Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rex sliczny psiaku... tylko czemu taki chorowity....:-(
Czarodziejka widze ze betoniara i inne urocze rzeczy zdobia nie tylko moj dom i obejscie...:p
witamy w klubie...

Posted

Dorothy napisał(a):
Rex sliczny psiaku... tylko czemu taki chorowity....:-(
Czarodziejka widze ze betoniara i inne urocze rzeczy zdobia nie tylko moj dom i obejscie...:p
witamy w klubie...

Najlepszego nie pokazuję...to sterty gruzu i piachu przed samym wjazdem na posesję. :mad:

Posted

Saba się nie daje ubierać. Zresztą ona jest taka dostojna, że Julka nie śmie. Poprzestaje na okrywaniu jej i obkładaniu :mad: nie napiszę już czym, bo nerw mnie zaraz szarpnie. Kiedyś jedynie moje stringi Sabie przyodziała, akurat nadjechał listonosz, a tu sucz w moich majtach po podwórku paraduje.

Posted

Dorothy napisał(a):
no coz, przypuszczam, ze podobnie jak u mnie, nic juz nie jest w stanie przywrocic Ci na wsi dobrego imienia osoby normalnej i zwyczajnej:evil_lol:

Tu, jak ktoś się dziwi, to życzliwi mi ludzie pobłażliwie tłumaczą: "una miastowo jest,a tam inaczy myślą" 8)
Żyć, nie umierać :evil_lol:

Posted

Ostatnio pada i nie ma mowy o przebieraniu. Za to dziś dostałam wygrane na bazarku topiki szydełkowe i Julka ubrawszy się w nie poszła na rowerek :)
Wyglądała jak biedne dziecko ubrane w to, co matula akurat z darów dostała. Wszystko za duże i ....widzał kto kiedy dziewczątko w dwóch topikach naraz, umorusane truskawkami z ogródka, w kaloszach nie na te nogi i z Foczką na pończoszce? Smycz za wysoko wisi :mad:

Posted

AnkaG napisał(a):
A jak z wynikami Reksa?

Mają zadzwonić z lecznicy, kiedy będą wyniki.
Czekam :roll:
Na pewno w tym tygodniu się coś wyjaśni.
Zastrzyki z antybiotykiem mu się skończyły i wiem na pewno, że trzeba będzie mu wykupić następne. Wet chce dobrać jeden skuteczny antybiotyk na wszystko, bo w innym przypadku musiałby dostawać kilka, a to jest z oczywistych przyczyn niekorzystne...

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Ostatnio pada i nie ma mowy o przebieraniu. Za to dziś dostałam wygrane na bazarku topiki szydełkowe i Julka ubrawszy się w nie poszła na rowerek :)
Wyglądała jak biedne dziecko ubrane w to, co matula akurat z darów dostała. Wszystko za duże i ....widzał kto kiedy dziewczątko w dwóch topikach naraz, umorusane truskawkami z ogródka, w kaloszach nie na te nogi i z Foczką na pończoszce? Smycz za wysoko wisi :mad:

Szczęśliwe dziecko! Ot co :)

Posted

Przed chwilką dzwonili z lecznicy. Są wyniki Rexa. Wet powiedział, że jest tragicznie i mam natychmiat przyjechać. Stwierdzono 2 bakterie: paciorkowiec hemolityczny i gronkowiec złocisty, trzeba przeprowadzić dwie kuracje antybiotykowe...W poniedziałek jedziemy. Sabę też mam zabrać. Nie chce mi się teraz nic pisać.....

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Jutro jedziemy do weta z Sabą i Rexem. Saba coraz gorzej chodzi, sztywnieją jej łapki. Spondylza zabija powoli...:(

Trzymam kciuki, nie wiedziałam że Saba ma spondylozę :(.
Pytia ma spondylozę i spondyloartrozę i chorą wątrobę i nie mogę nawet leków przeciwbólowych jej podawać .