Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tamb napisał(a):
Po niedzieli może. Abrakadabra może w niedzielę. Napisałam maila do Pani, kiedy ona z kolei może.
Z DP są dwa domy do sprawdzenia.

To może na razie wstrzymam ogłoszenia dla Dosi ? - mają sie ukazać na weekend Jakby domek wypalił to dla innego potrzebującego psiaka mogłyby być ogłoszenia. Już zapłaciłam, szkoda, żeby się ogłoszenia niepotrzebnie ukazały.

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tamb napisał(a):
Tak, lepiej wstrzymaj. Mam przeczucie, ze Dosia teraz znajdzie domek. Dzisiaj też miałam obiecujący telefon.

Byłoby super. Im wcześniej będzie w DS, tym lepiej dla Was obu :)
Jeśli jednak nic by z tego nie wyszło, daj znać to uruchomię ogłoszenia. Na razie tylko wstrzymam, nie sceduję na innego psiaka.

Posted

Wszystko, to może mi daruj, Tamaro ;). Ale w skrócie: Dom to pani Iwona z nastoletnim synem. Wcześniej mieli uratowanego z ulicy psa, chorego na padaczkę, następnie przez ostatnie sześć lat suczkę z Krakowskiego Azylu. Miłe, bezpieczne mieszkanie w Krakowie, zielone osiedle do spacerów. Do pomocy rodzina. Spanie w łóżku. Dosia będzie zostawać w tygodniu na kilka godzin - pani wraca ok. 15, syn wcześniej.
Warunki dobre, ludzie otwarci i oboje bardzo na Dosię czekają. Wszystkie szczegóły wizyty przekazałam Tamarze, Tamara zdecydowała, że tak i jutro przyjeżdża z Dosią do Krakowa.

Posted

[quote name='hop!']Super! :lol:

Inne domy warto sprawdzić i zaproponować podobne suczki.

Nawet mam kandydatkę - http://www.dogomania.pl/threads/207674-MILKA-cudowna-PRZYTULANKA-4-8-kg-s%C5%82odyczy-w-wersji-JAMNIK-mix-!

Rozmawiałam z panią z Sieprawia. Przyjęła numer do Stowarzyszenia w sprawie Milki, ma do nich dzwonić. Jeśli się skontaktuje i wyrazi zainteresowanie adopcją Milki, pomogę sprawdzić dom na miejscu.

Posted

salibinka napisał(a):
Rozmawiałam z panią z Sieprawia. Przyjęła numer do Stowarzyszenia w sprawie Milki, ma do nich dzwonić. Jeśli się skontaktuje i wyrazi zainteresowanie adopcją Milki, pomogę sprawdzić dom na miejscu.

Świetnie. Działasz błyskawicznie. ;)

Posted

Kolejni państwo (Kraków, do sprawdzenia), którzy nie dostali Dosi, poprosili o maila ze zdjęciami i informacjami o Milce lub o innej, małej, młodej suczce (ma ktoś, wie ktoś?).

Posted

salibinka napisał(a):
Kolejni państwo (Kraków, do sprawdzenia), którzy nie dostali Dosi, poprosili o maila ze zdjęciami i informacjami o Milce lub o innej, małej, młodej suczce (ma ktoś, wie ktoś?).

Salibinko, Pani z Sieprawia dla Milki odpada - nie ma auta, nie chce pokusić się o trud pokonania 80 km w żaden sposób - zadzwoń do niej i zaproponuj może psiaka z Krakowa. Będę wdzięczna za polecanie suniaka dalej, jak macie nadmiar chętnych.

Posted

eliza_sk napisał(a):
Salibinko, Pani z Sieprawia dla Milki odpada - nie ma auta, nie chce pokusić się o trud pokonania 80 km w żaden sposób - zadzwoń do niej i zaproponuj może psiaka z Krakowa. Będę wdzięczna za polecanie suniaka dalej, jak macie nadmiar chętnych.

Wysłałam Milkę przed chwilą tym państwu z Krakowa, zobaczymy.