Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wpłynęły deklaracje stałe dla Szafranka na m-c czerwiec 2012:
10 zł - grzenka - wpłata wpłynęła 01.06.2012,
30 zł - Annaa - wpłata wpłynęła 01.06.2012.
20 zł - Poker - wpłata wpłynęła 25.05.2012.

Dziękujemy Wam bardzo za to , że pamiętacie o naszym Szafranku.:iloveyou::iloveyou:

Posted

No, dziewczyny, przelewam Szafrankowi 350 zł za obraz + wysyłkę, bo dzięki AniGucio zaoszczędziliśmy na kurierze :). Dajcie znać, jak wpłyną na konto :)

Posted

[quote name='pola53']No, dziewczyny, przelewam Szafrankowi 350 zł za obraz + wysyłkę, bo dzięki AniGucio zaoszczędziliśmy na kurierze :). Dajcie znać, jak wpłyną na konto :)

Oczywiście, że dam znać, jak pieniążki wpłyną.

Dziękujemy bardzo, bardzo pola53 i AniGucio.

Posted (edited)

Wpłynęły pieniążki od Myszki z bazarku dla Szafranka w kwocie 105 zł.

Myszko dziękujemy Ci bardzo za pomoc w bazarkach dla Szafranka.
Dziękujemy Wszystkim, którzy odwiedzili bazarek.Wpis na wątku zaraz umieszczę.

Szafranek bardzo dziękuję za pomoc i pamięć o nim.

Szafranek otrzymał także pieniążki z bazarku - licytacji obrazu, zorganizowanego przez Polę 53.Wpłata wpłynęła w kwocie 350 zł.

Cieszymy się bardzo i dziękujemy, że nasz Szafranek dzięki Waszej pomocy może pozostać w DT u Ulki, a na domek stały nadal czekamy.Jutro uaktualnię stan finansów Szafranka.

Edited by szafranekm
Posted

U nas wszystko dobrze. W sobotę do swojego nowego domku pojechała Peggy, która mieszkała u mnie ponad rok i nareszcie ktoś ją odkrył i pokochał. Mam nadzieję, że Szafranek również trafi na swojego człowieka.

Dzisiaj było strasznie gorąco, Szafranek musi się bardzo męczyć w tym swoim futrze, ale sobie radzi, kopie dołki i w nich się układa i odpoczywa w cieniu. Zrobił się bardzo zabawowy, nie jest juz taki spięty jak na początku. Inne psy mogą już obok niego przechodzić jak obgryza swój patyczek, nie atakuje ich jak to robił na początku. jest poprawa ale to nadal trudny pies, chociaz ma wygląd aniołka i już kilka osób mało co się nie dało nabrać na te jego słodkie minki.Jutro postaram sie powkejac jakies nowe zdjęcia to zobaczycie jaki jest śliczniutki.

Posted

Nie da rady, nie pozwoli sobie założyć kagańca, ani obroży, ani szelek. Próbowałam wszelkimi znanymi sposobami. On już nawet jadł z kagańca ale założyć sobie nie dał.:shake:

Posted

ULKA12 napisał(a):
Nie da rady, nie pozwoli sobie założyć kagańca, ani obroży, ani szelek. Próbowałam wszelkimi znanymi sposobami. On już nawet jadł z kagańca ale założyć sobie nie dał.:shake:

Tyle domów z ogrodami, gdzie bez szelek mogłoby się obyć, a tu nic:(

Posted

No właśnie, ogłoszenia są stale ponawiane, ale nikt się nie odzywa - poza Panią która dzwoniła chyba w styczniu, ale ma małe 2 letnie dziecko i mieszka w bloku - więc odpada (ze względu na dziecko i nieprzewidywalne zachowanie Szafranka).Sama już nie wiem co robić, Szafranek jest już ponad rok u Ulki w DT- ma tam bardzo dobrze( podejrzewam, że on się przyzwyczaił, że to jego domek), ale powinien już mieć dom stały.
Poradźcie co robić?

Posted

ULKA12 napisał(a):

to kiepsko. Nawet obroży nie da rady mu założyć? gryzie łobuz?

Posted (edited)

Teraz jest lepiej bo przy próbie założenia warczy, przedtem się po prostu rzucał. Ale ja nie mam odwagi posunąć się krok dalej, a doszłam do muru, nie wiem tak sobie myślę że może mu jest potrzebna zmiana opiekuna, na kogoś kto ma duże doświadczenie z takimi psami. W normalnych kontaktach to jest przeuroczy pies, kochany, wierny, oddany ale jak się mu coś nie podoba to potrafi capnąć i nie jest to tylko straszenie. Już sama nie wiem co o tym myśleć i jak mu pomóc.

Edited by ULKA12
Posted

Deklaracje stałe: czerwiec 2012.

20 zł. - Poker dekl. stała- VI, VII,VIII,IX,X,XI,XI,XII,I,II,III,V,VI-wpłacone -25.05.
20 zł - motyleqq, dekl. stała-V-wpłacone-??
20 zł. - szafranekm - dekl. stała -V,VI,VII,VIII,IX,X,XI,XII,I,II,III,IV,V,VI- wpłacone -07.06.
5 zł. - Eva2406 - dekl. stała- V, VI,VII,VIII,IX,X,XI,XII,I,II,III,IV,V,VI,VII,VIII -wpłacone -11.01.2012.-wpłata na 10 m-cy z góry do VIII 2012. - 50 zł.
10 zł - grzenka - dekl. stała-V, VI, VII,VIII,IX,X,XI,XII,I,II,III,IV,V,VI- wpłacone-01.06.
30 zł - wiga138 - dekl. stała - VI, VII,VIII,IX,X,XI,XII,I,II,III,IV,V,VI- wpłacone-04.05.
10 zł - pola53 - dekl. stała od sierpnia - VIII,IX,X,XI,XII,I,II,III,IV,V,VI - wpłacone -05.06.
50 zł. - Annaa4 - dekl. stała - I,II,III,IV,V -wpłacone 30.04.
30 zł. - Annaa4 - dekl. stała od czerwca 2012 - wpłacone - 01.06.
----------------
razem: 95 zł. - dekl. stałe na czerwiec 2012.

wpłaty jednorazowe, darowizny:
50 zł - darowizna od Andegawenki dla Szafranka -wpłynęła 04.06.
105 zł - wpłata od Mysza2 z bazarku dla Szafranka - wpłacone 12.06.
350 zł - wpłata od pola53 z bazarku - licytacji obrazu - wpłacone 12.06.
---------------
razem : 505,00 zł.

95 zł(dekl. stałe) + 505 zł(wpłaty jedn.darowizny) =600,00 zł.

Wydatki:

stan konta na dzień 09.05.2012 wynosi 725,08 zł.
opłata za pobyt Szafranka w DT od 25.05.2012 do 26.06.2012 - 250 zł -wpłacono 22.05.2012.

stan konta na dzień 23.05. 2012 wynosi 475,08 zł.

600,00zł(wpłaty na czerwiec) + 475,08 zł(stan konta) = 1075,08 zł.

Wydatki na czerwiec:
Opłata za pobyt Szafranka w DT od 25.06.2012 do 26.07.2012 - 250 zł -wpłacono 22.06.2012.

1075,08zł - 250 zł.=825,08 zł.
Aktualny stan konta na dzień 25.06.2012 wynosi 825,05 zł.