ULKA12 Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Szafrankowi na grzbiecie zrobił się okropny kołtun, jak tylko będzie bardziej ciepło i bez nocnych przymrozków trzeba ko uśpić i obciąć a przy odrobinie szczęścia może i wykastrować. Quote
Mysza2 Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 ULKA12 napisał(a):Szafrankowi na grzbiecie zrobił się okropny kołtun, jak tylko będzie bardziej ciepło i bez nocnych przymrozków trzeba ko uśpić i obciąć a przy odrobinie szczęścia może i wykastrować. Zgodnie z ustaleniami polecamy się z AgusiąP do pomocy:) Quote
piescofajnyjest Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 ja niestety tylko wirtualnie bede wspierac... Quote
Mysza2 Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 też odwiedzam i melduję że mam już wszystkie zdjęcia na bazarek dla Szafranka i przepraszam że się tak z nim grzebię:) Jak się nie obrazicie to uruchomię po długim weekendzie bo chcę wyjechać i nie miałabym jak go pilnować:) Quote
piescofajnyjest Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 mysle, ze sie nikt nie obrazi;) a Ty Elu odpoczywaj, to po powrocie uderzysz ze zdwojona sila;) Quote
szafranekm Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 Mysza2 napisał(a):też odwiedzam i melduję że mam już wszystkie zdjęcia na bazarek dla Szafranka i przepraszam że się tak z nim grzebię:) Jak się nie obrazicie to uruchomię po długim weekendzie bo chcę wyjechać i nie miałabym jak go pilnować:) Elu,pewnie, że poczekamy z bazarkiem, może coś jeszcze znajdę z fantów i podeślę zdjęcia. Quote
teresaa118 Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 Moje kochanie dostalo juz pieniazki za maj na jedzonko. Glaski od ciotki. Quote
andegawenka Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Szafranku nie widziałes naszej skarbniczki:smile: Quote
szafranekm Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 [quote name='andegawenka']Szafranku nie widziałes naszej skarbniczki:smile: Jest skarbniczka, tylko ostatnio trochę choruję. Bardzo dziękujemy Cioteczkom za odwiedzinki.:lol: Jak pisała Myszka z bazarkiem ruszamy po długim majowym tygodniu. Quote
szafranekm Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 [quote name='teresaa118']Moje kochanie dostalo juz pieniazki za maj na jedzonko. Glaski od ciotki. Na razie pieniążków nie ma, jak dotrą na pewno poinformuję. Dziękujemy bardzo teresaa.;) Quote
szafranekm Posted April 29, 2013 Author Posted April 29, 2013 Melduję, że dzisiaj tj. 29.04.2013 wpłynęła darowizna na maj dla Szafranka od teresaa 118 w kwocie 45 zł. Teresaa baaardzo dziękujemy w imieniu Szafranka.:buzi::buzi::buzi: Quote
Recommended Posts