makot'a Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Prawdopodobnie od kilku dni błąkała się po okolicy. Znalazłam ją wczoraj nad zalewem Rejów, niedaleko ośrodka wypoczynkowego. Leżała w tym samym miejscu od wczoraj. Suczka jest młoda, bardzo spokojna, trochę apatyczna. Nieśmiała, ale ufna i bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem. Zero agresji. Co prawda leżąc w tym jednym miejscu sprawiała wrażenie, jakby na kogoś czekała, bo nie chciała stamtąd odejść, więc pewnie ktoś się jej pozbył kiedy dostała cieczki, ale mimo wszystko spytam - może komuś zaginął taki piesek? Quote
Ania102 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Śliczna sunieczka. Pewnie wywalona:-( Jest u Ciebie na dt czy na zawsze?:lol: Quote
makot'a Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Na razie na DT, zobaczymy co będzie potem... ...jest naprawdę urocza, chętnie bym ją wzięła, ale nie mieszkam już z rodzicami na co dzień, a nie mam warunków, żeby trzymać je w Krakowie, więc byłabym zmuszona zostawić trzy psy na głowie moim rodzicom. I o ile oni nie są jakoś kategorycznie temu przeciwni, to niestety wątpię by poradzili sobie z trzema psami, które dopiero muszą ustalić między sobą hierarchię, kiedy mnie nie będzie. Poza tym, szczerze mówiąc sądziłam, że mój kolejny pies to już będzie zaplanowany, wybrany i upatrzony...a tu taki psikus :D Zobaczymy, czy nie znajdzie się jakiś właściciel, choć wątpię. Jeśli nie, to mam na oku pewnych znajomych, u których suczce byłoby dobrze. Zobaczymy co z tego wyjdzie :P Quote
Ania102 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Ona jest przepiekna!:) Jeśli Ty jej nie zostawisz lub Ci znajomi nie wezmą pewnie domek znajdzie szybciutko. Będziesz ja sterylizować? Quote
makot'a Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 Jest już po sterylizacji, oficjalnie została zarejestrowana w Urzędzie Miasta jako adoptowany przez nas pies (było to konieczne, żeby wykonać sterylizację za darmo)....prawdopodobnie już u nas zostanie, bo po właścicielu ani śladu. Więcej o niej jest w moim wątku http://www.dogomania.pl/threads/202952-Pi%C4%99kna-i-Bestia./page10 Polecam zajrzeć i obejrzeć jak się suni wiedzie :) Tym bardziej, że z tą sterylizacją historia była niezbyt wesoła... (niestety właśnie robię projekt i nie dam rady znów tutaj wszystkiego opisać :( - wszystko jest w wątku na stronie, do której link podałam ) A to Nitka (tak ją w końcu nazwaliśmy...) sprzed kilku dni: Pozdrawiam. Quote
Ania102 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 A wszystko dobrze po zabiegu? To fajnie, że ma domek. Ona sliczna naprawdę. To zdjęcie rewelacyjne! Quote
Recommended Posts