Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='motyleqq']z tego, co się doczytałam, to foto bazarek pokryje brakujące koszty za kolejny miesiąc :) a do końca tygodnia otworzę drugi, z różnościami

Bardzo się cieszymy i dziękujemy za bazarek motyleqq.:lol::lol::lol:

Posted

[quote name='PACZEK']Może się Ciotki nie pogniewają jak podrzucę psinkę:multi: do góry!
Ciotki, a zwłaszcza Szafranek bardzo się cieszą, a psina lubi być podrzucana:multi:

[quote name='motyleqq']a czy szukamy mu już DS? bo w mojej okolicy jest naprawdę dużo starszych osób, może rozwieszenie ogłoszeń dałoby jakiś rezultat
Myśle, ze nie zaszkodzi zrobić ogłoszenia. Piękne zdjęcia, karteczki z tel.do odrywania. Ostatnio widziałam w Jastrzębiu ogłoszenie, ale nie było namiarów do oderwania. Nie każdy ma przy sobie długopis, albo chce mu się go szukać, a karteczkę :evil_lol:natura ludzka:evil_lol: każe oderwać...może sie przyda...i pies może na tym skorzystać.
Domki nie znajdują się tak szybko.

Posted

[quote name='szafranekm']

Dojdą jeszcze ewent. koszty za szczepienia podstawowe.

Jedna osoba z dogomanii zadeklarowała na pw, że zasponsoruje Szafrankowi szczepienia i ewentualną kastrację. :-)

Natomiast u nas bez zmian, Szafranek kochany. biega, łazi za mną krok w krok, niestety zrobił sie odrobinę zazdrosny i muszę uważać gdy jest w pobliżu aby nie okazywać sympatii innym psom. Musimy jednak podać antybiotyk, poniewaz jak była ładna pogoda to katar Szafrankowy całkowicie ustąpił a wystarczyło, że wczoraj trochę popadało i zrobiło się chłodniej katar wrócił. Nie mam pojęcia co to jest. I to na razie tyle od nas :-)

Posted

ULKA12 napisał(a):
Jedna osoba z dogomanii zadeklarowała na pw, że zasponsoruje Szafrankowi szczepienia i ewentualną kastrację. :-)

Natomiast u nas bez zmian, Szafranek kochany. biega, łazi za mną krok w krok, niestety zrobił sie odrobinę zazdrosny i muszę uważać gdy jest w pobliżu aby nie okazywać sympatii innym psom. Musimy jednak podać antybiotyk, poniewaz jak była ładna pogoda to katar Szafrankowy całkowicie ustąpił a wystarczyło, że wczoraj trochę popadało i zrobiło się chłodniej katar wrócił. Nie mam pojęcia co to jest. I to na razie tyle od nas :-)

Ulka, szafranek nabrał do Ciebie zaufania i zrobił się zazdrosny, wygląda na to, że tylko on chce być w centrum uwagi.Już sama nie wiem co z tym katarem.Może zasięgnąć porady weta.Co Ulka o tym myślisz?
Ja jutro jestem bez dostępu do internetu i będę dopiero w niedzielę wieczorem.

Posted

motyleqq napisał(a):
a czy szukamy mu już DS? bo w mojej okolicy jest naprawdę dużo starszych osób, może rozwieszenie ogłoszeń dałoby jakiś rezultat

Też tak myślę, że domki nie znajdą się tak szybko, nie zaszkodzi go ogłaszać - a szczególnie jak byliby zainteresowani starsi ludzie, ale przy najbliższej rozmowie zapytam Ulkę12.

Posted

Niesamowicie zadowolony i usmiechniety Szafranek :loveu: Przemily psiak,az lza sie kreci w oku :lol: Gdyby jeszcze powiedzial,o co mu chodzilo z tym cmentarzem?

Posted

Witajcie, długo mnie nie było, mam ciężkie przeżycia. Wpłaciłam na Szfranka 9 maja 20 zł, czemu mnie nie ma na liście? Nie chcę trafić na CK! :(

Posted

pola53 napisał(a):
Witajcie, długo mnie nie było, mam ciężkie przeżycia. Wpłaciłam na Szfranka 9 maja 20 zł, czemu mnie nie ma na liście? Nie chcę trafić na CK! :(

pola53 zaraz sprawdzę historię przelewów.

Posted

Pola53 jest Twoja wpłata z 9 maja - 20 zł. zamieściłam ją w poście rozliczeniowym tylko nie dodałam, że wpłacone, bardzo przepraszam i już poprawiam, Twoja wpłata była liczona do ogólnej kwoty wpłat dla szafranka.

Posted

Dziękujemy Ulce12 za piękne zdjęcia kochanego szafranka,
wspaniale widzieć chłopaka w towarzystwie innych kolegów.Motyleqq uzbierała dla niego pieniążki z foto-bazarku,także będziemy mieli już na kolejną zapłatę za dt.Jak tylko wpłyną pieniążki od motyleqq za bazarek zamieszczę w rozliczeniach.

Posted

Nic się nie stało. Jest szansa, że jeden z moich podopiecznych pójdzie do DS. Jeśli tak się stanie to od sierpnia mogę dać deklarację stałą 20 zł. Trzymajcie kciuki!!

Posted

pola53 napisał(a):
Nic się nie stało. Jest szansa, że jeden z moich podopiecznych pójdzie do DS. Jeśli tak się stanie to od sierpnia mogę dać deklarację stałą 20 zł. Trzymajcie kciuki!!

Dziękujemy pola53 i trzymamy kciuki za ds Twojego podopiecznego.

Posted

motyleqq napisał(a):
z tego, co się doczytałam, to foto bazarek pokryje brakujące koszty za kolejny miesiąc :) a do końca tygodnia otworzę drugi, z różnościami

kiedy będzie nowy bazarek dla Szafranka?

Posted

danka4u1 napisał(a):
Szafranku, co u Ciebie??? My tutaj jesteśmy wirtualnie z Tobą.

Dziś rozmawiałam z Ulka,(mam nadzieję, że Ulka się nie pogniewa jak ją wyprzedzę i napiszę parę słów) szafranek bez zmian- kochany,lgnie do człowieka, domaga się uwagi i kontaktu - musimy zacząć go ogłaszać,poza tym z innymi psiakami żyje w zgodzie,ale nie daje też sobie wejść na głowę,sam nie zaczyna, jest ostrożny,ale towarzyski- choć bywa zazdrosny o inne pieski, gdy pojawia się Ulka, on chce być najważniejszy.Szafranek ma już dziś zapłacony następny m-c (lipiec) pobytu u Ulki.Nie zostanie nam na kolejny m-c, dlatego teraz dalej trzeba zbierać i prosić cioteczki o wsparcie, o każdy grosik, choć skromne deklaracje.
Jeśli chodzi o bazarek z rozmaitościami dla szafranka to zaraz napiszę do motyleqq - mówiła, że miał niedługo ruszyć.

dziękujemy za wsparcie:multi: i prosimy o dalszą pomoc:lol::lol::lol: