nata od jadzi Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 ej, no to w końcu wysyłamy tą paczkę czy osobiście się wszyscy widzimy w sobotę? Quote
Czarodziejka Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Osobiście w sobotę przyjadę - umówię się jeszcze z Kayą na dokładną godzinę. Quote
przyjaciel_koni Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Rex przypomina o sobie !!!! To wciąż psiak w ogromnej potrzebie !!!! Koszt zabiegu to 450zł. Pozostaje do uzbierania jeszcze kwota 150zł. na okołozabiegowe sprawy... Prosimy o Waszą pomoc dla Rexa !!! Quote
Talcott Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Oj!! Tylko tak moge pomóc!!!:placz::placz::placz:Hoop!:-( Quote
katya Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Czarodziejka była w sobotę w Łodzi, kupiły z Kają karmę, a dzisiaj Nata od Jadzi wysłała priorytetem Neomycynę i Dexapolcort N. Dexapolcort N kupiła Ania i Klajber - wielkie dzięki! Quote
Czarodziejka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Bardzo dziękuję fundacji NiZ za jedzonko dla Rexa. Czekamy teraz na leki - bardzo bardzo są potrzebne. Szkoda, że nie dało rady załatwić tego za jednym zamachem, ale już paczuszka idzie pocztą ;) Quote
Linssi Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Dziewczyny, na jakie konto przelac kase na leczenie rexa? Na fundacje? Cos tam wygrzebe spod desek podlogi na naszego futrzaka :) Quote
Czarodziejka Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Otrzymałam paczuszkę! Wielkie dzięki, bardzo już potrzebowałam, bo rany się rozłażą. Na pierwszy ogień wzięłam Neomycynę. Wczoraj w nocy przed snem przemyłam Rexowi ucho, bo strasznie mu śmierdziało - duchota i upały robią swoje. Linssi - pomoc fifnansowa przyda się bardzo po operacji. Zabieg finansuje Fundacja NiZ, a apelujemy o pomoc pooperacyjną - na pewno Rex będzie na antybiotykach i trzeba będzie jeździć z nim na konsultacje. Dzięki, że jesteś przy nas, jak zawsze słowna i szczodra :) Quote
Linssi Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 To wysylam na Fundacje z dopiskiem "na leczenie Rexa - owczarka niemieckiego". Czarodziejko... nie ma za co dziekowac. Z ta szczodroscia to nie ma co przesadzac... chetnie dawalabym wiecej gdybym tylko miala. Tak czy siak zawsze cos tam wygrzebe dla was :) Mam jeszcze jedno pytanie: czy szacowany koszt leczenia po operacji nadal oscyluje w granicach 150 zl czy cos sie zmienilo? Quote
Czarodziejka Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Linssi - tak zakładam, że wyniesie ok 150 zł. Dexapolcort wykorzystany - szybko poszło, bo to maleńkie opakowanie, więc pozostała neomycyna tylko, ale efekty są słabsze. Widać gołym okiem. Naszczęście skórka Rexowa po tych 2 dozowniczkach wygląda zdecydowanie lepiej, pięknie się goi i o ile znów się gdzieś nie spaprze, to będzie ok. Quote
nata od jadzi Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 no pięknie, te buteleczki to jednak śmiesznie małe są. Czarodziejko, w razie co to dzwoń, zrobimy dostawę Quote
Czarodziejka Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Bardzo proszę, jeśli możecie. DZiś Rexa troszkę wyczesałam, ale nie mogę za bardzo, bo pęka mu skóra. Pryskałam Neomycyną. Rany się ładnie zasuszają, ale powstają nowe...:( Quote
Linssi Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Czarodziejko, jest Ci cos potrzebne? Leki? Szampony? Mow szybko, to cos zaradzimy :) Quote
Czarodziejka Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Linssi napisał(a):Czarodziejko, jest Ci cos potrzebne? Leki? Szampony? Mow szybko, to cos zaradzimy :) DexapolcortN potrzebny... Quote
Czarodziejka Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Dostałam ją wczoraj! 3 dexapolcorty! :) Dziękuję Linssi, jesteś niezawodna! Obiecuję fotki Rexa, wygląda już w miarę przyzwoicie ;) Quote
Linssi Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 To sie ciesze ze doszly :) Szkoda ze te g**ienka sa takie malutkie i na krotko wystarczaja. No ale trzeba siersciucha leczyc :) Czarodziejko, jak czegos bedzie brakowalo, to pisz :) Czekamy na zdjecia pana Przystojnego :) Quote
Czarodziejka Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Malutkie i mało wydajne, ostatnio jeden pojemniczek mam na 2 razy tylko... Na szczęście skórka się goi, nie dopuszczam do powiększania ran, ale niestety - całe życie może się to powtarzać...:( Quote
nata od jadzi Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Czarodziejko, obiecuję Wam trzy 55ml dexapolcorty po niedzieli Quote
ewatonieja Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Rexio pokazuje się i prosi o wsparcie :cool3: Quote
Recommended Posts