piescofajnyjest Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 lepiej sie nie martwic i miec zapasik;) Quote
szafranekm Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 [quote name='teresaa118']Finansowo stoi Szafranek niezle, ale pare groszy w zapasie nigdy nie jest za duzo. Wplace tym razem za listopad i grudzien. Glaski dla puchaczka :multi: Bardzo dziękujemy Quote
szafranekm Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 (edited) andegawenka napisał(a):I warto, bo Gosia Szafrankowa walczy żeby ten malutki zapasik był i pewnie za chwilę znów zacznie się martwić że pula maleje;) Ninka, Ty to czytasz w moich myślach;).Już jak robiłam podliczenie to myślałam o bazarku świątecznym,ale mało mam ciekawych fantów, ubrania coś nie mają powodzenia na bazarku.Pieniążki szybko z m-ca na m-c ubywać będą z konta Szafranka, a ciężko ze stałymi deklaracjami grosikowymi nawet. Edited November 9, 2013 by szafranekm Quote
pola53 Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Przelałam dzisiaj dla Szafranka stałą za październik i listopad. Przepraszam za opóźnienie, miałam kłopoty finansowe, mam nadzieję, że przejściowe. Quote
szafranekm Posted November 10, 2013 Author Posted November 10, 2013 [quote name='pola53']Przelałam dzisiaj dla Szafranka stałą za październik i listopad. Przepraszam za opóźnienie, miałam kłopoty finansowe, mam nadzieję, że przejściowe. [FONT=comic sans ms]Bardzo dziękujemy pola[/FONT]53,za pamięc o Szafranku i wsparcie dla chłopaka.:multi::multi::multi: Quote
szafranekm Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 Zaglądam co słychać u Szafranka.;) Quote
andegawenka Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 To i ja się zamelduję u Szafranka:loveu: Quote
sybillas Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Ja też myślę, że Szfranek na nic nie czeka, bo w jego rozumnieniu on ma już dom. Za późno na zmiany, chyba trzeba się z tym pogodzić, on by tego nie zrozumiał. A poza tym jest naprawde piekny. Quote
Poker Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 sybillas napisał(a):Ja też myślę, że Szfranek na nic nie czeka, bo w jego rozumnieniu on ma już dom. Za późno na zmiany, chyba trzeba się z tym pogodzić, on by tego nie zrozumiał. A poza tym jest naprawde piekny. Jestem odmiennego zdania.Na DS rzadko jest za późno.Nie móiwąc o tym ,że jego utrzymanie w hotelu kosztuje. Za te pieniądze można by już kolejnej biedzie pomóc. Quote
teresaa118 Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Co innego jest byc jednym z wielu psow, a co innego byc tym naj....naj...i jedynym do glaskania. Czekam tak jak inni dalej na tego jednego, jedynego czlowieka dla mojego Pupila Szafranka Quote
sybillas Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Bardzo różnie z tym bywa. Gdy przygarnęłam wyrzuconego w lesie- kolejnego (piatego ) psa, szukałam dla niego domu, choć wiedziałam już że ma trudny charakter. Przygarnęła go tzw. odpowiedzialna rodzina i ... po pięciu miesiacach postanowili go uśpić, bo sobie nie poradzili! Pies wrócił do mnie i pomimo, iż jest jednym z kilku, myślę ,że nie chciałaby nigdzie się przeprowadzać. A i ja, świadoma jego problemów już nikomu bym go nie oddała. Zbyt wiele w życiu przeżył. Takie jest moje zdanie. Quote
szafranekm Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 U Szafranka pewnie już pierwszy śnieg spadł:wolfie: Quote
Mysza2 Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 szafranekm napisał(a):U Szafranka pewnie już pierwszy śnieg spadł:wolfie: Chyba tak, bo u nas rano popruszone było:) Quote
andegawenka Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Zapomniałam o Szafranku:-D:grin:;) Quote
piescofajnyjest Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 o Szafranku sie nie da zapomniec;) Quote
szafranekm Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 [quote name='andegawenka']Zapomniałam o Szafranku:-D:grin:;) Nina Ty zawsze pamiętasz.;) Dziękujemy Ci bardzo za darowiznę dla Szafranka 50 zł wpłynęła 26.11.2013. Quote
szafranekm Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 [quote name='Mysza2']Chyba tak, bo u nas rano popruszone było:)[/QUOTE] Elu, w lubelskiem śniegu nie widać, może to dobrze, bo jak przyjdzie odśnieżać....:cool3: Quote
Mysza2 Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 [quote name='szafranekm']Elu, w lubelskiem śniegu nie widać, może to dobrze, bo jak przyjdzie odśnieżać....:cool3:[/QUOTE] u nas na szczęście też nie:) Quote
ULKA12 Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Ja zainwestowalam w odsnieżarkę więc w tym roku śniegu u nas nie będzie. I tej wersji sie trzymam. Quote
teresaa118 Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='piescofajnyjest']a u mnie maz odsnieza;)[/QUOTE] No to tez zainwestowalas, cioteczko:loveu: Quote
szafranekm Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 [quote name='ULKA12']Ja zainwestowalam w odsnieżarkę więc w tym roku śniegu u nas nie będzie. I tej wersji sie trzymam.[/QUOTE] Ulka to dobrze, bo to odśnieżanie to mozolna praca, chociaż ja lubię to robić, ale na pewno jakby mi przyszło odśnieżyć duży teren to chyba miałabym dosyć. Quote
Recommended Posts