Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I te krzywe łapy.....ech...
I jeszcze mam problemik w postaci maleńkiej bezdomnej, wyrzuconej z samochodu Funi - jest oczywiście cielna :mad:
Sterylka 140 zł...chyba z aborcją :( Jak zdążę...

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

...o ile sunia faktycznie waży do 3 kg...
Opisałam ją podczas wizyty z onkami, że prawie, jak kot, więc powiedział mi tę cenę. Jeśli sunia waży chociaż pół kg więcej...Nie chce mi się myśleć. Jutro prawdopodobnie jadę z Rexem i Sabą, może i Funię wezmę na dokładkę. Niech ją chociaż obejrzy. Nie zakładam jej na razie wątku, bo mam nadzieję, że komuś we wsi ją wydam. Tyle, że szczennej nikt nie weźmie...

Posted

Wiem, że zanim trafiła do mnie pałętała się po wsiach, a za nią tabuny psów. Wniosek nasuwa się sam. Suni rośnie brzuszek - chociaż sama jak patyczek, to brzuszek spory i ma wilczy apetyt...

Posted

Może...
Mam trochę pieniędzy na leczenie onków, więc ewentualnie mogłabym wyłożyć, fakturkę też zawsze biorę na którąś fundację, więc rozliczenie jest jawne. Obawiam się tylko, że może braknąć na leczenie Saby i Rexa. Już sam szampon to ok 150 zł miesięcznie....a każda wizyta to razem ok 300 zł ( 344 i 270, jutro kolejna + apteka po każdej wizycie) I jeszcze wyżywienie...

Posted

To już leży w gestii jego sponsorów.
Karina i Przyjaciel KOni co miesiąc łożą na jego utrzymanie zadeklarowaną kwotę, na leczenie zbieramy. Dajemy radę, chociaż jest różnie. Było dobrze do wiosny, kiedy to wypaliły te uszyska i łapy...
Rex jest ogłaszany do adopcji, jest nawet na forach niemieckich francuskich...

Posted

Klapa o tyle, że nikt go nie chce....przecież paciorkowce, gronkowce i różne pałeczki wreszcie wyginą w uszyskach, łapami zajmiemy się potem, bo Rex musiałby przyjmować za dużo antybiotyków. Nie ma jednak zainteresowania adopcją....