elik Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 tamb napisał(a):Po niedzieli może. Abrakadabra może w niedzielę. Napisałam maila do Pani, kiedy ona z kolei może. Z DP są dwa domy do sprawdzenia. To może na razie wstrzymam ogłoszenia dla Dosi ? - mają sie ukazać na weekend Jakby domek wypalił to dla innego potrzebującego psiaka mogłyby być ogłoszenia. Już zapłaciłam, szkoda, żeby się ogłoszenia niepotrzebnie ukazały. Quote
tamb Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 Tak, lepiej wstrzymaj. Mam przeczucie, ze Dosia teraz znajdzie domek. Dzisiaj też miałam obiecujący telefon. Quote
elik Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 tamb napisał(a):Tak, lepiej wstrzymaj. Mam przeczucie, ze Dosia teraz znajdzie domek. Dzisiaj też miałam obiecujący telefon. Byłoby super. Im wcześniej będzie w DS, tym lepiej dla Was obu :) Jeśli jednak nic by z tego nie wyszło, daj znać to uruchomię ogłoszenia. Na razie tylko wstrzymam, nie sceduję na innego psiaka. Quote
tamb Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 Dosia pakuje walizki. Salibinka wszystko opisze. Aniu, dziękuję bardzo. Quote
hop! Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Super! :lol: Inne domy warto sprawdzić i zaproponować podobne suczki. Nawet mam kandydatkę - http://www.dogomania.pl/threads/207674-MILKA-cudowna-PRZYTULANKA-4-8-kg-s%C5%82odyczy-w-wersji-JAMNIK-mix-! Quote
salibinka Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Wszystko, to może mi daruj, Tamaro ;). Ale w skrócie: Dom to pani Iwona z nastoletnim synem. Wcześniej mieli uratowanego z ulicy psa, chorego na padaczkę, następnie przez ostatnie sześć lat suczkę z Krakowskiego Azylu. Miłe, bezpieczne mieszkanie w Krakowie, zielone osiedle do spacerów. Do pomocy rodzina. Spanie w łóżku. Dosia będzie zostawać w tygodniu na kilka godzin - pani wraca ok. 15, syn wcześniej. Warunki dobre, ludzie otwarci i oboje bardzo na Dosię czekają. Wszystkie szczegóły wizyty przekazałam Tamarze, Tamara zdecydowała, że tak i jutro przyjeżdża z Dosią do Krakowa. Quote
togaa Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 [quote name='hop!']Super! :lol: Inne domy warto sprawdzić i zaproponować podobne suczki. Nawet mam kandydatkę - http://www.dogomania.pl/threads/207674-MILKA-cudowna-PRZYTULANKA-4-8-kg-s%C5%82odyczy-w-wersji-JAMNIK-mix-! A chłopczyka nie chcą ? Mam takiego białaska Żabolka 10 miesiecy ( w podpisie).;) Quote
salibinka Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 [quote name='hop!']Super! :lol: Inne domy warto sprawdzić i zaproponować podobne suczki. Nawet mam kandydatkę - http://www.dogomania.pl/threads/207674-MILKA-cudowna-PRZYTULANKA-4-8-kg-s%C5%82odyczy-w-wersji-JAMNIK-mix-! Rozmawiałam z panią z Sieprawia. Przyjęła numer do Stowarzyszenia w sprawie Milki, ma do nich dzwonić. Jeśli się skontaktuje i wyrazi zainteresowanie adopcją Milki, pomogę sprawdzić dom na miejscu. Quote
hop! Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 salibinka napisał(a):Rozmawiałam z panią z Sieprawia. Przyjęła numer do Stowarzyszenia w sprawie Milki, ma do nich dzwonić. Jeśli się skontaktuje i wyrazi zainteresowanie adopcją Milki, pomogę sprawdzić dom na miejscu. Świetnie. Działasz błyskawicznie. ;) Quote
eliza_sk Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Dzięki wielkie dziewczyny :) Właśnie rozmawiałam z tą panią, posłałam im link do allegro Milki, ma ją obejrzeć. Quote
wellington Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Maly OT : http://www.facebook.com/event.php?eid=221481047878200 Quote
elik Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Bardzo dobra wiadomość z rana :multi: Oby więcej takich. Quote
salibinka Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Kolejni państwo (Kraków, do sprawdzenia), którzy nie dostali Dosi, poprosili o maila ze zdjęciami i informacjami o Milce lub o innej, małej, młodej suczce (ma ktoś, wie ktoś?). Quote
eliza_sk Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 salibinka napisał(a):Kolejni państwo (Kraków, do sprawdzenia), którzy nie dostali Dosi, poprosili o maila ze zdjęciami i informacjami o Milce lub o innej, małej, młodej suczce (ma ktoś, wie ktoś?). Salibinko, Pani z Sieprawia dla Milki odpada - nie ma auta, nie chce pokusić się o trud pokonania 80 km w żaden sposób - zadzwoń do niej i zaproponuj może psiaka z Krakowa. Będę wdzięczna za polecanie suniaka dalej, jak macie nadmiar chętnych. Quote
salibinka Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 eliza_sk napisał(a):Salibinko, Pani z Sieprawia dla Milki odpada - nie ma auta, nie chce pokusić się o trud pokonania 80 km w żaden sposób - zadzwoń do niej i zaproponuj może psiaka z Krakowa. Będę wdzięczna za polecanie suniaka dalej, jak macie nadmiar chętnych. Wysłałam Milkę przed chwilą tym państwu z Krakowa, zobaczymy. Quote
tamb Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Wróciłam z Krakowa pełna spokoju o Dosię (teraz Antosie). Ma wspaniały dom. Quote
dorota1 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 tamb napisał(a):Wróciłam z Krakowa pełna spokoju o Dosię (teraz Antosie). Ma wspaniały dom. Jak to dobrze, taka fajna sunia :loveu::lol: Quote
salibinka Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 [quote name='tamb']Wróciłam z Krakowa pełna spokoju o Dosię (teraz Antosie). Ma wspaniały dom. No to foty z soboty ;): Quote
Vilena Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Śledzę wątek cały czas ;) Super, że ma domek! Antosia bądź grzeczna! :) Quote
elik Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Super się Dosi/Antosi trafiło. Jak widać to sunia kanapowo nakolankowa :loveu: Quote
Vilena Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Mogę wrzucić parę fotek Dosi na śląskie forum? Tamb założyła jej tam wątek no i pusty jest. Quote
Recommended Posts