Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hachiko zdecydowanie NIE do kotów

Już się wydawało, że oswaja się z widokiem, zapachem kotów , a dzisiaj rano mocno poturbował mojego rudzielca. po prostu wyjmowałam mu go z pyska :(

Posted

Kot Milo - właśnie minęły newralgiczne 24 godz. Mam nadzieję, że będzie ok.

ładnie mu ta sierść odrasta, zaczyna się robić podobny do siebie :)

Hachi teraz jest poddenerwowany, że Runy nie ma i smętny, chyba tęskni..

Posted

Matko Sylwija jak Ci sie udało wyciągnąć kota z jego pyska, ja 2 kotów nie dałam rady wydrzeć mojemu niestety :( :( waliłam grabkami, kopałam po tyłku i nic, dopóki kot sam nie przestał walczyć nie było szans. Dobrze, że Tobie się chociaż udało, ale mój to zgniata od razu żebra z płucami, u Twojego kotka nic nie uszkodzone?

Posted

prześwietlenie nic nie wykazało, jedziemy dziś na kontrolę jeszcze

ja strasznie wrzeszczałam (naprawdę strasznie :D) i Hachiko otworzyłam paszczę rekami i wyjmowałam kota..Hachi z rozpędu, bo kłapał zębami, moją rękę sponiewierał, zresztą Milo mnie tez ugryzł.
Myślę, że to ważne, że Hachi nie zareagował na moje poczynania agresją..to, co mnie palnął to z rozpędu, nie mając świadomości, że to moja ręka, a potem się wycofał..

i muszę Wam powiedzieć, że był w ogóle zdziwiony taki - o co to cale zamieszanie..

Posted

Mój kiciuś, Milo, coraz lepiej :) już się pakuje do mnie do łóżka, ma apetyt i mruczy :) ale do weta jeździmy codziennie przynajmniej do poniedziałku..

Hachiko i tak jest kochany, to bardzo grzeczny pies. Przynajmniej wiemy, że jedną wadę ma..- NIE polecany do kotów.
Poza tym bez zarzutu psiak. Powinien juz być w swoim domku..

Posted

:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:
:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

:D