tamb Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 Są zainteresowani ale kiedy temat schodzi na wizytę przedadopcyjną, zainteresowanie się kończy. Aktualnie Dosia dalej szuka domu. Teraz Gerda z Titką są na podwórku a Dosia, Przecinek, Ozzy, Timon i koty ze mną. Kiedy Gerdzie się znudzi, biedna Dosia i Przecinek, zostaną, niestety, zamknięte w pokoju, na górze. Przecinek wtedy piszczy i szczeka. Nic nie mogę na to poradzić a bardzo mi ich szkoda. Quote
tamb Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 Potrzebna osoba w Warszawie do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej. Domek zapowiada się dobrze. Quote
wellington Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='tamb']Są zainteresowani ale kiedy temat schodzi na wizytę przedadopcyjną, zainteresowanie się kończy. Tamb, dobrze ze juz podczas rozmowy obraz jasny sie wylania :angryy: Elik do mnie napisala Mam jeszcze jednego maila z zapytaniem o Biankę, to chętnie polecę Dorcię, i przeslala zdjecie Dorci. Bianka to sobowtor Dorci ktory znalazl wymarzony domek :multi: http://www.dogomania.pl/showthread.php?t=199697&goto=newpost Quote
dorota1 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Wpisałam prośbę o wizytę na wątkach Lenki i Tosi, bo są tam osoby z Warszawy, miejmy nadzieję, że ktoś pomoże. Quote
hop! Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='tamb']Potrzebna osoba w Warszawie do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej. Domek zapowiada się dobrze.[/QUOTE] Napisałam do kilku osób. Quote
tamb Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 Fajnie, bo zainteresowana Pani, po rozmowie telefonicznej, wydaje się miła, miała sunię ponad 15 lat. Quote
dorota1 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Tamarko, znalazłam taki wątek: http://www.dogomania.pl/threads/174839-Wizyty-przedadopcyjne-Warszawa Można by skorzystać. Co Ty na to? Quote
hop! Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='dorota1']Tamarko, znalazłam taki wątek: http://www.dogomania.pl/threads/174839-Wizyty-przedadopcyjne-Warszawa Można by skorzystać. Co Ty na to? Tylko, że ja już napisałam do Andzike prywatną wiadomość. Doświadczenie już ma spore. ;) Quote
dorota1 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='hop!']Tylko, że ja już napisałam do Andzike prywatną wiadomość. Doświadczenie już ma spore. ;)[/QUOTE] No to czekamy na jakąś wiadomość od Andzike;) Quote
Andzike Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='dorota1']No to czekamy na jakąś wiadomość od Andzike;)[/QUOTE] Prześlijcie mi nr do Pani na pw, postaram się ogarnać jak najszybciej ;) Quote
tamb Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 Andzike, bardzo dziękuję, że jesteś na wątku. Już Maupa4 zgodziła się odwiedzić zainteresowaną adopcją panią. Alarm wstrzymany. Długo rozmawiałam z domkiem, powinno być dobrze. Teraz pewnie tylko transport i Dosia w domu. Quote
Ewa Marta Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Przyszłam na zaproszenie hop, ale widzę, że problem już rozwiązany:-) Trzymam kciuki za sunię! Quote
hop! Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='Andzike']Prześlijcie mi nr do Pani na pw, postaram się ogarnać jak najszybciej ;)[/QUOTE] [quote name='beka']Widze że juz ustalone z wizyty. Hop mnie sciągneła.[/QUOTE] [quote name='Ewa Marta']Przyszłam na zaproszenie hop, ale widzę, że problem już rozwiązany:-) Trzymam kciuki za sunię![/QUOTE] Dziękuję bardzo za przybycie. :Rose: Quote
Awit Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 A ja bez zaproszenia, sama z siebie weszłam:-) Powodzenia!!!!!!! Quote
hop! Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='Awit']A ja bez zaproszenia, sama z siebie weszłam:-) Powodzenia!!!!!!![/QUOTE] W takim razie trzymaj kciuki. ;) Kiedy będzie wizyta? Quote
paros Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='beka']Widze że juz ustalone z wizyty. Hop mnie sciągneła.[/QUOTE] a mnie tamb sciągnęła :lol: trzymam kciuki za domek Quote
tamb Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 Pani się wycofała, syn odradził. Wizyta nieaktualna. Quote
BeataDz Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='tamb']Pani się wycofała, syn odradził. Wizyta nieaktualna.[/QUOTE]Tamarko myślę, że to Ci sami ludzie co dzwonili do mnie o Badiego. Jak już miałam ustaloną wizytę to się pani wycofała. Szkoda, ale sunia napewno znajdzie super domek. Quote
Lili8522 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Ojjj jaka szkoda :(( Domku, domku przybywaj do Ślicznej Kruszynki bo ona czeka ;) Quote
tamb Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 [quote name='BeataDz']Tamarko myślę, że to Ci sami ludzie co dzwonili do mnie o Badiego. Jak już miałam ustaloną wizytę to się pani wycofała. Szkoda, ale sunia napewno znajdzie super domek.[/QUOTE] Pani pierwszy raz pomyślała o adopcji, po 2 latach od śmierci swojej suni. Dosia ją ujęła przez podobieństwo. Synowie, mieszkający na stałe za granicą, odradzili. Chcą, żeby mama mogła regularnie jeździć. Z kotem zostaje przyjaciółka, ale kota nie trzeba wyprowadzać. Quote
dorota1 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='tamb']Pani pierwszy raz pomyślała o adopcji, po 2 latach od śmierci swojej suni. Dosia ją ujęła przez podobieństwo. Synowie, mieszkający na stałe za granicą, odradzili. Chcą, żeby mama mogła regularnie jeździć. Z kotem zostaje przyjaciółka, ale kota nie trzeba wyprowadzać.[/QUOTE] Ale ludzie są beznadziejni! Po co zawracała głowę, skoro tak łatwo dała sobie odradzić. Nigdy tego nie pojmę, jak można tak bałamucić.:shake: Powinna była się zastanowić i naradzić z synami, zanim do Ciebie zadzwoniła. Quote
hop! Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Dobrze, że zrezygnowała teraz i poinformowała o tym. Często jest tak, że ludzie przeczytają ogłoszenie, nie zastanowią się i decydują się na adopcję, a potem unikają kontaktu... Czy Dosia ma aktualne allegro? Quote
tamb Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 [quote name='salibinka']Allegro zrobione przez lilk_ę: http://allegro.pl/show_item.php?item=1586586068 Jeszcze dwa dni ma. Quote
Recommended Posts