Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dosia jest maleńka, wielkości kota, ma około 8 miesięcy i szuka dobrego domu. Cudem nie wpadła pod rozpędzone samochody, kiedy biegała zagubiona przy bardzo ruchliwej ulicy. Nie miała obroży, była przerażona, prawdopodobnie ktoś ją wyrzucił. Dosia znalazła tymczasowe schronienie w domu, w którym jest duża suka, która jej nie akceptuje. Trzeba uważać, żeby 3-kilogramowe maleństwo nie spotkało się w domu z 35-kilogramową rezydentką. Pilnie potrzebna jest osoba, która pokocha Dosię i sprawi, że zawsze już będzie bezpieczna. Dosia jest bardzo miła, radosna, łagodna, lubi inne psy i koty. Kontakt w sprawie adopcji: 510278239, tamaraart@vp.pl

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo proszę o pomoc w ogłaszaniu. Sunia pilnie potrzebuje domu. Moja Gerda jest bardzo zazdrosna, izolowanie jej od małej, oznacza zamykanie Gerdy albo Dosi w pokoju na zmianę. Nie jest to przyjemne dla psa i dla mnie. Zamknięta Gerda się obraża i ślini a Dosia, oddzielona od ludzi, płacze. Razem nie mogą być, bo boję się o malucha.

Posted

Dziękuję za przybycie. Jest śliczna i bezproblemowa, nawet załatwia się w ogrodzie, nic nie niszczy. Taki super adopcyjny piesek.

Posted

Swietna ta mała....

Jakis wysyp białasków tej wiosny. U Irenki tymczasują się 3 identyczne, też z okolic Bielska.;)

Posted

Cudo takie, że tylko kochać. Teraz biedulka ze względu na Gerdę, jest zamknięta w pokoju na górze a powinna być w łóżku przy swoim człowieku.

Posted

Ma dobre ogłoszenia, na pewno znajdzie dom :)
Widziałam to na Radio Bielsko, też tam ogłaszam nasze psy i wiem, że ogłoszenia stamtąd dają efekt :)

Posted

Bardzo za wszystko dziękuję. Salibinka sprawdzi domek jutro o 19-tej. Mała jest tak słodka, że trudno ją będzie oddać. Jakby nie reakcja Gerdy, zostałaby. Pozostałe psy i koty zaakceptowały malucha. Cóż, nie nadaję się na dom tymczasowy. Malutką wczoraj zaszczepiłam.