Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ULKA12 napisał(a):
Pani obiecała go zabrać do siebie od stycznia.

Jakieś światełko w tunelu.Na jakiej zasadzie pani by zabrała Szafranka?
Czy Szafranek jest wykastrowany, bo uciekło mi z pamięci.

Posted

Na zasadzie hoteliku, w którym będzie z nim pracować., Niestety nie jest wykastrowany i to też mu nie pomaga. Latem wszystko było umówione wet czekała a ja Szafrankowi podawałam sedalin a on nie chciał wcale zasnąć, w końcu się wystraszyłam, że mu się coś stanie i odpuściłam.

Posted

[quote name='ULKA12']Na zasadzie hoteliku, w którym będzie z nim pracować., Niestety nie jest wykastrowany i to też mu nie pomaga. Latem wszystko było umówione wet czekała a ja Szafrankowi podawałam sedalin a on nie chciał wcale zasnąć, w końcu się wystraszyłam, że mu się coś stanie i odpuściłam.[/QUOTE]
niektóre tak mają że Sedalin nie działa tak jak by się chciało. Ja ma doświadczenie tylko z dwoma przypadkami i w obu nie działał tak żeby psa obezwładnić.
Mnie już nikt nie zamówi na jego użycie

Posted

Zapraszamy w odwiedziny do Szafranka.;)
[URL="http://smayliki.ru/smilie-773481255.html"] [IMG]http://s10.rimg.info/20cfa6b7b756d7db1ad1c500ea37ed3b.gif[/IMG][/URL]

Posted

Szafranek jest chyba wyraźnie zadowolony z panujących temperatur, pomimo tego ma budę wyłożoną grubą warstwą słomy a na kolację dostaje cieplutki posiłek.

Posted

Szafranku,ale Ciocia Ulka dba o Ciebie.

[SIZE=3][COLOR=#000080]Dziękujemy bardzo[/COLOR][/SIZE];)

Mój krótkowłosy Tofik, po wyjściu teraz na dwór zaraz wraca, Wera ma trochę więcej futra, ale Szafran jest nie do przebicia.:lol:

Posted

[quote name='andegawenka']Nie przyznaje sie, udaje że nie wie o co chodzi;) Mam nadzieje że wieczorem zajrzy:evil_lol: taka jedna:evil_lol:[/QUOTE]
nie zajrzała:):):)

Posted (edited)

[quote name='andegawenka']Zajrzy jutro, pewnie miała pracowity dzień ;)

Jestem, jestem i bardzo Wam dziękuję.Wczoraj wieczorem byłam uziemiona bez internetu - ostatnio problem z odbiorem.

Dziękuję:calus:

Spóźniony torcik dla Was z podziękowaniami.

Edited by szafranekm
Posted

Parę dni byłam odcięta od dogo przez problemy z internetem.

Cioteczki, planujemy kolejny bazarek dla Szafranka po świętach, pomoże on chłopakowi w finansach, które maleją coraz bardziej.
Jeżeli macie jakieś fanty i możecie [SIZE=2]przekazać byłabym bardzo wdzięczna.Mam trochę, ale możemy urozmaicić.;)

Posted

[quote name='szafranekm']Parę dni byłam odcięta od dogo przez problemy z internetem.

Cioteczki, planujemy kolejny bazarek dla Szafranka po świętach, pomoże on chłopakowi w finansach, które maleją coraz bardziej.
Jeżeli macie jakieś fanty i możecie [SIZE=2]przekazać byłabym bardzo wdzięczna.Mam trochę, ale możemy urozmaicić.;)

Poszukam:)