szafranekm Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 [quote name='motyleqq']z tego, co się doczytałam, to foto bazarek pokryje brakujące koszty za kolejny miesiąc :) a do końca tygodnia otworzę drugi, z różnościami Bardzo się cieszymy i dziękujemy za bazarek motyleqq.:lol::lol::lol: Quote
motyleqq Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 a czy szukamy mu już DS? bo w mojej okolicy jest naprawdę dużo starszych osób, może rozwieszenie ogłoszeń dałoby jakiś rezultat Quote
PACZEK Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Może się Ciotki nie pogniewają jak podrzucę psinkę:multi: do góry! Quote
danka4u1 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 [quote name='PACZEK']Może się Ciotki nie pogniewają jak podrzucę psinkę:multi: do góry! Ciotki, a zwłaszcza Szafranek bardzo się cieszą, a psina lubi być podrzucana:multi: [quote name='motyleqq']a czy szukamy mu już DS? bo w mojej okolicy jest naprawdę dużo starszych osób, może rozwieszenie ogłoszeń dałoby jakiś rezultat Myśle, ze nie zaszkodzi zrobić ogłoszenia. Piękne zdjęcia, karteczki z tel.do odrywania. Ostatnio widziałam w Jastrzębiu ogłoszenie, ale nie było namiarów do oderwania. Nie każdy ma przy sobie długopis, albo chce mu się go szukać, a karteczkę :evil_lol:natura ludzka:evil_lol: każe oderwać...może sie przyda...i pies może na tym skorzystać. Domki nie znajdują się tak szybko. Quote
ULKA12 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 [quote name='szafranekm'] Dojdą jeszcze ewent. koszty za szczepienia podstawowe. Jedna osoba z dogomanii zadeklarowała na pw, że zasponsoruje Szafrankowi szczepienia i ewentualną kastrację. :-) Natomiast u nas bez zmian, Szafranek kochany. biega, łazi za mną krok w krok, niestety zrobił sie odrobinę zazdrosny i muszę uważać gdy jest w pobliżu aby nie okazywać sympatii innym psom. Musimy jednak podać antybiotyk, poniewaz jak była ładna pogoda to katar Szafrankowy całkowicie ustąpił a wystarczyło, że wczoraj trochę popadało i zrobiło się chłodniej katar wrócił. Nie mam pojęcia co to jest. I to na razie tyle od nas :-) Quote
danka4u1 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Szafranek zrobił sie delikacik u Uli . Za dobrze mu tam jest.....Szafranku, nie bądź zazdrosny. Wszystkie pieski są nasze :multi: :loveu: :multi: Quote
szafranekm Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 ULKA12 napisał(a):Jedna osoba z dogomanii zadeklarowała na pw, że zasponsoruje Szafrankowi szczepienia i ewentualną kastrację. :-) Natomiast u nas bez zmian, Szafranek kochany. biega, łazi za mną krok w krok, niestety zrobił sie odrobinę zazdrosny i muszę uważać gdy jest w pobliżu aby nie okazywać sympatii innym psom. Musimy jednak podać antybiotyk, poniewaz jak była ładna pogoda to katar Szafrankowy całkowicie ustąpił a wystarczyło, że wczoraj trochę popadało i zrobiło się chłodniej katar wrócił. Nie mam pojęcia co to jest. I to na razie tyle od nas :-) Ulka, szafranek nabrał do Ciebie zaufania i zrobił się zazdrosny, wygląda na to, że tylko on chce być w centrum uwagi.Już sama nie wiem co z tym katarem.Może zasięgnąć porady weta.Co Ulka o tym myślisz? Ja jutro jestem bez dostępu do internetu i będę dopiero w niedzielę wieczorem. Quote
szafranekm Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 motyleqq napisał(a):a czy szukamy mu już DS? bo w mojej okolicy jest naprawdę dużo starszych osób, może rozwieszenie ogłoszeń dałoby jakiś rezultat Też tak myślę, że domki nie znajdą się tak szybko, nie zaszkodzi go ogłaszać - a szczególnie jak byliby zainteresowani starsi ludzie, ale przy najbliższej rozmowie zapytam Ulkę12. Quote
dusje Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Niesamowicie zadowolony i usmiechniety Szafranek :loveu: Przemily psiak,az lza sie kreci w oku :lol: Gdyby jeszcze powiedzial,o co mu chodzilo z tym cmentarzem? Quote
pola53 Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Witajcie, długo mnie nie było, mam ciężkie przeżycia. Wpłaciłam na Szfranka 9 maja 20 zł, czemu mnie nie ma na liście? Nie chcę trafić na CK! :( Quote
szafranekm Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 pola53 napisał(a):Witajcie, długo mnie nie było, mam ciężkie przeżycia. Wpłaciłam na Szfranka 9 maja 20 zł, czemu mnie nie ma na liście? Nie chcę trafić na CK! :( pola53 zaraz sprawdzę historię przelewów. Quote
szafranekm Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 Pola53 jest Twoja wpłata z 9 maja - 20 zł. zamieściłam ją w poście rozliczeniowym tylko nie dodałam, że wpłacone, bardzo przepraszam i już poprawiam, Twoja wpłata była liczona do ogólnej kwoty wpłat dla szafranka. Quote
szafranekm Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 Dziękujemy Ulce12 za piękne zdjęcia kochanego szafranka, wspaniale widzieć chłopaka w towarzystwie innych kolegów.Motyleqq uzbierała dla niego pieniążki z foto-bazarku,także będziemy mieli już na kolejną zapłatę za dt.Jak tylko wpłyną pieniążki od motyleqq za bazarek zamieszczę w rozliczeniach. Quote
pola53 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Nic się nie stało. Jest szansa, że jeden z moich podopiecznych pójdzie do DS. Jeśli tak się stanie to od sierpnia mogę dać deklarację stałą 20 zł. Trzymajcie kciuki!! Quote
szafranekm Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 pola53 napisał(a):Nic się nie stało. Jest szansa, że jeden z moich podopiecznych pójdzie do DS. Jeśli tak się stanie to od sierpnia mogę dać deklarację stałą 20 zł. Trzymajcie kciuki!! Dziękujemy pola53 i trzymamy kciuki za ds Twojego podopiecznego. Quote
danka4u1 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Szafranku, co u Ciebie??? My tutaj jesteśmy wirtualnie z Tobą. Quote
Tofikowa Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 motyleqq napisał(a):z tego, co się doczytałam, to foto bazarek pokryje brakujące koszty za kolejny miesiąc :) a do końca tygodnia otworzę drugi, z różnościami kiedy będzie nowy bazarek dla Szafranka? Quote
szafranekm Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 danka4u1 napisał(a):Szafranku, co u Ciebie??? My tutaj jesteśmy wirtualnie z Tobą. Dziś rozmawiałam z Ulka,(mam nadzieję, że Ulka się nie pogniewa jak ją wyprzedzę i napiszę parę słów) szafranek bez zmian- kochany,lgnie do człowieka, domaga się uwagi i kontaktu - musimy zacząć go ogłaszać,poza tym z innymi psiakami żyje w zgodzie,ale nie daje też sobie wejść na głowę,sam nie zaczyna, jest ostrożny,ale towarzyski- choć bywa zazdrosny o inne pieski, gdy pojawia się Ulka, on chce być najważniejszy.Szafranek ma już dziś zapłacony następny m-c (lipiec) pobytu u Ulki.Nie zostanie nam na kolejny m-c, dlatego teraz dalej trzeba zbierać i prosić cioteczki o wsparcie, o każdy grosik, choć skromne deklaracje. Jeśli chodzi o bazarek z rozmaitościami dla szafranka to zaraz napiszę do motyleqq - mówiła, że miał niedługo ruszyć. dziękujemy za wsparcie:multi: i prosimy o dalszą pomoc:lol::lol::lol: Quote
danka4u1 Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Piękny i szczęśliwy Szafranek. Malawaszka, dziękujemy pięknie za zdjęcia. Quote
Recommended Posts