majafaja Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Czarodziejka, jesli bedzie kojec bierzesz Erę? Quote
AnkaG Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Jutro wystawię na bazarku dwie książki na kojec Rexa. Czarodziejko - ale chyba podamy, że na twoje prywatne konto wpłata ? Quote
Czarodziejka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Tak, bo przy wielu przelewach tracimy cenne złotówki.... Dzięki Ania ;) Quote
przyjaciel_koni Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Rex musi jak najszybciej zostać "szczęśliwym" mieszkańcem kojca !!!!! Bardzo prosimy o wsparcie finansowe - to kosztowna inwestycja, ale niezbędna w tym przypadku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Czarodziejka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Czekamy, aż t_kasiek zaprojektuje nam ten kojec :roll: Quote
przyjaciel_koni Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Potrzebne wsparcie dla Rexa na jego nowe mieszkanie !!!!!! Sam projekt tam nie postoi !!! Quote
loozerka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Czarodziejko, a co z ta fotką Rexa?? moze dam ktorąs z poczatku wątku, co? Quote
AnkaG Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Bazarek z książkami dla Rexa http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=56022 Quote
Czarodziejka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Loozy...jakoś mi się zapomniało. Jutro przysięgam, że na pewno, ale jak chcesz, to bierz, która ci się podoba. Ania - ogromne dzięki za bazarek :) Quote
loozerka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 a chetnie poczekam, jesli bedzie nowa foteczka...odnowiony, odrestaurowany, zdrowy psiak :) Quote
Czarodziejka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 loozerka napisał(a):a chetnie poczekam, jesli bedzie nowa foteczka...odnowiony, odrestaurowany, zdrowy psiak :) Tylko posiwiał na pysku...:-? Quote
przyjaciel_koni Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Rex z posiwiałym pycholem prosi o wsparcie finansowe !!!!!! Bardzo prosi !!!!! Quote
Czarodziejka Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Zaraz fota będzie, bo wczoraj miałam wyjazd. Quote
Czarodziejka Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Dzisiejszy słoneczny Rex dla cioci Loozy ;) Podlewamy brzózkę: Quote
Dorothy Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 przecudny REX Czarodziejko poslij mi to zdjecie w pelnej wielkosci na maila sprobuje zrobic zblizenie D Quote
Dorothy Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 piekny i dostojny, aczkolwiek dosc duzo rezerwy mam do niego po Twoich opisach walk z kocica :shake: nezly z niego w glebi psiej duszy drapieznik... Quote
loozerka Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 ciocia loozy jest zachwycona..:) chociaz dopiero dzisiaj zdołała wejsc tu :) Di, przesłałabys mi pełne wymiarowo zdjecia na maila?Takie bez zmnijeszania? Te dwa- stojące i siedzace na trawce :) pod brzozka jest sliczne, ale troche niewyraznie go widac, wiec na stronę adopcyjną z tych dwóch wybiore, ale jak bede miala pelen wymiar, łatwiej mi bedzie skadrowac :) Quote
Czarodziejka Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Dziś Rex ma zły dzień. Nie dość, że prawie zagryzł kociczkę - dopadł ją w drzwiach domu, na szczęście byliśmy wszyscy, ja, tz i Julcia. To ona zobaczyła, jak niczego nieświadoma kociczka idzie sobie do domku na podusię, a tu pojawił się wściekły, spieniony ujadający Rex. Tz tak na niego ryknął, że nie wiem, czy Rexowi bębęnki w uszach nie popękały ;) Ale zdążył ją dopaść... teraz kicia ma uszczerbek na uszku. Dobrze, że łepka nie zmiażdżył. Dałam w pysk, aż mu się kufy po wewnętrznej skleiły. To się naburmuszył i poszedł pod mur, na słońce. Potem nagle tz chciał ruszyć samochodem a tu skowyt - Rex...Nie wiadomo, skąd się raptem znalzł pod autem. Nagrzało się, więc poszedł tam doopę przykleić. Nic mu się nie stało, bo tz nawet nie ruszył, tylko zapalił....się chłopak wystraszył, ja też. Obmacałam, wygniotłam, wyszczypałam - cały jest. Quote
Czarodziejka Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Zapomniałam z tego wszystkiego. Najpierw kilka dni forum w remoncie, a teraz emocje :) Dostaliśmy wpłaty na kojec od cioci Zasadzkas i od cioć Hesi&Ybot, razem 240 PLN Dziękujemy bardzo. Quote
przyjaciel_koni Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 I wciąż pilnie Rex zbiera na kojec !!!!!! Może więcej się nie wpakuje pod samochód..... Piękny to on jest - tylko czego się czepia kociczki......Biedna mała. Quote
Recommended Posts