Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Właśnie. Czy Szafranek jest ogłaszany? Może trzeba zrobić mu kampanię reklamową. Każdy po kilka ogłoszeń. Bo jak będzie tak cichutko siedział to domek go nie znajdzie.

Posted

maja602 napisał(a):
Właśnie. Czy Szafranek jest ogłaszany? Może trzeba zrobić mu kampanię reklamową. Każdy po kilka ogłoszeń. Bo jak będzie tak cichutko siedział to domek go nie znajdzie.

Tekst już mam w wersji roboczej, potrzebuję jeszcze porady co dodać, wszelkie uwagi i wskazówki mile widziane.motyleqq, obiecała, że zrobi nam kolejny bazarek, ja już wysłałam fanty, ale nie mam od niej odpowiedzi już jakiś czas temu. Nie mam dużego doświadczenia w ogłaszaniu psów, poza allegro i przygarnij psa na dogomanii, może znacie jakieś stronki - najlepiej bezpłatne.

Posted

EVA2406 napisał(a):
Przepraszam, że długo to trwało, ale nie mogłam nadążyć ze wszystkim. Dzisiaj wysłałam zdjęcia fantów na bazarek.

andegawenka napisał(a):
A co z bazarkiem, działa już?

.............................................

Posted

Ja mam wykupiony pakiet ogłoszeń dla Murzynka, ale ten szczęściarz już w swoim domku dlatego ten pakiet ogłoszeń przeznaczam dla Szafranka. Tylko musi być jakiś fajny tekst, a zdjęcia to już sama wybiorę.

Posted

Pieniążki z bazarku od motyleqq wpłynęły na konto szafranka w kwocie 240 zł w dniu 02.09.Motyleqq obiecała nam, że zrobi kolejny bazarek, ja swoje fanty(ubrania, kosmetyki, korale) wysłałam pod jej adres 3 tyg. temu, na razie nie mam odpowiedzi, czekam na odpowiedź i na fanty które w poprzednim bazarku wylicytowałam.

Może ktoś zechciałby pomóc nam zorganizować bazarek dla szafranka, jeżeli motyleqq nie daje odpowiedzi( a co z fantami wysłanymi), ja mam małe doświadczenie.

Posted

[quote name='Poker']ja wpłaciłam swoją dolę.[/QUOTE]
dziękujemy Poker, pieniążki od Ciebie wpłynęły na konto szafranka.Postaram się uzupełnić post rozliczeniowy.

Posted

[quote name='andegawenka'].............................................
Motyleqq pisała, że kolejnego bazarku nie da rady zrobić,a fanty odeśle osobom, które wysłały na bazarek dla szafranka,

mam pytanie:

czy mógłby ktoś z doświadczeniem większym ode mnie poprowadzić bazarek dla szafranka? Sama się zastanawiam nad zadebiutowaniem z bazarkiem, ale nigdy tego nie robiłam a od roku dopiero jestem na dogo, dlatego chciałam Was prosić o po moc.Bazarek uratowałby dług szafranka w dt.Jest tekst ogłoszenia, jutro zamieszczę go na kilku stronkach ogłoszeniowych, allegro itp.

Może znacie jakieś strony, gdzie można bezpłatnie zamieszczać ogłoszenia o adopcji?Czym więcej tym lepiej, może chłopakowi by się udało, ale tym czasem jest w dobrym dt i musimy uregulować jego dług.Post rozliczeniowy uzupełnię jutro.

Posted

Stron jest bardzo dużo. Są bazarki ogłoszeniowe za nieduże pieniądze.
MOżna dać bezpłatne ogłoszenie do regionalnej Wyborczej.Trzeba wysłać tekst , krótki ze zdjęciem na adres listy@ tu wpisać nazwę miasta.agora.pl
Bazarek nie jest trudno zrobić.trzeba mieć fanty i aparat fotograf., no i czas.

Posted

Już wysłałam zapytanie o zrobienie bazarku do osoby zaufanej i doświadczonej..

Fantów nie wycofam (na szczęście nie wysłałam) ze względu na Ulkę12, którą bardzo lubię:loveu:

M-q, po prostu przeprasza tłustym drukiem, puszcza oczka i sobie z nas drwi...była na dogo wczoraj o 15-ej, zupełnie niepotrzebnie usunęłam posty.... jeszcze wierzę ludziom...:shake:

Posted

[quote name='Mysza2']nic nie dostałam sprawdź adres
dziękujemy bardzo Mysza2, wczoraj napisałam do motyleqq na pw o odesłanie moich fantów, które otrzymała, a ja przesłałam na nowy bazarek.

Nie wiem czy ktoś jeszcze może wysłał fanty na bazarek, który miał być zrobiony we wrześniu.

Posted

[quote name='maja602']Zostały mi jeszcze konta na kilku stronach z ogłoszeniami. Do kogo podawać kontakt w sprawie adopcji i na jaki rejon robić ogłoszenia?[/QUOTE]
maju, jutro zadzwonię do Ulki12 i zapytam, czy mogę podać jej numer i mój ewent. w sprawie adopcji.Wstrzymaj się proszę do jutra, wieczorem Ci napiszę, bardzo by nam to pomogło.

Posted

[quote name='Mysza2']dostałam zdjęcia od Eva2406 i Andegawenka. Mam już zrobiony bazarek z tych zdjęć.
Zapraszam do kupowania i podnoszenia
http://www.dogomania.pl/threads/215659-Dalekowschodnie-klimaty-i-nie-tylko-dla-Szafranka-do-12.10.-godz-22-00
gdyby ktoś miał jeszcze jakieś fanty to zostawiłam miejsce id dołożę:)
Elu mam jeszcze taki gadzet na szyję do bluzek a nawet golfów. nie uzywałam bo ja nie umiem tego nosic ale widziałam na ekspedientce i mnie zachwycił...

Jesli ktoś wylicytuje mój fant i od drugiego darczyńcy u mnie przesyłka gratis....

Kuferek jest fajną sprawa gdy się ma nielojalnego szperacza w domu. Moja rodzina rozrzucona po całej Polsce dowiedziała sie ile mam (i jak dużo!!!!!!) na pólce kasy a byłam po pensji .......niestety kroci nie zarabiam:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Z przyczyn losowych kuferek nigdy już mi się nie przydał:roll:

Posted

[quote name='ULKA12']Ja mam wykupiony pakiet ogłoszeń dla Murzynka, ale ten szczęściarz już w swoim domku dlatego ten pakiet ogłoszeń przeznaczam dla Szafranka. Tylko musi być jakiś fajny tekst, a zdjęcia to już sama wybiorę.[/QUOTE]

i co, jest tekst?