Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szafrankowi na grzbiecie zrobił się okropny kołtun, jak tylko będzie bardziej ciepło i bez nocnych przymrozków trzeba ko uśpić i obciąć a przy odrobinie szczęścia może i wykastrować.

Posted

ULKA12 napisał(a):
Szafrankowi na grzbiecie zrobił się okropny kołtun, jak tylko będzie bardziej ciepło i bez nocnych przymrozków trzeba ko uśpić i obciąć a przy odrobinie szczęścia może i wykastrować.

Zgodnie z ustaleniami polecamy się z AgusiąP do pomocy:)

Posted

też odwiedzam i melduję że mam już wszystkie zdjęcia na bazarek dla Szafranka i przepraszam że się tak z nim grzebię:)
Jak się nie obrazicie to uruchomię po długim weekendzie bo chcę wyjechać i nie miałabym jak go pilnować:)

Posted

Mysza2 napisał(a):
też odwiedzam i melduję że mam już wszystkie zdjęcia na bazarek dla Szafranka i przepraszam że się tak z nim grzebię:)
Jak się nie obrazicie to uruchomię po długim weekendzie bo chcę wyjechać i nie miałabym jak go pilnować:)

Elu,pewnie, że poczekamy z bazarkiem, może coś jeszcze znajdę z fantów i podeślę zdjęcia.

Posted

[quote name='andegawenka']Szafranku nie widziałes naszej skarbniczki:smile:

Jest skarbniczka, tylko ostatnio trochę choruję.

Bardzo dziękujemy Cioteczkom za odwiedzinki.:lol:

Jak pisała Myszka z bazarkiem ruszamy po długim majowym tygodniu.

Posted

[quote name='teresaa118']Moje kochanie dostalo juz pieniazki za maj na jedzonko. Glaski od ciotki.

Na razie pieniążków nie ma, jak dotrą na pewno poinformuję.

Dziękujemy bardzo teresaa.;)

Posted

Melduję, że dzisiaj tj. 29.04.2013 wpłynęła darowizna na maj dla Szafranka od teresaa 118 w kwocie 45 zł.

Teresaa baaardzo dziękujemy w imieniu Szafranka.:buzi::buzi::buzi: