przyjaciel_koni Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Niestety - Frocia już odeszła. Quote
julia.zuzanna Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 szkoda, to był taki wesoły psiak :( a coś jej było, czy ze starości? (rany, sama ją wiozłam na dworzec i takie rzeczy mi umknęły...) Quote
Czarodziejka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 julia.zuzanna napisał(a):szkoda, to był taki wesoły psiak :( a coś jej było, czy ze starości? (rany, sama ją wiozłam na dworzec i takie rzeczy mi umknęły...) Zajrzyj na jej wątek :placz: Quote
Czarodziejka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Muszę przyznać, że zauważyłam wreszcie poprawę wyglądu Rexa. Dooopinka zarosła szczeciną, poszerzyła się nieznacznie, no i mięśnie - facet ma niezłe;) Wytrenowane na moich nerwach 8) Quote
przyjaciel_koni Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 To mnie cieszy, że zadek trochę lepiej wygląda. A im lepiej zadek, tym bliżej niepowetowanej straty Rexowych skarbów !!!! Mam nadzieję, że uda nam się uzbierać potrzebną kwotę (im szybciej, tym lepiej). Czarodziejko - kiedy teraz wizyta weta ? Quote
Czarodziejka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 przyjaciel_koni napisał(a):To mnie cieszy, że zadek trochę lepiej wygląda. A im lepiej zadek, tym bliżej niepowetowanej straty Rexowych skarbów !!!! Mam nadzieję, że uda nam się uzbierać potrzebną kwotę (im szybciej, tym lepiej). Czarodziejko - kiedy teraz wizyta weta ? Myślę, że po nowym roku mógłby go obejrzeć i wydać dyspozycję odnośnie jego skarbów :diabloti: Może jeszcze troszkę będzie musiał Rexik na to ciach poczekać. Quote
przyjaciel_koni Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Rex - podziękuj pięknie Pani Kasi (Kaas1) za wpłatę !!!!! Dzięki Jej pomocy będziesz nieco lżejszy (o klejnoty). Quote
Czarodziejka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Jak ja czasem na niego spojrzę, jakie to nieokrzesane i nieświadome zbliżającej się straty... :):):) Wiem jedno - będzie płakał przy zastrzyku. Rexik słodkonosy. ;) Quote
Czarodziejka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 :roll: Rex zjadł świeczkę o zapachu wanilii i właśnie siedzi mi tu na kolanach:roll: Quote
AnkaG Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 To może chociaż jemu będzie ładnie z japki pachniało - WANILIĄ :evil_lol: Quote
loozerka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 A ja tam prozaicznie i niepoetycko...a moze po prostu sraczki dostanie ;)!! Quote
Czarodziejka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Eee, śp Lula kiedyś wchłonęła sznurek sizalowy... Po jakimś czasie widzę, że kuca i kuca i jakoś nie może się wypr.óżnić. Patrzę uważniej :crazyeye: a z doopiny wystaje kawał sznura i plącze się sztywno między łapami. Założyłam na rekę reklamówkę i chcialam ulżyć, ale jak pociągnęłam, to sucz się skurczyła jak harmonijka. Kilka dni się tak snuła z tym sznurkiem u doopy. :lol: Quote
loozerka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Biedna Luleczka...wspołczuje serdecznie. NIe wiem, czy wszystkie psy są na tym tle tak uczulone, ale moje szczęście nienawidzi, jak mu cokolwiek koło tyleczka wisi. Czasem coś mu sie zahaczy od kudełki i nie odpadnie- cuda wyczynia, by się pozbyc przyrostu . A ze sznurkiem przez kilka dni- nie wyobrazam sobie :) Quote
Czarodziejka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 loozerka napisał(a): A ze sznurkiem przez kilka dni- nie wyobrazam sobie :) Prawdę mówiąc, ja też nie :evil_lol: Quote
przyjaciel_koni Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Zbieramy pilnie pieniądze na wycinkę Rexowych y........!!!!!!! Każda kwota nam pomoże !!!!! Quote
przyjaciel_koni Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Czarodziejko - jak się nasze Rexiunio miewa ????? Dlaczego tu tak cicho ?????? Jak ja nie lubię braku wiadomości !!!!!!!! Prosimy o pomoc - czekają nas jeszcze wizyty weta i dalsze leczenie !!!! (To znaczy Rexa czekają !!!!) Quote
Czarodziejka Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Przyjacielu Koni, prawdę mówiąc, to ja wciąż coś pizę, ale wątki się przeplatają. :) Będą foty zaraz. Quote
loozerka Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 a mialam juz isc spac...to posiedze sobie ;) W koncu jutro sobota i moge pospac az do 6:angryy: Quote
Czarodziejka Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Ciocie czekają, nie można zaweść :loveu: A reszta na wątku Saby :razz: Dzisiejszy widoczek z okienka :loveu: Dyskusja ;-) Quote
Czarodziejka Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 I jeszce u Gai na wątku troszkę zdjęć :) Quote
przyjaciel_koni Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Ale Rex dobrze wygląda !!!! Dziękuję Czarodziejko !!!!! Rozśmieszyło mnie zdjęcie z Misiątkiem ! Taka kupka "czegoś tam" obok dużego Rexa. A z Sabcią tak fajnie wyglądają - uwielbiam duże psiaki !!!! Quote
Czarodziejka Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Czyli widać, że przytył?... Że nieśmiało zapytam? Quote
przyjaciel_koni Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Czarodziejko - pewnie, że widać !!!! Ślepy by zauważył !!!!! Piękności !!!! (To może już się da pociąć ???? Zapytaj weta.) Quote
Recommended Posts