Poker Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 ULKA12 napisał(a): Pani obiecała go zabrać do siebie od stycznia. Jakieś światełko w tunelu.Na jakiej zasadzie pani by zabrała Szafranka? Czy Szafranek jest wykastrowany, bo uciekło mi z pamięci. Quote
ULKA12 Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Na zasadzie hoteliku, w którym będzie z nim pracować., Niestety nie jest wykastrowany i to też mu nie pomaga. Latem wszystko było umówione wet czekała a ja Szafrankowi podawałam sedalin a on nie chciał wcale zasnąć, w końcu się wystraszyłam, że mu się coś stanie i odpuściłam. Quote
Mysza2 Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='ULKA12']Na zasadzie hoteliku, w którym będzie z nim pracować., Niestety nie jest wykastrowany i to też mu nie pomaga. Latem wszystko było umówione wet czekała a ja Szafrankowi podawałam sedalin a on nie chciał wcale zasnąć, w końcu się wystraszyłam, że mu się coś stanie i odpuściłam.[/QUOTE] niektóre tak mają że Sedalin nie działa tak jak by się chciało. Ja ma doświadczenie tylko z dwoma przypadkami i w obu nie działał tak żeby psa obezwładnić. Mnie już nikt nie zamówi na jego użycie Quote
szafranekm Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 Zapraszamy w odwiedziny do Szafranka.;) [URL="http://smayliki.ru/smilie-773481255.html"] [IMG]http://s10.rimg.info/20cfa6b7b756d7db1ad1c500ea37ed3b.gif[/IMG][/URL] Quote
andegawenka Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Szafran, ale Ci dobrze w tym futerku:razz: Quote
ULKA12 Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Szafranek jest chyba wyraźnie zadowolony z panujących temperatur, pomimo tego ma budę wyłożoną grubą warstwą słomy a na kolację dostaje cieplutki posiłek. Quote
szafranekm Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 Szafranku,ale Ciocia Ulka dba o Ciebie. [SIZE=3][COLOR=#000080]Dziękujemy bardzo[/COLOR][/SIZE];) Mój krótkowłosy Tofik, po wyjściu teraz na dwór zaraz wraca, Wera ma trochę więcej futra, ale Szafran jest nie do przebicia.:lol: Quote
andegawenka Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Dla założycielki wątku spełnienia marzeń Quote
Mysza2 Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='andegawenka']Dla założycielki wątku spełnienia marzeń to ja spóźniona, ale się przyłączam :loveu::loveu::loveu: Quote
andegawenka Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='Mysza2']to ja spóźniona, ale się przyłączam :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Nie przyznaje sie, udaje że nie wie o co chodzi;) Mam nadzieje że wieczorem zajrzy:evil_lol: taka jedna:evil_lol: Quote
andegawenka Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Szafran, pewnie juz smacznie sobie spisz Quote
Mysza2 Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='andegawenka']Nie przyznaje sie, udaje że nie wie o co chodzi;) Mam nadzieje że wieczorem zajrzy:evil_lol: taka jedna:evil_lol:[/QUOTE] nie zajrzała:):):) Quote
andegawenka Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='Mysza2']nie zajrzała:):):)[/QUOTE] Zajrzy jutro, pewnie miała pracowity dzień ;) Quote
szafranekm Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 (edited) [quote name='andegawenka']Zajrzy jutro, pewnie miała pracowity dzień ;) Jestem, jestem i bardzo Wam dziękuję.Wczoraj wieczorem byłam uziemiona bez internetu - ostatnio problem z odbiorem. Dziękuję:calus: Spóźniony torcik dla Was z podziękowaniami. Edited December 11, 2012 by szafranekm Quote
andegawenka Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='Mysza2']pyszności:), dziękujemy:) fb bezwzględny wszystko wygada;) Quote
Mysza2 Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='andegawenka']Szafran obgaduje cię na pw;)[/QUOTE] mnie? a to niech obgaduje:):) Quote
szafranekm Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 Parę dni byłam odcięta od dogo przez problemy z internetem. Cioteczki, planujemy kolejny bazarek dla Szafranka po świętach, pomoże on chłopakowi w finansach, które maleją coraz bardziej. Jeżeli macie jakieś fanty i możecie [SIZE=2]przekazać byłabym bardzo wdzięczna.Mam trochę, ale możemy urozmaicić.;) Quote
andegawenka Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='szafranekm']Parę dni byłam odcięta od dogo przez problemy z internetem. Cioteczki, planujemy kolejny bazarek dla Szafranka po świętach, pomoże on chłopakowi w finansach, które maleją coraz bardziej. Jeżeli macie jakieś fanty i możecie [SIZE=2]przekazać byłabym bardzo wdzięczna.Mam trochę, ale możemy urozmaicić.;) Poszukam:) Quote
szafranekm Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 [quote name='andegawenka']Poszukam:)[/QUOTE] Dziękujemy:buzi: Quote
ULKA12 Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Pozdrowienia od Szafranka http://www.fotosik.pl" target="_blank"></a>"]http:// Quote
Recommended Posts