Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przynajmniej się przyda xD Zawsze można reklamować, że może chodzić z mężem na ryby - jak mąż nie upoluje ryby to Hachi to zrobi xD

Posted

beka napisał(a):
On jest taki piekny :)
dziwne ze kolejka sie nie ustawila.
A teresz10, ktora w schronisku w Nowodworze k/Lublina bywa mówiła że tam od kilku dni jest taka dziewczynka jak Hachi

dałam info o suni HA

Posted

Hachi.. umie szczekać.. oczywiście nie na ludzi, nie na hałasy, czy zamieszanie - nie jest przecież psem stróżującym
ale np. na kota za płotem; dziwny to szczek, jak pierwszy raz usłyszałam, to zaczęłam go obserwować, czy to na pewno on z siebie te dźwięki wydaje

Posted

Ha, ha, ha, w chaszczach było nieźle....ale chyba już z lekka po tamtej stronie! A to zdjęcie z graffiti to żywy dowód na to, że psiaki mają zmysł estetyczny! ;)

Posted

bardzo ładnie przyjął Runę na sublokatorkę

Hachi strasznie marną ma sierść, po tym zapaleniu niby śladów nie ma na skórze, ale wyliniał całkiem i sierść jest słaba wezmę go jutro razem z Runą do lekarza, niech obejrzy..

może ktoś ma pomysł, co można podać na wzmocnienie i poprawę sierści?
poza ta sierścią nie widzę, żeby się źle czuł.. i apetyt tez ma
tzn. z tą sierścią ja się źle czuję, jak na nią patrzę..

Posted

2/3 siemienia lnianego
1/3 nasion wiesiołka
zmielić i podawać po trzy łyżeczki do jedzenia - działa rewelacyjnie, włos jest mocny i błyszczący - przepis naszego weta :)
z suchą karmą to raczej nie przejdzie, ale mój Nikuś bardzo chętnie zjada z płatkami, białym serem i jogurtem naturalnym, Livia zjada w karmie zalanej rosołkiem z jakimś pysznym dodatkiem mięsnym ;)