Kar0la Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Tymczas pilnie potrzebny zanim pies straci łapę....on tam zginie.... Quote
Aggie Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 szlag mnie trafia jak czytam takie opisy!!!:angryy: :angryy: :angryy: ale co ma takie nastawienie przynieść schronisku????:angryy: Quote
majafaja Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 AGGIE...Ci faceci to chamy i prostaki (wiekszosc). co ich obchodzi jakis pies?? niespelnieni w zyicu, wyzywaja sie na inncyh ;( a psy cierpia ;( Quote
*Gajowa* Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Łapa sie paskudzi i nie moze czekać. Co możemy zrobić w tej sprawie ? Quote
majafaja Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 dom ! DOM!! dom!!czy nikt sie w nimnie zakochal????? Quote
przyjaciel_koni Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Ta łapa nie wytrzyma - psiak zostanie z trzema !!!!!!! Proszę - pomocy dla niego !!!!!!! Konieczny jest natychmiastowy zabieg - to widać !!!!!!!!!!!!!!!! Quote
majafaja Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 gdzie ten dom??? on jest taki kochany!! i piekny! Quote
majafaja Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 TO JEST taki KOCHANY!!! MIS!!! On ma piekne biale zeby, nie moze byc stary. wdg mnie - posiwial ze stresu i od choroby w schronie!! on tyle czasu tam jest!! piekny rasowy owczarek!!!! Quote
majafaja Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 to jueszcze zdjecia z zza krat, wiele smutniejszy!! biduś... Quote
katya Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Na owczarki.pl Mili_7 napisała: "Boże jak ja żałuje w takich chwilach, że nie mam pieniędzy Warunki są - tzn. jest duży ogród, ciepła buda itd., ale nie stać mnie na kolejnego chorego psa Niech ktoś mu pomoże!!! " Może zapytać ją o tymczas dla niego, a na utrzymanie możnaby zrobić zrzutkę... Quote
przyjaciel_koni Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Może napiszcie w tytule o grożącej amputacji łapy, jeśli nie pomożemy !!!! Jakiś koszmar !!!!!! To schronisko, czy mordownia ????? Quote
przyjaciel_koni Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='katya']Na owczarki.pl Mili_7 napisała: "Boże jak ja żałuje w takich chwilach, że nie mam pieniędzy Warunki są - tzn. jest duży ogród, ciepła buda itd., ale nie stać mnie na kolejnego chorego psa Niech ktoś mu pomoże!!! " Może zapytać ją o tymczas dla niego, a na utrzymanie możnaby zrobić zrzutkę... Pytaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Poprosimy wszystkich, którym los tego psiaka nie jest obojętny o deklaracje stałej pomocy finansowej na jego utrzymanie i leczenie łapy !!!!!!! Nie pozwólmy by skończyło się tragedią !!!!! Pies jest naprawdę piękny - w dobrych warunkach szybko dojdzie do zdrowia !!!!!!!! Quote
katya Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Nie jestem tam zalogowana. A jęsli chodzi o amputację, to myślę że prędzej go uśpią niż amputują łapkę. Quote
przyjaciel_koni Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Aggie napisał(a):och nie... kolejny owczarek... proszę o info na priv gdzie mam wsp[omóć leczenie - wezmę na siebie koszty weta jeśli tylko ktoś go stamtąd wyszarpnie !!!! :-( ja też mam nadzwyczajną miękkość serca dla owczarków ;) ... ja bym najchetniej go wzięła ale już mam 3...:shake: Tu już nawet mamy jedną Osobę, która deklarowała pomoc na leczenie !!!! Quote
przyjaciel_koni Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Nie mówimy o amputacji w schronisku, tylko u normalnego weta, jeśli zbyt późno przyjdzie ewentualna pomoc. Prosimy Osobę, która pisała o psiaku na Owczarkach, by szybko zapytała Mili_7 o możliwość tymczasu !!!!!!!! Wydaje mi się, że widziałam w tym wątku również jakąś deklarację pomocy na utrzymanie. Beka - jeśli to nikt znany nam tutaj - czy możesz zapytać !!!!!!! Quote
majafaja Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 tymczas jest bardzo potrzebny!! ale tymczas, ktory bedzie mogl go przyjac na tak dlugo, jak długo bedzie potrzebne leczenie!!!!! dom dom dom!! gdzie jest ten dom?? Quote
przyjaciel_koni Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Sadząc z tamtego postu Mili_7 - może by taki właśnie był !!!! Koniecznie trzeba zapytać na Owczarkach !!!!!!!! Pilne !!!!!! Pomocy !!!!!!! Quote
Kar0la Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='przyjaciel_koni']Sadząc z tamtego postu Mili_7 - może by taki właśnie był !!!! Koniecznie trzeba zapytać na Owczarkach !!!!!!!! Pilne !!!!!! Pomocy !!!!!!! Tak, tak. Trzeba koniecznie wypytać Mili_7 o ten tymczas. Może Alarmowy Fundusz by troszkę dołożył na leczenie. Trzeba się dowiedzieć. Quote
przyjaciel_koni Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Proszę jeszcze raz o kogoś od Owczarków !!!!! To pilne !!!!!!! Łapa nie może czekać !!!!! Trzeba potwierdzić u Mili_7 z Owczarków, czy nadal jest chętna udzielić schronienia temu biedakowi !!!!!!!!!!!!!!!! Mamy tu deklarację pomocy finansowej w leczeniu - potrzebne tylko miejsce, gdzie psiak będzie na tymczasie. Potem utrzymanie psiaka to naprawdę niewielki wydatek - myślę, że spokojnie uda się zebrać !!!!!! Proszę - nie zmarnujcie okazji !!!!!!!!!!!! Gdzie osoby od tego psiaka ????????? Quote
przyjaciel_koni Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Uwaga - pilna sprawa !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prosimy o pomoc !!!!!! Quote
majafaja Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 nie jestem zalogowana na forum owczarka, i nie mam pojecia kto go tam dal małego...... wiec nie wiem!! a ta dziewczyna chyba jednak nie jest zainteresowana, skoro tu nie zaglada..... a to najnowsze wiesci,niezbyt dobre :( ""Maju, jutro przyslę Ci zdjęcie owczarka, cały tył prawie wygryziony, ma posmarowany bioktaniną. Maju, proszę Cię wyślij mi na priv. na Dogomanii jego wątek. Nie wiem dlaczego nie mogę wejść z maili, które mi wysyłasz. Chcialabym go jakoś wesprzeć.'' Quote
katya Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Maja zaloguj się tam i zapytaj. Ta dziewczyna pewnie nie jest z dogomanii. Zapytać nie zaszkodzi... Quote
przyjaciel_koni Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Beka chciała go wrzucić na Owczarki - więc pewnie jest i tu i tam zalogowana !!! Info o Mili_7 z Owczarków nie jest od Beki i Ona nie ma pojęcia, że taka propozycja była. Bardzo proszę - skontaktujcie się z Beką - sądzę, że może w Waszym imieniu zapytać Mili_7 z Owczarków czy propozycja jest aktualna !!!!!!! Czytajcie nieco uważniej posty !!!!! Jeszcze trochę i nie będzie szansy na uratowanie łapy !!!!!! Pilne !!!!!!!!! Ponawiam prośbę o pomoc !!!!!!!!! Quote
przyjaciel_koni Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Jeszcze raz !!!!! Natychmiastowa pomoc jest tu potrzebna !!!!!!!!!!! Quote
beka Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Dostałam odp. od mili_7 Odpisuje krótko, bo nie mam teraz czasu – śpieszę się na szkolenie. Mam warunki? Nie wiem czy to są warunki. Mam 2 owczarki niemieckie, ale wolny kojec z budą. Tyle, że to są suczki i nie wiem jak się ten pies zachowuje wobec innych psów i małych dzieci (mam też 4-letnie dziecko w domu). Nie mam zbyt wiele czasu bo wracam o 18 ze szkolenia, ale chyba z niego zrezygnuję i znowu będę miała dużo czasu. Nie mam jednak pracy i nie stać mnie na utrzymanie 3 psa, tym bardziej, że moje psy też chorują. Jestem z woj. śląskiego (Dąbrowa Górnicza), mam prawo jazdy (i małe autko do dyspozycji) jeśli trzeba by było podjechać po psa czy też jeździć z nim do weterynarza, co jest oczywiste. Proszę o więcej szczegółów – jak mogłabym pomóc? -Mariola (mili, lub mili_7) GG: 6565945 www.szukamdomu.anv.pl Kto się skontaktuje z Mili np przez GG i omówi sprawę. Majafaja może Ty? jesteś "najbliżej" całej sprawy. Ja deklaruję tak jak pisałam pomoc finansową. Quote
Recommended Posts