Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

TO JEST taki KOCHANY!!! MIS!!!

On ma piekne biale zeby, nie moze byc stary. wdg mnie - posiwial ze stresu i od choroby w schronie!! on tyle czasu tam jest!! piekny rasowy owczarek!!!!

Posted

Na owczarki.pl Mili_7 napisała:
"Boże jak ja żałuje w takich chwilach, że nie mam pieniędzy
Warunki są - tzn. jest duży ogród, ciepła buda itd., ale nie stać mnie na kolejnego chorego psa
Niech ktoś mu pomoże!!! "

Może zapytać ją o tymczas dla niego, a na utrzymanie możnaby zrobić zrzutkę...

Posted

[quote name='katya']Na owczarki.pl Mili_7 napisała:
"Boże jak ja żałuje w takich chwilach, że nie mam pieniędzy
Warunki są - tzn. jest duży ogród, ciepła buda itd., ale nie stać mnie na kolejnego chorego psa
Niech ktoś mu pomoże!!! "

Może zapytać ją o tymczas dla niego, a na utrzymanie możnaby zrobić zrzutkę...

Pytaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poprosimy wszystkich, którym los tego psiaka nie jest obojętny o deklaracje stałej pomocy finansowej na jego utrzymanie i leczenie łapy !!!!!!!

Nie pozwólmy by skończyło się tragedią !!!!!

Pies jest naprawdę piękny - w dobrych warunkach szybko dojdzie do zdrowia !!!!!!!!

Posted

Aggie napisał(a):
och nie... kolejny owczarek... proszę o info na priv gdzie mam wsp[omóć leczenie - wezmę na siebie koszty weta jeśli tylko ktoś go stamtąd wyszarpnie !!!! :-(

ja też mam nadzwyczajną miękkość serca dla owczarków ;) ... ja bym najchetniej go wzięła ale już mam 3...:shake:

Tu już nawet mamy jedną Osobę, która deklarowała pomoc na leczenie !!!!

Posted

Nie mówimy o amputacji w schronisku, tylko u normalnego weta, jeśli zbyt późno przyjdzie ewentualna pomoc.

Prosimy Osobę, która pisała o psiaku na Owczarkach, by szybko zapytała Mili_7 o możliwość tymczasu !!!!!!!!

Wydaje mi się, że widziałam w tym wątku również jakąś deklarację pomocy na utrzymanie.

Beka - jeśli to nikt znany nam tutaj - czy możesz zapytać !!!!!!!

Posted

tymczas jest bardzo potrzebny!! ale tymczas, ktory bedzie mogl go przyjac na tak dlugo, jak długo bedzie potrzebne leczenie!!!!!

dom dom dom!! gdzie jest ten dom??

Posted

[quote name='przyjaciel_koni']Sadząc z tamtego postu Mili_7 - może by taki właśnie był !!!!
Koniecznie trzeba zapytać na Owczarkach !!!!!!!!
Pilne !!!!!! Pomocy !!!!!!!

Tak, tak. Trzeba koniecznie wypytać Mili_7 o ten tymczas. Może Alarmowy Fundusz by troszkę dołożył na leczenie. Trzeba się dowiedzieć.

Posted

Proszę jeszcze raz o kogoś od Owczarków !!!!!

To pilne !!!!!!! Łapa nie może czekać !!!!!
Trzeba potwierdzić u Mili_7 z Owczarków, czy nadal jest chętna udzielić schronienia temu biedakowi !!!!!!!!!!!!!!!!

Mamy tu deklarację pomocy finansowej w leczeniu - potrzebne tylko miejsce, gdzie psiak będzie na tymczasie.

Potem utrzymanie psiaka to naprawdę niewielki wydatek - myślę, że spokojnie uda się zebrać !!!!!!

Proszę - nie zmarnujcie okazji !!!!!!!!!!!!
Gdzie osoby od tego psiaka ?????????

Posted

nie jestem zalogowana na forum owczarka, i nie mam pojecia kto go tam dal małego...... wiec nie wiem!!

a ta dziewczyna chyba jednak nie jest zainteresowana, skoro tu nie zaglada.....

a to najnowsze wiesci,niezbyt dobre :(
""Maju,
jutro przyslę Ci zdjęcie owczarka, cały tył prawie wygryziony, ma posmarowany bioktaniną. Maju, proszę Cię wyślij mi na priv. na Dogomanii jego wątek. Nie wiem dlaczego nie mogę wejść z maili, które mi wysyłasz. Chcialabym go jakoś wesprzeć.''

Posted

Beka chciała go wrzucić na Owczarki - więc pewnie jest i tu i tam zalogowana !!!

Info o Mili_7 z Owczarków nie jest od Beki i Ona nie ma pojęcia, że taka propozycja była.

Bardzo proszę - skontaktujcie się z Beką - sądzę, że może w Waszym imieniu zapytać Mili_7 z Owczarków czy propozycja jest aktualna !!!!!!!

Czytajcie nieco uważniej posty !!!!!
Jeszcze trochę i nie będzie szansy na uratowanie łapy !!!!!!

Pilne !!!!!!!!! Ponawiam prośbę o pomoc !!!!!!!!!

Posted

Dostałam odp. od mili_7

Odpisuje krótko, bo nie mam teraz czasu – śpieszę się na szkolenie. Mam warunki? Nie wiem czy to są warunki. Mam 2 owczarki niemieckie, ale wolny kojec z budą. Tyle, że to są suczki i nie wiem jak się ten pies zachowuje wobec innych psów i małych dzieci (mam też 4-letnie dziecko w domu). Nie mam zbyt wiele czasu bo wracam o 18 ze szkolenia, ale chyba z niego zrezygnuję i znowu będę miała dużo czasu. Nie mam jednak pracy i nie stać mnie na utrzymanie 3 psa, tym bardziej, że moje psy też chorują. Jestem z woj. śląskiego (Dąbrowa Górnicza), mam prawo jazdy (i małe autko do dyspozycji) jeśli trzeba by było podjechać po psa czy też jeździć z nim do weterynarza, co jest oczywiste. Proszę o więcej szczegółów – jak mogłabym pomóc?
-Mariola (mili, lub mili_7) GG: 6565945
www.szukamdomu.anv.pl

Kto się skontaktuje z Mili np przez GG i omówi sprawę.
Majafaja może Ty? jesteś "najbliżej" całej sprawy.
Ja deklaruję tak jak pisałam pomoc finansową.