sylwija Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 kaskadaffik napisał(a):Eh nie ma jak pierwotna natura :) raz kotek, raz rybka, jeżyk ;) Nawet tak nie mow - od kotow ma sie trzymac z daleka. Quote
tibby Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Przynajmniej się przyda xD Zawsze można reklamować, że może chodzić z mężem na ryby - jak mąż nie upoluje ryby to Hachi to zrobi xD Quote
sylwija Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 beka napisał(a):On jest taki piekny :) dziwne ze kolejka sie nie ustawila. A teresz10, ktora w schronisku w Nowodworze k/Lublina bywa mówiła że tam od kilku dni jest taka dziewczynka jak Hachi dałam info o suni HA Quote
sylwija Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 Hachi.. umie szczekać.. oczywiście nie na ludzi, nie na hałasy, czy zamieszanie - nie jest przecież psem stróżującym ale np. na kota za płotem; dziwny to szczek, jak pierwszy raz usłyszałam, to zaczęłam go obserwować, czy to na pewno on z siebie te dźwięki wydaje Quote
kaskadaffik Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Hi hi pewnie na kury też by poszczekał czy na jeżyki :) Quote
sylwija Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 ale jaki to szczek - dziwny taki, moje psy czasem szczekają, jak psy.. a Hachi.. hmm.. no nie wiem, ale inaczej ;) Quote
sylwija Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 Hachi w poniedzialek mial zdjete szwy. Wszystko wyglada ladnie. A wczoraj zostal zachipowany - nasz szczesliwy numerek to: 967000009162274 :) Quote
Marycha35 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Ooooo, spiszę, może w Totka wypali;) Oczywiście zawiadomię!!!!! Hachika całuskiem miziam:) Quote
sylwija Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Żeby z Hachiko nie zrobił sie cąlkiem wiejski burek, zabraliśmy go wczoraj do Dolinki Służewieckiej Quote
sylwija Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Dużo bardziej od rowerzystów, dzieci.. interesuje go, co jest w chaszczach i.. graffiti Quote
Marycha35 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Ha, ha, ha, w chaszczach było nieźle....ale chyba już z lekka po tamtej stronie! A to zdjęcie z graffiti to żywy dowód na to, że psiaki mają zmysł estetyczny! ;) Quote
kaskadaffik Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Cudne zdjecia, że przy takim psie nie ma zainteresowania .. Quote
sylwija Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 ja też się dziwię, bo ja nie wahalabym się ani chwili Jest wyjątkowym haszczakiem i wyjątkowy jak na haszczaka.. Quote
sylwija Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 dzisiaj najprawdopodobniej zamieszka z nim - tzn. będą korzystać z jednego kojca http://www.dogomania.pl/threads/208988-Runa-smutna-pi%C4%99kno%C5%9B%C4%87 są tam dwie budy, a oboje wydaja się być przyjaźnie nastawieni do innych psiaków Obym tylko ja sobie poradziła.. Quote
kaskadaffik Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Ale para cudna będzie! jakby tak je razem ktoś zaadoptował :) Sylwija dasz radę napewno ! Quote
sylwija Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 bardzo ładnie przyjął Runę na sublokatorkę Hachi strasznie marną ma sierść, po tym zapaleniu niby śladów nie ma na skórze, ale wyliniał całkiem i sierść jest słaba wezmę go jutro razem z Runą do lekarza, niech obejrzy.. może ktoś ma pomysł, co można podać na wzmocnienie i poprawę sierści? poza ta sierścią nie widzę, żeby się źle czuł.. i apetyt tez ma tzn. z tą sierścią ja się źle czuję, jak na nią patrzę.. Quote
Livka Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 2/3 siemienia lnianego 1/3 nasion wiesiołka zmielić i podawać po trzy łyżeczki do jedzenia - działa rewelacyjnie, włos jest mocny i błyszczący - przepis naszego weta :) z suchą karmą to raczej nie przejdzie, ale mój Nikuś bardzo chętnie zjada z płatkami, białym serem i jogurtem naturalnym, Livia zjada w karmie zalanej rosołkiem z jakimś pysznym dodatkiem mięsnym ;) Quote
Marycha35 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Samuraj z kiepską sierstką???? Pomyłka. Zaraz będzie lepiej:) Quote
sylwija Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 dzisiaj na spacerze na Polach Mokotowskich jakieś panie myślały, że Hachi to szczeniak :D A on ma 3-4 lata :) ale był takie podekscytowany.. Quote
Plicha Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Sylwija często bywasz na Dolince służewieckiej? Ja tam mieszkam :) Może Hachi na następnym spacerze miałby ochotę poznać dwie koleżanki? Quote
Recommended Posts