Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

JUZ JESTEM!. PRzepraszam za milczenie , ja nie zwykłam się deklarować i znikać!!! :oops: :oops: :oops: :oops:
Nie było mnie po prostu na necie!!! Już wpłacam - wpłacę w tej racie 120 zł - rozumiem że na AFN z dopiskiem dla Rexa z Łodzi czy jak????? Proszę o PILNĄ odpowiedź!!!

Posted

Aggie - dziękujemy bardzo !!!!
Dla Rexa wpłaty są bardzo ważne i potrzebne !!!!
Leczenie zapewne pochłonie sporo pieniędzy.
Jak już tu wspomniano - ta jedna łapa jest w szczególnie złym stanie, ale i pozostałe nie wyglądają dobrze. Na dodatek ucho (mam nadzieję, że tylko z jednym coś się dzieje).
I na dobrą sprawę nie wiadomo co jeszcze !
Bardzo czekamy na informacje z kliniki.

Posted

sprawa wyglada tak:

pan doktor nie chce jeszcze nic konkretnego mowic, bo nie ma jeszcze wynikow badan. lekarstwa sa mu juz zaaplikowane :)

chca go zatrzymac conajmniej do czwartku.

Czarodziejka - nie martw sie, bedzie kapiel:) nie tylko ze wzgledow estetycznych, ale głoweni ze wzgledu na problemy skorne.

Pan doktor powaznie podchodzi do sprawy. daignozy jeszcze nie ma ( on woli nic nie mowic dopoki nie bedzie pewne)

przyjaciel koni, kontrolujesz sprawy na AFN?

Posted

Coś nie mam szczęścia do Hani !
Wczoraj musiała wyjść, a dzisiaj długo było zajęte, potem ja się czymś zajęłam i teraz już nie wypada dzwonić.
Chyba, że uzyskam szybko zgodę na ten lekko nocny telefon !!!!

Rex - lecz się psiaczku - niech już wszystko będzie dobrze !!!!!

Posted

Przyjaciel Koni - Hania do mnie wtedy dzwoniła po 22.00 - chyba nie będzie problemu.
Rexio wykąpany!!! Super - więc będzie w domku!
Gaja też wykąpana przez Tiger - wszystkie skowronki dostanę jak należy.:)
Muszę wam napisać, że mam zdjęty bojler w domu i martwiłam się, że nie dam rady go porządnie wykąpać. Wodę grzejemy teraz w garach, a na bojler poczekam sobie jeszcze z tydzień...

Posted

jeszcze nie, dr szulc jest taki ze woli nic nie powiedziec, dopoki nie bedzie pewnie. ale nie jedna bide ze schronu juz ratowal....

(Celnika - rotka ze zlamanym kregoslupem na przyklad)

przyjaciel koni i Czarodziejka - jesli macie jakies pytania, a nie mozecie sie dodzwonic do Hani, to dzwoncie do mnie! bo ja jestem na biezaco ze wszystkimi sprawami.

Posted

Prosimy o wpłaty na leczenie Rexa !!!!!

Troszkę mnie niepokoi brak do tej pory opinii lekarza.
Mam nadzieję, że to wyłącznie kwestia oczekiwania na wyniki.

Zobaczycie jaki będzie piękny po "reperacji" i odchuchaniu przez Czarodziejkę !!!!!!!!!

Posted

przyjaciel_koni napisał(a):

Troszkę mnie niepokoi brak do tej pory opinii lekarza.
Mam nadzieję, że to wyłącznie kwestia oczekiwania na wyniki.

Diagnoza jest, na razie wstępna, majafaja na pewno tu oznajmi, jak będzie potwierdzona przez doktora.