Aggie Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 JUZ JESTEM!. PRzepraszam za milczenie , ja nie zwykłam się deklarować i znikać!!! :oops: :oops: :oops: :oops: Nie było mnie po prostu na necie!!! Już wpłacam - wpłacę w tej racie 120 zł - rozumiem że na AFN z dopiskiem dla Rexa z Łodzi czy jak????? Proszę o PILNĄ odpowiedź!!! Quote
Aggie Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 NO WIĘC JAKA MA BYĆ? NIE chcę pomyłek, AFN - odezwijcie się, please! Quote
karina1002 Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Onek z łodzi - Rex. tak ja pisałam i doszło :) Quote
Aggie Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 już wysyłam i prosze o dalsze info...:roll: Quote
przyjaciel_koni Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Aggie - dziękujemy bardzo !!!! Dla Rexa wpłaty są bardzo ważne i potrzebne !!!! Leczenie zapewne pochłonie sporo pieniędzy. Jak już tu wspomniano - ta jedna łapa jest w szczególnie złym stanie, ale i pozostałe nie wyglądają dobrze. Na dodatek ucho (mam nadzieję, że tylko z jednym coś się dzieje). I na dobrą sprawę nie wiadomo co jeszcze ! Bardzo czekamy na informacje z kliniki. Quote
Czarodziejka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Mam nadzieję, że diagnozy weta nie będą gorsze niż nasze amatorskie przypuszczenia. Na Rexa czekam niecierpliwie :) Quote
beka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Wsłałm 100 na konto Hani. Są juz jakieś wiadomości? Quote
Czarodziejka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Serdeczne dzięki, Beka. Czekamy na wieści. Na pewno któraś dziewczynka się dziś odezwie, jak nie tu do do mnie na tel i ja wszystko zamelduję :) Quote
majafaja Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 sprawa wyglada tak: pan doktor nie chce jeszcze nic konkretnego mowic, bo nie ma jeszcze wynikow badan. lekarstwa sa mu juz zaaplikowane :) chca go zatrzymac conajmniej do czwartku. Czarodziejka - nie martw sie, bedzie kapiel:) nie tylko ze wzgledow estetycznych, ale głoweni ze wzgledu na problemy skorne. Pan doktor powaznie podchodzi do sprawy. daignozy jeszcze nie ma ( on woli nic nie mowic dopoki nie bedzie pewne) przyjaciel koni, kontrolujesz sprawy na AFN? Quote
przyjaciel_koni Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Jeśli o takie kontrole chodzi, to ja jestem na właściwym miejscu !!!!!! Lubię tego typu nadzór !!!!! Byle bym miała czego pilnować !!!! I jeszcze raz dziękuję za wpłaty na leczenie i utrzymanie Rexa !!!!!!! Quote
przyjaciel_koni Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Coś nie mam szczęścia do Hani ! Wczoraj musiała wyjść, a dzisiaj długo było zajęte, potem ja się czymś zajęłam i teraz już nie wypada dzwonić. Chyba, że uzyskam szybko zgodę na ten lekko nocny telefon !!!! Rex - lecz się psiaczku - niech już wszystko będzie dobrze !!!!! Quote
Czarodziejka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Przyjaciel Koni - Hania do mnie wtedy dzwoniła po 22.00 - chyba nie będzie problemu. Rexio wykąpany!!! Super - więc będzie w domku! Gaja też wykąpana przez Tiger - wszystkie skowronki dostanę jak należy.:) Muszę wam napisać, że mam zdjęty bojler w domu i martwiłam się, że nie dam rady go porządnie wykąpać. Wodę grzejemy teraz w garach, a na bojler poczekam sobie jeszcze z tydzień... Quote
przyjaciel_koni Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Chyba się jednak nie zdecyduję na ten tel. Jest już zbyt dawno po 22.00 Czarodziejko - co z tą drugą smyczką ? Rex się chyba nie nadaje do kąpania w garach !!!! Quote
GoniaP Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Czy są już jakieś konkretne spostrzeżenia lekarskie? Quote
majafaja Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 jeszcze nie, dr szulc jest taki ze woli nic nie powiedziec, dopoki nie bedzie pewnie. ale nie jedna bide ze schronu juz ratowal.... (Celnika - rotka ze zlamanym kregoslupem na przyklad) przyjaciel koni i Czarodziejka - jesli macie jakies pytania, a nie mozecie sie dodzwonic do Hani, to dzwoncie do mnie! bo ja jestem na biezaco ze wszystkimi sprawami. Quote
Czarodziejka Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Czekamy na wieści! O smyczce nic nie wiem, bo gościu nie odpisuje i nie wpłąca. Albo coś wypadło, albo... Quote
przyjaciel_koni Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Prosimy o wpłaty na leczenie Rexa !!!!! Troszkę mnie niepokoi brak do tej pory opinii lekarza. Mam nadzieję, że to wyłącznie kwestia oczekiwania na wyniki. Zobaczycie jaki będzie piękny po "reperacji" i odchuchaniu przez Czarodziejkę !!!!!!!!! Quote
Czarodziejka Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Ech, u Rexa cicho, Gaja nie wysterylizowana, u Saby...sami wiecie. Rexio, nie rób mi zawodu i bądź zdrowy i gotowy do wysyłki :) W dodatku usunięto mi podpis... Quote
katya Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 przyjaciel_koni napisał(a): Troszkę mnie niepokoi brak do tej pory opinii lekarza. Mam nadzieję, że to wyłącznie kwestia oczekiwania na wyniki. Diagnoza jest, na razie wstępna, majafaja na pewno tu oznajmi, jak będzie potwierdzona przez doktora. Quote
katya Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Nie, myślę, że dosyć "fajna" o ile można tak to nazwać. Quote
Czarodziejka Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 No to kamień z serca. Mam błyskawicznie szybko nowy podpis :) Quote
Recommended Posts