andegawenka Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Elunia na urlopie jeszcze tydzień, ale Gosiu przecież umiesz pisać tekst. Takie piękne pw dostawałam? :) Quote
Mysza2 Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 szafranekm napisał(a):Spróbuję napisać:hmmmm:. Gosiu, czy udało się czy mam coś tworzyć? Zdjęcia super:) Piesiu jestem na urlopie ale czasem udaje mi się połączyć z netem (aczkolwiek tylko wieczorem:)) W niedzielę wracam do cywilizacji (aczkolwiek niechętnie:)) Quote
szafranekm Posted July 9, 2014 Author Posted July 9, 2014 Mysza2 napisał(a):Gosiu, czy udało się czy mam coś tworzyć? Zdjęcia super:) Piesiu jestem na urlopie ale czasem udaje mi się połączyć z netem (aczkolwiek tylko wieczorem:)) W niedzielę wracam do cywilizacji (aczkolwiek niechętnie:)) Wersję roboczą napisałam, ale nie wiem teraz muszę coś usunąć, bo na 1 stronie krzyczy mi, że mam za dużo słów w poście. Nie mam za bardzo doświadczenia ( technicznie)w tworzeniu nowych wątków, dlatego też to trwa u mnie dłużej zanim dojdę co do czego. Elu wypoczywaj na urlopie i wracaj do nas:lol: Quote
andegawenka Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Ja się nie znam, ale może spróbuj stare rozliczenia przenieść do postu nr 8 . Każdy jeśli szuka to ostatnich czy przelew zrobił. Wersję roboczą wyslij Myszce do ocenzurowania jeśli masz obiekcje:razz: Gosia a Ty w lipcu miałaś wyjechać? Quote
teresaa118 Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Moja stala dla Szafranka poszla za lipiec. Quote
szafranekm Posted July 10, 2014 Author Posted July 10, 2014 andegawenka napisał(a):Ja się nie znam, ale może spróbuj stare rozliczenia przenieść do postu nr 8 . Każdy jeśli szuka to ostatnich czy przelew zrobił. Wersję roboczą wyslij Myszce do ocenzurowania jeśli masz obiekcje:razz: Gosia a Ty w lipcu miałaś wyjechać? Tak Ninka miałam wyjechać, ale wyjazd się przedłuża na razie, bo Pani która przyjechała za mnie chce jeszcze zostać. Quote
szafranekm Posted July 10, 2014 Author Posted July 10, 2014 [quote name='teresaa118']Moja stala dla Szafranka poszla za lipiec. :buzi: Bardzo dziękujemy teresa118. Quote
szafranekm Posted July 10, 2014 Author Posted July 10, 2014 Ciocie, zerknijcie proszę,zamieściłam to co udało mi się sklecić,a marna w tym jestem.:oops: Co dodać???co usunąć. poradźcie Ciocie. Nie wiem jak zmienić tytuł wątku, poczekam jak Ela wróci z urlopu i podpytam. ;) Może wiecie, czy jest teraz jakiś bazarek ogłoszeniowy, aby wykupić można było dla Bajo i Szafranka.:roll: Jutro zamieszczę obecny stan finansów Bajo. Quote
andegawenka Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 [quote name='szafranekm']Ciocie, zerknijcie proszę,zamieściłam to co udało mi się sklecić,a marna w tym jestem.:oops: Co dodać???co usunąć. poradźcie Ciocie. Nie wiem jak zmienić tytuł wątku, poczekam jak Ela wróci z urlopu i podpytam. ;) Może wiecie, czy jest teraz jakiś bazarek ogłoszeniowy, aby wykupić można było dla Bajo i Szafranka.:roll: Jutro zamieszczę obecny stan finansów Bajo. Goniu, napisz do moda Maupa4. Załatwi Ci szybko bo jest solidna. Tutaj http://www.dogomania.pl/forum/members/9869-Maupa4 Cześć chłopaki. :loveu: Przelew zrobiłam jeszcze na Szafrana bo zapomniałam zmienić wzorzec:evil_lol: Quote
szafranekm Posted July 11, 2014 Author Posted July 11, 2014 [quote name='andegawenka']Goniu, napisz do moda Maupa4. Załatwi Ci szybko bo jest solidna. Tutaj http://www.dogomania.pl/forum/members/9869-Maupa4 Cześć chłopaki. :loveu: Przelew zrobiłam jeszcze na Szafrana bo zapomniałam zmienić wzorzec:evil_lol: [FONT=comic sans ms]Ninka bardzo dziękujemy za darowiznę dla Szafranka/Bajo.[/FONT]:multi: Napisałam do Maupa4, może przez weekend odpisze. Quote
szafranekm Posted July 13, 2014 Author Posted July 13, 2014 Maupa4 dziś zmieniła tytuł wątku, ja nie mogłam tego zrobić.Nie wiem czy tytuł może taki zostać, czy zmienić go na inny. Co myślicie????? Dzięki Ninka za kontakt do Maupa4. Quote
andegawenka Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 szafranekm napisał(a):Maupa4 dziś zmieniła tytuł wątku, ja nie mogłam tego zrobić.Nie wiem czy tytuł może taki zostać, czy zmienić go na inny. Co myślicie????? Dzięki Ninka za kontakt do Maupa4. Tu się niewiele zmieniło. Dział ten sam. :) Quote
Mysza2 Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Z bazarku dla Szafranka - Bajo poszło 130 zł:) http://www.dogomania.pl/forum/threads/253561-Koniec-rozliczamy-Ciuszki-butki-dla-Szafranka-do-15-06-2014-godz-22-00 Bardzo dziękujemy wszystkim kupującym i odwiedzającym:loveu::loveu::loveu::loveu: Gosiu potwierdź proszę na bazarkowym wątku jak doleci:) Quote
Mysza2 Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 (edited) [quote name='szafranekm'] Może wiecie, czy jest teraz jakiś bazarek ogłoszeniowy, aby wykupić można było dla Bajo i Szafranka.:roll: Tutaj jest:) http://www.dogomania.pl/forum/threads/254172-OGŁOSZENIOWY-!!!-20-ogłoszeń-za-2-50!-dla-Tofika-i-mestudio-do-7-08 Takie coś skleciłam Bajo czarno - białe cudo czeka na dom Bajo ma około 4 lat. Jest średniej wielkości pieskiem. Zachowuje czystość w domu, niczego nie niszczy podczas nieobecności domowników. Początkowo bywa nieufny tak wobec ludzi jak i innych psów, ale bardzo szybko się przyzwyczaja i zaprzyjaźnia. Nie polecamy go do domu z kotami lub innymi małymi zwierzątkami. Nie boi się ruchu ulicznego, potrafi chodzić na smyczy, jednak tego nie lubi i jeśli będzie miał taką możliwość to uwolni się z szelek lub obroży. Nie ma wprawdzie problemu z ich powtórnym założeniem, ale przyszły właściciel powinien mieć na uwadze, że Bajo to typ „wolnego ducha”, który, jeśli tylko mu się to uda, to skorzysta z wolności aby zwiedzić okolicę. Bajo przebywa pod opieką wolontariuszy w województwie śląskim. Jest zaszczepiony, wykastrowany i zaczipowany. Nie zostanie wydany na łańcuch ani do budy. Warunkiem adopcji jest zgoda na przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej i podpisanie umowy Kontakt: Edited July 15, 2014 by Mysza2 Quote
ULKA12 Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 (edited) Naprawione :-) Edited July 16, 2014 by ULKA12 Quote
szafranekm Posted July 15, 2014 Author Posted July 15, 2014 [quote name='Mysza2']Tutaj jest:) http://www.dogomania.pl/forum/threads/254172-OGŁOSZENIOWY-!!!-20-ogłoszeń-za-2-50!-dla-Tofika-i-mestudio-do-7-08 Takie coś skleciłam Bajo czarno - białe cudo czeka na dom Bajo ma około 4 lat. Jest średniej wielkości pieskiem. Zachowuje czystość w domu, niczego nie niszczy podczas nieobecności domowników. Początkowo bywa nieufny tak wobec ludzi jak i innych psów, ale bardzo szybko się przyzwyczaja i zaprzyjaźnia. Nie polecamy go do domu z kotami lub innymi małymi zwierzątkami. Nie boi się ruchu ulicznego, potrafi chodzić na smyczy, jednak tego nie lubi i jeśli będzie miał taką możliwość to uwolni się z szelek lub obroży. Nie ma wprawdzie problemu z ich powtórnym założeniem, ale przyszły właściciel powinien mieć na uwadze, że Bajo to typ „wolnego ducha”, który jeśli się tylko mu się to uda to skorzysta z wolności aby zwiedzić okolicę. Bajo przebywa pod opieką wolontariuszy w województwie śląskim. Jest zaszczepiony, wykastrowany i zaczipowany. Nie zostanie wydany na łańcuch ani do budy. Warunkiem adopcji jest zgoda na przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej i podpisanie umowy Kontakt: Elu, pieniążki z bazarku w kwocie 130 zł doszły dzisiaj tj.15.07.2014.Już potwierdzam na wątku bazarkowym. :multi::multi::multi::buzi:Bardzo dziękujemy. Elu, dzięki za link do ogłoszeń.Trzeba dla Bajo i Szafranka wykupić.Zaraz to zrobię. Quote
Mysza2 Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 ULKA12 napisał(a):Za dużo "się" poza tym jak dla mnie może być. Dzięki Ula:) Poprawiłam w "pierwotnym" tekście. W kopiowanych nie mogę:):) Quote
andegawenka Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Mysza2 napisał(a):Dzięki Ula:) Poprawiłam w "pierwotnym" tekście. W kopiowanych nie mogę:):) Gdy mnie dogomaniaczka zmiotła na tym wątku też w kopiowanych nie mogłam zmienić:p ....się odgryzłam:knuje::eviltong::loveu: .....muszę jeszcze na Gosi bo ona też mi skopiowała mój nieszczęsny post:-D Chłopaki, gdzie te domki dla was? Quote
Mysza2 Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 andegawenka napisał(a):....się odgryzłam:knuje::eviltong::loveu: :loveu::loveu: i tak Cię kocham :p Quote
andegawenka Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Mysza2 napisał(a)::loveu::loveu: i tak Cię kocham :p Też, ale mocniej :eviltong::loveu: Quote
szafranekm Posted July 16, 2014 Author Posted July 16, 2014 (edited) Wpłaty dla Szafranka/Bajo, które wpłynęły od 17.06.2014 do 16.07.2014 .:lol: 10 zł.wpłata od grzenki, wpłynęła 02.07.2014,za VII/ 2014 50 zł darowizna od Andegawenki, wpłynęła 08.07.2014, 20 zł.wpłata od Poker, wpłynęła 26.06.2014,za m-c VII/ 2014, 45 zł- wpłata od Teresaa 118, wpłynęła 10.07.2014,za m-c VII/ 2014, 20 zł wpłata od szafranekm, wpłynęła 12.07.2014.na m-c VII/2014, 10 zł.wpłata od pola 53 za m-c VII/ 2014, wpłynęła 03.07.2014. 5,00 zł. wpłata od mdk8 za m-c VI/ 2014, wpłynęła 26.06.2014. 130,00 zł.kwota z bazarku dla Szafranka, wpłynęło 15.07.2014 od Myszki2. ........... 290,00 zł. 392,35 zł ( stan na 25.06.2014) +290,00 zł(suma wpłat od 17.06.2014 do 16.07.2014) =682,35 zł. Stan konta Bajo na dzień 16.07.2014 wynosi 682,35 zł. [FONT=comic sans ms]Bardzo dziękujemy[/FONT] :calus::iloveyou::iloveyou::iloveyou::Dog_run: Edited July 16, 2014 by szafranekm Quote
szafranekm Posted July 16, 2014 Author Posted July 16, 2014 Szafranek i Bajo ma wykupione ogłoszenia na bazarku, który nam Myszka podała.;) http://www.dogomania.pl/forum/thread...studio-do-7-08 Quote
Mysza2 Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 [quote name='szafranekm']Szafranek i Bajo ma wykupione ogłoszenia na bazarku, który nam Myszka podała.;) http://www.dogomania.pl/forum/thread...studio-do-7-08 To jak ruszą to będziemy kciuki trzymać:) Quote
Recommended Posts