Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj bardzo się rozchorowałam po grilu, którego użądziliśmy sobie w niedzielę. Pewnych rzeczy jeść nie mogę...Ledwo przeżyłam...
Gdyby nie Julcia psy zdechłyby pewnie z głodu i rozpaczy, bo ja się snułam - o ile nie leżałam prawie nieprzytomna, a one za mną. W domu brud, gary w zlewie, rzadnych posiłków. Dziecko - 4 latka samo sobie kanapki robiło - z dżemem, a przy okazji "biednym pieskom" z tym, co akurat w lodówce było, czyli z wędlinami tz, bo my wegetarianki obie jesteśmy. Pojadły sobie wykwintnie.
Z budami cisza....

Posted

Czarodziejka napisał(a):
U nas straszny upał....
Rex profilaktycznie w kojcu, żeby Miś mógł wygrzac stare gnaty. Foczka solidarnie przyklejona do kojca - przy Rexie ;)

To musi być miłość :loveu:

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Korpulentnych :evil_lol:
Każdy mały facet lubi mieć u swego boku duuużą przedsiębiorczą kobietę :diabloti:

:lol: to było dogre :lol:

Posted

Od kiedy kategorycznie zabroniłam obsikiwać moje piękne krzewy Rexisko leje na czworaka - tam, gdzie stoi, więc wszystkie razy za obszczane i uschnięte roślinki spadają na staruszka Miśka....

Posted

Emir, która jest darczyńcą 2 bud, wywalczyła (ostro było) dowóz bud za kwotę wstępnie ustaloną - czyli ok. 100 zł :multi:
Właśnie do mnie dzwoniła. Wczoraj zapadła decyzja, że budy jednak zostaną dowiezione.
Rex będzie miał swoją własną budę i Foczka może z Miśkiem, albo Saba :multi: Nie wiem, komu bardziej buda przypadnie do gustu, ale tak się cieszę :multi: :loveu:

Posted

Czarodziejka napisał(a):
To może zawiozę Foczkę i ona osobiście podziękuje? 8)

Myślisz, że taki osobisty buziaczek to będzie to ... :cool1: