Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fajna Foczka Czarodziejko - wlazłam na jej wątek.
A jaki Foczy uśmiech na jednym ze zdjęć, miło popatrzeć.
Tylko jakoś tak (może mi się wydaje), wszystkie te Twoje "staruszki" dobrze się karmią....

Rex wciąż jeszcze niedofinansowany....
Bardzo prosimy o wpłaty, by dokończyć kojec !!!!!!!

Posted

przyjaciel_koni napisał(a):
Fajna Foczka Czarodziejko - wlazłam na jej wątek.
A jaki Foczy uśmiech na jednym ze zdjęć, miło popatrzeć.
Tylko jakoś tak (może mi się wydaje), wszystkie te Twoje "staruszki" dobrze się karmią....

....co dowodzi ich zapobiegliwości w trudnych sytuacjach losowych ;)
Rex i Frotka też przeszli przez łódzki schron, ale w postaci szkieletowej. Fokita to małe licho, które na pewno pokaże nam wachlarz swoich talentów. Już nie mogę się doczekać :loveu:
Odnośnie kojca - wczoraj nie mając innego wyjścia złożyłam zamówienie na cały steleż - 1500 zł. Na wszystko oczywiście będzie faktura. Zrobią w tydzień. Mam więc tydzień na uzbieranie pieniędzy.
Kiedy patrzę z pespektywy czasu, to myślę, że szybciej byłoby zamówić ten kojec, który znalazła Loozerka.

Posted

150 PLN - AFN
500 PLN - Peter, Przyjaciel Koni, Avii
40 PLN - Zasadzkas
200 PLN - Hesia i Ybot
30 PLN - ania14p za bazarek
100 PLN - Gigi
50 PLN - Bushak
50 PLN - Przyjaciel Koni
150 PLN - Peter
60 PLN - warg2003 warg
30 PLN - AniaG
140 PLN - Evelin
100 PLN - BoraBora
140 PLN - Larysa
50 PLN - Przyjaciel Koni
10 PLN - nabyłam pasek od Pucki na bazarku

Z tego 200 PLN odejdzie wkrótce na weta.

366 PLN wydałam na na materiały - cement, blachę na dach, śruby itp. Faktura jest na AFN

Pozostaje 1234 PLN

Potrzebne będzie 1500 PLN - stelaż
Ok. 200 PLN - robocizna
Wiązanie.

Posted

Kurcze, droga sprawa ten kojec, jak wyszukałam wtedy tamten, to tak pomyslalam, ze cena ogromna i ręczna robota bedzie duzo tansza...a tu kicha, niestety....
Czarodziejko, dam namiar na ten watek Greven, ona ma problemy ze swoim zwierzyncem i wiem, ze tez chce robic kolej, jest on jej niezbedby tez z uwagi na mocno rozrabiającego jednego z przygarnietych psów...

Posted

Ja też myślałam, że taniej jest zrobić, ale...na początku chciałam zakupić pręty, kątowniki itp i dać do spawania, ale to też wyszłoby grubo ponad 1000 zł do tego spawacz - prąd, elektrody i inne drobuazgi, wyszloby ponad 1500 zł. Siatka jednak odpada - chyba, że specjalna, ale to znów trzeba gdzieś zamówić i czekać.
Materiały budowlanie bardzo poszły w górę.

Posted

jak to nie zaglada
Foczka jest przekochana, i to spojrzenie....
zapytam dziewczyn z AFN czy mozliwe jest przelanie troche kasy z tego co nazbierane na Klusiora zeby poszlo na kojec dla Rexa
D

Posted

Foczka jest kochana. A te jej śmierdzące całuski. :evil_lol: Ciekawe co Rex powie na przyjazd nowej damy dworu. :evil_lol:
Czarodziejko o kota mozesz być raczej spokojna. Ona ma ma koty w głębokim poważaniu, przynajmniej jak na razie. Zresztą przy jej foczych kształatach to kota raczej nie dogoni.

Posted

Może i z Foczki wyjdzie mały diabełek. Z dnia na dzień jest coraz śmielsza. Już się nauczyła, że jak moje psy biegna poszczekać do furtki to należy udać się w tamtym kierunku chociaż hau to jeszcze od niej nie słyszałam. Może jak jej Saba pokaże jak się goni kota to się dziewczyna nauczy. Tak czy owak będziesz miała wesoło. :evil_lol:

Posted

Czarodziejka napisał(a):
A kto to zapowiadał, że Fokita jest szczekająca ?

Julia mówiła. Możliwe, że Fokita zacznie szczekać. Może uznała, że u mnie nie ma nic godnego do obszczekiwania.:roll: