romenka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Peter Beny napisał(a):Witam Diano :lol: , czytam i czytam , nio niezły Sajgon masz tymczas w domku :-( , ach te panowie psy :razz: , mam nadzieje że situacja sie uspokoji i zapanuje zawieszenie broni :cool1: , natomiast co do Bonharenu :cool3: no niewiem co robić :-( , może się przyda innej psiej biedzie i pomoże ten akurat , jak bedzie potrzeba ( a zdaje sie że jest ) to postaram sie załatwić dła Rexa ten prawidłowy :lol: , teraz juz wiem jaki i niedam się zrobić w bambuko :cool3: , bedę w przyszlym tygodniu na Czechach znów ;) , pozdrawiam Peter a co z tym bonharenem jest nie tak ten co zakupiłeś??:razz: Może Diance się przyda??:cool3: Quote
Czarodziejka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 romenka napisał(a):Peter a co z tym bonharenem jest nie tak ten co zakupiłeś??:razz: Może Diance się przyda??:cool3: Diance...słyszały? Jak tak dalej pójdzie to w rozpaczy sama sobie zapakuje. Na odbudowanie wątłej chrząstki nerwowej :diabloti: Quote
AnkaG Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Kurde ja mam słaabiutki kręgosłup - może ja sobie wstrzyknę. Skrzywienie, zwyrodnienia - będę jak nówka. :eviltong: Quote
AnkaG Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 A mój TZ ma nową żonę. Nazywa sie Nuka Kupalkiewicz -Lejawka. Quote
Czarodziejka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 A może ktoś ma problemy z tz :diabloti: też można mu co nieco odbudować.:cool3: *** Czytałam na wątku molosów, że jedna lekarka sama sobie zapodała po złamaniu nogi. Link podałam wcześniej, więc można doczytać. Quote
Czarodziejka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 AnkaG napisał(a):A mój TZ ma nową żonę. Nazywa sie Nuka Kupalkiewicz -Lejawka. Adoptowana?:cool3: Quote
AnkaG Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 No przeta tydzień temu podpisałam umowę adopcyjną w schronie na sznaucerkę Nukę. :eviltong: Jak coś to mamy dla niej domek u kolezanki. Ale póki co to walka z sioo i koo w domu. Dzisiaj w nocy koo na łóżku gdzie spała. :mad: Quote
Czarodziejka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 AnkaG napisał(a):No przeta tydzień temu podpisałam umowę adopcyjną w schronie na sznaucerkę Nukę. :eviltong: Jak coś to mamy dla niej domek u kolezanki. Ale póki co to walka z sioo i koo w domu. Dzisiaj w nocy koo na łóżku gdzie spała. :mad: Gaja leje w jednym miejscu - koło kredensu i jak ma czym, to przykrywa :mad: a potem udaje, że piękny mamy dzień i ona nie wie o co chodzi. A czemu to aż żona....twój tz zmienił orientację? :razz: Quote
loozerka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 AnkaG napisał(a):Kurde ja mam słaabiutki kręgosłup - a jak na moralny działa, to moze i ja sobie sprawie, czasem usztywniacz by się przydał ;) Ale patent Czarodziejki na problemy z TZ- to może zrobić furorę :eviltong: Quote
romenka Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Czarodziejka napisał(a):Diance...słyszały? Jak tak dalej pójdzie to w rozpaczy sama sobie zapakuje. Na odbudowanie wątłej chrząstki nerwowej :diabloti: O kurcze znów coś palnęłam?:oops: Sorrki ale ja wątku calego nie czytałam tylko zobaczyłam że jest bonharen dlatego się pytam co z nim nie tak?? Idę sie powieścić chyba :diabloti: Quote
Czarodziejka Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 romenka napisał(a):O kurcze znów coś palnęłam?:oops: Sorrki ale ja wątku calego nie czytałam tylko zobaczyłam że jest bonharen dlatego się pytam co z nim nie tak?? Idę sie powieścić chyba :diabloti: Się nie wieszaj :mad: Tu co niektórzy mają tak na imię, więc wzięli to do siebie ;) Quote
romenka Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 :grin: :D :roflt: Przepraszam ale dawno sie tak nie uśmialam. Kurcze ze mna jest coś nie tak :stupid: ja nie widze chyba niektórych słów bo naprawdę nie zauważyłam że Peter napisał"witaj Diano..."Ale po poście Czarodziejki padłam ze śmiechu :roflt: Proszę wszystkich o wybaczenie :modla: :oops: Quote
romenka Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Czarodziejko mam jeszcze pytanie do Ciebie:Wiesz jaki polski odpowiednik jest bonharenu?Chodzi mi o taki sam skład jak bonharen ale zarejstrowany w Polsce. Quote
Czarodziejka Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 romenka napisał(a):Czarodziejko mam jeszcze pytanie do Ciebie:Wiesz jaki polski odpowiednik jest bonharenu?Chodzi mi o taki sam skład jak bonharen ale zarejstrowany w Polsce. Wejdź na wątek mojej Saby - tam Benia-b, nasza specjalistka od bonharenu coś takiego wymieniła. Quote
romenka Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Czarodziejka napisał(a):Wejdź na wątek mojej Saby - tam Benia-b, nasza specjalistka od bonharenu coś takiego wymieniła. mogę prosić link??:oops: Quote
AnkaG Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Link do Saby http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29498 Quote
Czarodziejka Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Są tam dzisiejsze foty wierzgającej kopytkami zrewitalizowanej psiej babci - sztywniaczki :lol: Quote
AnkaG Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Strasznie mi smutno - Malawaszki Bolus odszedł dzisiaj ... :-( Quote
Czarodziejka Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 A wczoraj odszedł Nestor...:placz: Quote
AnkaG Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Namordnik wysłany priorytetem, więc może w poniedziałek będzie. :lol: PS Sstrasznie przeżywam odejście sznaucerka Bolka. To dzięki Malawaszce i jej stronie adopcyjnej sznaucerów trafiłam na dogo. Quote
przyjaciel_koni Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Czarodziejka napisał(a):A wczoraj odszedł Nestor...:placz: Okropna wiadomość. I zaraz potem ta o Bolusiu. Chyba się niedługo podłamię. Czarodziejko - ten specjalny kaganiec chyba się nazywa "uzda". Jest z taśmy i ma ruchome połączenia. Dokładnie zobaczę dzisiaj wieczorem u Wilka. Czy przeczytałaś o rozcieńczaniu Bonharenu ? Jeśli będziesz miała jakieś pytania - napisz ! Quote
Czarodziejka Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='przyjaciel_koni']Okropna wiadomość. I zaraz potem ta o Bolusiu. Chyba się niedługo podłamię. Czarodziejko - ten specjalny kaganiec chyba się nazywa "uzda". Jest z taśmy i ma ruchome połączenia. Dokładnie zobaczę dzisiaj wieczorem u Wilka. Czy przeczytałaś o rozcieńczaniu Bonharenu ? Jeśli będziesz miała jakieś pytania - napisz ! A więc tak: Peter chce po raz drugi zakupić dla Rexa bonharen...nie wsponę o Faraonie... Złote ma chłopak serce!:loveu: Natomiast Beniu-b pieniądze za ten dostawowy (230 zł) za zgodą Petera pójdą na opłaty za zastrzyki dla Rexa - wet musi dojechać i najpierw podać mu głupiego jasia, a potem bonharen, bo w inny sposób będzie to niemożliwe. Tylko w ten sposób bonharen dostanie się do Rexowej żyły. Przyjaciel Koni - już nie będziemy cudować z rozcieńczaniem, Benia-b znalazła nabywcę, a mu mamy więcej na pokrycie jego dalszego leczenia. Po bonharenie czeka go jeszcze kastracja. :roll: Quote
Czarodziejka Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='AnkaG']Namordnik wysłany priorytetem, więc może w poniedziałek będzie. :lol: Aneczko - bardzo dziękuję, Rex pewnie się obrazi, ale cóż, taki jego psi los - namordnik i kropka. Miśka dopilnuję, a w razie czego sama mu sznupę zawiążę :diabloti: Quote
Peter Beny Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 No tak jak napisała Czarodziejka :razz: Tylko nie wiem gdzie kupie :shake: , bo jade w okolice Cieszyna i nieznam tam Wetów:placz: Jak ktoś ma namiary to podawac !!!! Quote
Recommended Posts