Czarodziejka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 I to same dziewczynki :) W najmodniejszych koafiurkach ;) Quote
Aggie Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 ale szprytne zdjecie....a ja myślałam, że olbrzymy raczej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a u mnie same kawalery..:evil_lol: Quote
przyjaciel_koni Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Fajna Foczka Czarodziejko - wlazłam na jej wątek. A jaki Foczy uśmiech na jednym ze zdjęć, miło popatrzeć. Tylko jakoś tak (może mi się wydaje), wszystkie te Twoje "staruszki" dobrze się karmią.... Rex wciąż jeszcze niedofinansowany.... Bardzo prosimy o wpłaty, by dokończyć kojec !!!!!!! Quote
Czarodziejka Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 przyjaciel_koni napisał(a):Fajna Foczka Czarodziejko - wlazłam na jej wątek. A jaki Foczy uśmiech na jednym ze zdjęć, miło popatrzeć. Tylko jakoś tak (może mi się wydaje), wszystkie te Twoje "staruszki" dobrze się karmią.... ....co dowodzi ich zapobiegliwości w trudnych sytuacjach losowych ;) Rex i Frotka też przeszli przez łódzki schron, ale w postaci szkieletowej. Fokita to małe licho, które na pewno pokaże nam wachlarz swoich talentów. Już nie mogę się doczekać :loveu: Odnośnie kojca - wczoraj nie mając innego wyjścia złożyłam zamówienie na cały steleż - 1500 zł. Na wszystko oczywiście będzie faktura. Zrobią w tydzień. Mam więc tydzień na uzbieranie pieniędzy. Kiedy patrzę z pespektywy czasu, to myślę, że szybciej byłoby zamówić ten kojec, który znalazła Loozerka. Quote
Czarodziejka Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 150 PLN - AFN 500 PLN - Peter, Przyjaciel Koni, Avii 40 PLN - Zasadzkas 200 PLN - Hesia i Ybot 30 PLN - ania14p za bazarek 100 PLN - Gigi 50 PLN - Bushak 50 PLN - Przyjaciel Koni 150 PLN - Peter 60 PLN - warg2003 warg 30 PLN - AniaG 140 PLN - Evelin 100 PLN - BoraBora 140 PLN - Larysa 50 PLN - Przyjaciel Koni 10 PLN - nabyłam pasek od Pucki na bazarku Z tego 200 PLN odejdzie wkrótce na weta. 366 PLN wydałam na na materiały - cement, blachę na dach, śruby itp. Faktura jest na AFN Pozostaje 1234 PLN Potrzebne będzie 1500 PLN - stelaż Ok. 200 PLN - robocizna Wiązanie. Quote
loozerka Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Kurcze, droga sprawa ten kojec, jak wyszukałam wtedy tamten, to tak pomyslalam, ze cena ogromna i ręczna robota bedzie duzo tansza...a tu kicha, niestety.... Czarodziejko, dam namiar na ten watek Greven, ona ma problemy ze swoim zwierzyncem i wiem, ze tez chce robic kolej, jest on jej niezbedby tez z uwagi na mocno rozrabiającego jednego z przygarnietych psów... Quote
Czarodziejka Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Ja też myślałam, że taniej jest zrobić, ale...na początku chciałam zakupić pręty, kątowniki itp i dać do spawania, ale to też wyszłoby grubo ponad 1000 zł do tego spawacz - prąd, elektrody i inne drobuazgi, wyszloby ponad 1500 zł. Siatka jednak odpada - chyba, że specjalna, ale to znów trzeba gdzieś zamówić i czekać. Materiały budowlanie bardzo poszły w górę. Quote
Dorothy Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 jak to nie zaglada Foczka jest przekochana, i to spojrzenie.... zapytam dziewczyn z AFN czy mozliwe jest przelanie troche kasy z tego co nazbierane na Klusiora zeby poszlo na kojec dla Rexa D Quote
Czarodziejka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Super!!!!!!!!!! Dzięki Dorothy!!! O fakturka będzie potężna :) Przyda się. Quote
karina1002 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='Czarodziejka']Nikt tu nie zagląda :cry: Zagląda, zagląda. Codziennie zagląda, ale co ja mogę ?? Poczytam sobie, poczytam, pomysle o Was cieplutko i tyle. Nawet finansowo nie moge wspomóc na razie (mam wydatki na swoje czworonogi a szczególnie jedną: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34614&page=46). więc pozdrawiam cieplutko Quote
Czarodziejka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Karinka....akurat ty pomagasz co miesiąc, więc nawet o tobie nie myślę w kategoriach finansowych ;) Quote
Kar0la Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Foczka jest kochana. A te jej śmierdzące całuski. :evil_lol: Ciekawe co Rex powie na przyjazd nowej damy dworu. :evil_lol: Czarodziejko o kota mozesz być raczej spokojna. Ona ma ma koty w głębokim poważaniu, przynajmniej jak na razie. Zresztą przy jej foczych kształatach to kota raczej nie dogoni. Quote
Czarodziejka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Saba ze spondylozą, w podeszłym wieku i po wypadku też miała je mieć w poważaniu. A jak przyszło co do czego, to jak ruszyła z odsieczą.... :) Quote
Kar0la Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Może i z Foczki wyjdzie mały diabełek. Z dnia na dzień jest coraz śmielsza. Już się nauczyła, że jak moje psy biegna poszczekać do furtki to należy udać się w tamtym kierunku chociaż hau to jeszcze od niej nie słyszałam. Może jak jej Saba pokaże jak się goni kota to się dziewczyna nauczy. Tak czy owak będziesz miała wesoło. :evil_lol: Quote
Czarodziejka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 A kto to zapowiadał, że Fokita jest szczekająca ? Quote
Kar0la Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Czarodziejka napisał(a):A kto to zapowiadał, że Fokita jest szczekająca ? Julia mówiła. Możliwe, że Fokita zacznie szczekać. Może uznała, że u mnie nie ma nic godnego do obszczekiwania.:roll: Quote
Czarodziejka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 :) To u mnie na pewno się coś znajdzie... Quote
loozerka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Taaa, Czarodziejka ma takie urządzenie do wymiany psom osobowosci ;) No i znowu śmierdzielek Ci sie trafił...godna następczyni Gajki [*] :) Quote
przyjaciel_koni Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Podobno od smrodku jeszcze nikt nie umarł..... Rex bardzo prosi o pomoc w sfinansowaniu budowy kojca !!!!! Jeszcze trochę brakuje !!!!!! Quote
Czarodziejka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='karina1002']Zagląda, zagląda. Codziennie zagląda, ale co ja mogę ?? Poczytam sobie, poczytam, pomysle o Was cieplutko i tyle. Nawet finansowo nie moge wspomóc na razie (mam wydatki na swoje czworonogi a szczególnie jedną: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34614&page=46). więc pozdrawiam cieplutko A weszłam tam i widzę, że masz fajną sunię ;) Quote
Dorothy Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 sa jakies komplikacje w AFN zeby przelac ale kombinuje inne zrodla kasy dla Rexa, mam nadzieje ze sie uda :-) Quote
Czarodziejka Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Dzięki Dorothy :) Komplikacje? ...... :( Quote
Dorothy Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 no cos tam cos tam, ale pracujemy nad tym :-) cierpliwosci D ps. przeciez Foczka czeka Quote
Recommended Posts