Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Peter Beny napisał(a):
Witam Diano :lol: , czytam i czytam , nio niezły Sajgon masz tymczas w domku :-( , ach te panowie psy :razz: , mam nadzieje że situacja sie uspokoji i zapanuje zawieszenie broni :cool1: , natomiast co do Bonharenu :cool3: no niewiem co robić :-( , może się przyda innej psiej biedzie i pomoże ten akurat , jak bedzie potrzeba ( a zdaje sie że jest ) to postaram sie załatwić dła Rexa ten prawidłowy :lol: , teraz juz wiem jaki i niedam się zrobić w bambuko :cool3: , bedę w przyszlym tygodniu na Czechach znów ;) , pozdrawiam

Peter a co z tym bonharenem jest nie tak ten co zakupiłeś??:razz: Może Diance się przyda??:cool3:

Posted

romenka napisał(a):
Peter a co z tym bonharenem jest nie tak ten co zakupiłeś??:razz: Może Diance się przyda??:cool3:

Diance...słyszały? Jak tak dalej pójdzie to w rozpaczy sama sobie
zapakuje. Na odbudowanie wątłej chrząstki nerwowej :diabloti:

Posted

A może ktoś ma problemy z tz :diabloti: też można mu co nieco odbudować.:cool3:
Czytałam na wątku molosów, że jedna lekarka sama sobie zapodała po złamaniu nogi. Link podałam wcześniej, więc można doczytać.

Posted

No przeta tydzień temu podpisałam umowę adopcyjną w schronie na sznaucerkę Nukę. :eviltong:

Jak coś to mamy dla niej domek u kolezanki. Ale póki co to walka z sioo i koo w domu. Dzisiaj w nocy koo na łóżku gdzie spała. :mad:

Posted

AnkaG napisał(a):
No przeta tydzień temu podpisałam umowę adopcyjną w schronie na sznaucerkę Nukę. :eviltong:

Jak coś to mamy dla niej domek u kolezanki. Ale póki co to walka z sioo i koo w domu. Dzisiaj w nocy koo na łóżku gdzie spała. :mad:

Gaja leje w jednym miejscu - koło kredensu i jak ma czym, to przykrywa :mad: a potem udaje, że piękny mamy dzień i ona nie wie o co chodzi.
A czemu to aż żona....twój tz zmienił orientację? :razz:

Posted

AnkaG napisał(a):
Kurde ja mam słaabiutki kręgosłup -

a jak na moralny działa, to moze i ja sobie sprawie, czasem usztywniacz by się przydał ;)
Ale patent Czarodziejki na problemy z TZ- to może zrobić furorę :eviltong:

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Diance...słyszały? Jak tak dalej pójdzie to w rozpaczy sama sobie
zapakuje. Na odbudowanie wątłej chrząstki nerwowej :diabloti:

O kurcze znów coś palnęłam?:oops:
Sorrki ale ja wątku calego nie czytałam tylko zobaczyłam że jest bonharen dlatego się pytam co z nim nie tak??
Idę sie powieścić chyba :diabloti:

Posted

romenka napisał(a):
O kurcze znów coś palnęłam?:oops:
Sorrki ale ja wątku calego nie czytałam tylko zobaczyłam że jest bonharen dlatego się pytam co z nim nie tak??
Idę sie powieścić chyba :diabloti:

Się nie wieszaj :mad:
Tu co niektórzy mają tak na imię, więc wzięli to do siebie ;)

Posted

:grin: :D :roflt: Przepraszam ale dawno sie tak nie uśmialam.
Kurcze ze mna jest coś nie tak :stupid: ja nie widze chyba niektórych słów bo naprawdę nie zauważyłam że Peter napisał"witaj Diano..."Ale po poście Czarodziejki padłam ze śmiechu :roflt:
Proszę wszystkich o wybaczenie :modla: :oops:

Posted

romenka napisał(a):
Czarodziejko mam jeszcze pytanie do Ciebie:Wiesz jaki polski odpowiednik jest bonharenu?Chodzi mi o taki sam skład jak bonharen ale zarejstrowany w Polsce.

Wejdź na wątek mojej Saby - tam Benia-b, nasza specjalistka od bonharenu coś takiego wymieniła.

Posted

Namordnik wysłany priorytetem, więc może w poniedziałek będzie. :lol:

PS Sstrasznie przeżywam odejście sznaucerka Bolka. To dzięki Malawaszce i jej stronie adopcyjnej sznaucerów trafiłam na dogo.

Posted

Czarodziejka napisał(a):
A wczoraj odszedł Nestor...:placz:

Okropna wiadomość. I zaraz potem ta o Bolusiu. Chyba się niedługo podłamię.

Czarodziejko - ten specjalny kaganiec chyba się nazywa "uzda". Jest z taśmy i ma ruchome połączenia. Dokładnie zobaczę dzisiaj wieczorem u Wilka.

Czy przeczytałaś o rozcieńczaniu Bonharenu ?
Jeśli będziesz miała jakieś pytania - napisz !

Posted

[quote name='przyjaciel_koni']Okropna wiadomość. I zaraz potem ta o Bolusiu. Chyba się niedługo podłamię.

Czarodziejko - ten specjalny kaganiec chyba się nazywa "uzda". Jest z taśmy i ma ruchome połączenia. Dokładnie zobaczę dzisiaj wieczorem u Wilka.

Czy przeczytałaś o rozcieńczaniu Bonharenu ?
Jeśli będziesz miała jakieś pytania - napisz !

A więc tak:
Peter chce po raz drugi zakupić dla Rexa bonharen...nie wsponę o Faraonie...
Złote ma chłopak serce!:loveu:

Natomiast Beniu-b pieniądze za ten dostawowy (230 zł) za zgodą Petera pójdą na opłaty za zastrzyki dla Rexa - wet musi dojechać i najpierw podać mu głupiego jasia, a potem bonharen, bo w inny sposób będzie to niemożliwe. Tylko w ten sposób bonharen dostanie się do Rexowej żyły.
Przyjaciel Koni - już nie będziemy cudować z rozcieńczaniem, Benia-b znalazła nabywcę, a mu mamy więcej na pokrycie jego dalszego leczenia. Po bonharenie czeka go jeszcze kastracja. :roll:

Posted

[quote name='AnkaG']Namordnik wysłany priorytetem, więc może w poniedziałek będzie. :lol:

Aneczko - bardzo dziękuję, Rex pewnie się obrazi, ale cóż, taki jego psi los - namordnik i kropka. Miśka dopilnuję, a w razie czego sama mu sznupę zawiążę :diabloti: