Czarodziejka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Wczoraj bardzo się rozchorowałam po grilu, którego użądziliśmy sobie w niedzielę. Pewnych rzeczy jeść nie mogę...Ledwo przeżyłam... Gdyby nie Julcia psy zdechłyby pewnie z głodu i rozpaczy, bo ja się snułam - o ile nie leżałam prawie nieprzytomna, a one za mną. W domu brud, gary w zlewie, rzadnych posiłków. Dziecko - 4 latka samo sobie kanapki robiło - z dżemem, a przy okazji "biednym pieskom" z tym, co akurat w lodówce było, czyli z wędlinami tz, bo my wegetarianki obie jesteśmy. Pojadły sobie wykwintnie. Z budami cisza.... Quote
Czarodziejka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 U nas straszny upał.... Rex profilaktycznie w kojcu, żeby Miś mógł wygrzac stare gnaty. Foczka solidarnie przyklejona do kojca - przy Rexie ;) Quote
Gosiapk Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Czarodziejka napisał(a):U nas straszny upał.... Rex profilaktycznie w kojcu, żeby Miś mógł wygrzac stare gnaty. Foczka solidarnie przyklejona do kojca - przy Rexie ;) To musi być miłość :loveu: Quote
Czarodziejka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 O tak, wystarczy, że się Focz oddala, a on strasznie lamentuje. Dopiero, gdy wróci i znów przywrze do kojca jest spokój ;) Quote
Czarodziejka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 No przecież ona do kochania jest stworzona ;) Quote
AnkaG Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Widac gustuje w małych, czarnych przy kości. :evil_lol: Quote
Czarodziejka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 AnkaG napisał(a):Widac gustuje w małych, czarnych przy kości. :evil_lol: Korpulentnych :evil_lol: Każdy mały facet lubi mieć u swego boku duuużą przedsiębiorczą kobietę :diabloti: Quote
Gosiapk Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Czarodziejka napisał(a):Korpulentnych :evil_lol: Każdy mały facet lubi mieć u swego boku duuużą przedsiębiorczą kobietę :diabloti: :lol: to było dogre :lol: Quote
Czarodziejka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 I śpią razem w ojcu ;) Nadchodzi nocka i Focz idzie przodem za kraty - chyba lubi ten Rexowy zakątek :) Quote
Gosiapk Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 To już nie tylko miłość, ale małżeństwo (białe). :cool3: Quote
Czarodziejka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Od kiedy kategorycznie zabroniłam obsikiwać moje piękne krzewy Rexisko leje na czworaka - tam, gdzie stoi, więc wszystkie razy za obszczane i uschnięte roślinki spadają na staruszka Miśka.... Quote
Czarodziejka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Emir, która jest darczyńcą 2 bud, wywalczyła (ostro było) dowóz bud za kwotę wstępnie ustaloną - czyli ok. 100 zł :multi: Właśnie do mnie dzwoniła. Wczoraj zapadła decyzja, że budy jednak zostaną dowiezione. Rex będzie miał swoją własną budę i Foczka może z Miśkiem, albo Saba :multi: Nie wiem, komu bardziej buda przypadnie do gustu, ale tak się cieszę :multi: :loveu: Quote
karina1002 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Całe szczęście, ale tak na prawdę ile czasu i energii poszło na durne uzgadnianie kwoty. Polska rzeczywistość... Quote
AnkaG Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Wreszcie jakieś dobre wieści. :multi: Ja wpłaciłam 1% podatku swojego i TZ-ta na fundację Emir. Quote
Czarodziejka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Prezes Emira nie przebiera w środkach i słowach, jeżeli chodzi o dobro pokrzywdzonych psów ;) Natomiast pan prezes DHL wobec jej żelaznych argumentów po prostu wymiękł....:) Quote
Gosiapk Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Głosuję za tym, aby panu prezesowi w podziękowaniu za zmięknięcie przesłać słoik z Foczym oddechem :evil_lol: Quote
Gosiapk Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 A może dwa prezenty w dowód wielkiego uznania zasług? :diabloti: Quote
Czarodziejka Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 To może zawiozę Foczkę i ona osobiście podziękuje? 8) Quote
Gosiapk Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Czarodziejka napisał(a):To może zawiozę Foczkę i ona osobiście podziękuje? 8) Genialne! :eviltong: Quote
AnkaG Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Czarodziejka napisał(a):To może zawiozę Foczkę i ona osobiście podziękuje? 8) Myślisz, że taki osobisty buziaczek to będzie to ... :cool1: Quote
Recommended Posts