierzaki......A smutny nadal? Tęskni za sunią? Quote
sylwija Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 Mój kiciuś, Milo, coraz lepiej :) już się pakuje do mnie do łóżka, ma apetyt i mruczy :) ale do weta jeździmy codziennie przynajmniej do poniedziałku.. Hachiko i tak jest kochany, to bardzo grzeczny pies. Przynajmniej wiemy, że jedną wadę ma..- NIE polecany do kotów. Poza tym bez zarzutu psiak. Powinien juz być w swoim domku.. Quote
Marycha35 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Oj, dobrze, że Milo zdrowieje:), a Japończyk wadę jedną musi mieć, dla przyzwoitości;) Kochane psiątko! Quote
sylwija Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 kochane i przynajmniej bezpieczne. A Shaq właśnie traci DT :( http://www.dogomania.pl/threads/210509-Shaq-haszczak-pilnie-szuka-DT-DS Quote
kaskadaffik Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Hachi bądź grzeczny :) i już nie atakuj kotka :) Quote
sylwija Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 Jest domek zainteresowany naszym skarbem. Prosze o kciuki ja znow w nerwach.. Ech.. Quote
Livka Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='sylwija']Jest domek zainteresowany naszym skarbem. Prosze o kciuki ja znow w nerwach.. Ech..[/QUOTE] :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
joaaa Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Trzymam kciuki! Za kota też, mój niestety, po 5 dniach nie wygrzebał się. :( Ale jak je i normalnie się zachowuje, to będzie dobrze! Quote
sylwija Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Ankieta - ok wizyta - ok wczoraj do mnie dzwonila Pani podekscytowana i sie umowlismy wstepnie w polowie drogi 17 lipca Quote
CatAngel Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: :D Quote
kaskadaffik Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 O maj gat, al esuper, niesamowicie się cieszę !!!! Hachi trzymam kciuki za Ciebie piękniusieńki !!! Quote
Marycha35 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Huraaa, huraaaaa, Japończyku nasz cudny:):):) Quote
Livka Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 z niecierpliwością czekamy na 17 lipca - to już tylko 10 dni ;) Quote
Recommended Posts