andegawenka Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='dusje']Moglabys pomoc w lapance gdyby byl transport?[/QUOTE] jesli nie będzie młodszych ode mnie?;) Quote
danka4u1 Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Czytam, czytam i tylko tyle mogę[B]....niech ktoś pomoże szafranekm w łapaniu psiaka,[/B] mała klatka, kontenerek tez powinien sie znaleźć, Szafranek nie jest duży, coś kociego, królikowego... Teresz ma już pomysł na przechowanie Szafranka przez noc, transport jest, DT jest. Nie wiem, gdzie jeszcze szukać pomocy. Zaraz poszperam po dogo, ale Wy juz to pewnie robiłyście 100 razy Gdyby udało sie dać psiakowi sedalin- a na pewno zje, skoro je lekarstwo- bedzie szybko przymulony i nawet sapecjalna straż przy bramie cmentarnej nie będzie potrzebna. Wiem to z doswiadczenia, ale co z tego, skoro jestem tak daleko.... Idę szukać ciotek Nie widziałam wcześniejszych postów. Widzę teraz, ze znalazła się..:evil_lol: .starsza ciotka :evil_lol:do łapania:evil_lol: Quote
Kava Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 powodzenia zycze, sprawa juz prawie nagrana... wiecie, czasami to szlag mnie trafia, ze tak daleko jestem.... bo mam kilka klatek-transporterkow , ktore tam sa teraz potrzebne... Quote
Yv1958 Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 A czy ktos wie, ile U Tatoi dochodzi pieniedzy na wyzywienie? Zrozumialam, ze 300 plus wyzywienie? Quote
Yv1958 Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='teresz10']Mamy jeszcze 2 dni - nie problem złapac tylko gdzie trzymac dzikuska ? jak wiezc bez klatki...szukamy na razie sprzetu...oprócz niego jedzie 6 psów w busie. 3 dzikuski i 2 duze( rotka i onek) , a o jednym nic nie wiem... klatka musi byc i juz. Nawet ze schronu biorą co mają. Wyruszamy o 4 rano aby dotrzec na 7-8 do Piaseczna gdzie bedzie odbiór psów. Gdyby udało sie go złapac to w niedzielę pojade po niego - zabiore do hoteliku w lublinie na noc a o 4 odbiore ( hotelik całodobowy) - ale musze miec klatkę aby go wiezc...podpowiem ze nawet kuwety kociej szukam takiej zabudowanej, bo by tam dało rade te kilka godzin mu przesiedziec...wielki nie jest. Hotelik 19 zł.[/QUOTE] A gdzie do niedzieli Szafranek ma przebywac? Gosia nie ma gdzie go przechowac. A nie moglabys przyjechac jutro? Pomoc go zlapac i zawiezc do tego hoteliku, o ktorym piszesz? Quote
szafranekm Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 [quote name='dusje']A ta organizacja z Lublina nie moze pozyczyc? Moze powiatowy wet ma cos takiego? Na stronie Opola Lub doczytalam sie, ze tam jest wlasnie siedziba powiatowego weta.Moze tam popytac. Powiatowy wet [B]Józefowska 105, 24-300 Opole Lubelskie Tel.: (81) 827-22-29 [/B][/QUOTE] Zadzwonię jutro rano do znajomej z fundacji, może ona ma do pożyczenia jakiś kontenerek, kuferek itp.Tylko jak go od niej zabrać, ale ona mieszka w Lublinie i gdyby ktoś z okolic Lublina był do pomocy w łapaniu, mógłby od niej wypożyczyć.Jutro się rano dowiem.Jeśli chodzi o pow. lekarza wet. to bardzo bym na to nie liczyła, ale i tak jutro sobota i inspektorat zamknięty - oni wymigują się od wszelkich interwencji, chyba że sprawa jest bardzo nagłośniona, zrzucają na gminę i tak się koło toczy.Czas nas nagli,ja ciągle wypisuję do dogomaniaczek z najbliższych okolic.Może ktoś się zdecyduje. Quote
Szarotka Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [B]Szafranek potrzebuje pomocy w lapaniu Szafranka!!!!!!!!!!!![/B] Quote
szafranekm Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 [B]Może ktoś mi powiedzieć jak mogę zapisać rozliczenia w pierwszym poście, chciałabym to zrobić zgodnie z sugestią dogomaniaczek odwiedzających i wspierających wątek szafranka.[/B] Quote
motyleqq Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='Yv1958']A czy ktos wie, ile U Tatoi dochodzi pieniedzy na wyzywienie? Zrozumialam, ze 300 plus wyzywienie?[/QUOTE] no właśnie, jak to z tym jest? Quote
danka4u1 Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Nie zakładałam nigdy wątków, więc nie wiem. Widziałam na innych watkach rezerwowane posty na rozliczenia. Nie wiem, czy nalezało miec na to zgodę moda..Popytaj kogoś, kto zakładał wątek. Quote
Yv1958 Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [I]"mała klatka, kontenerek tez powinien sie znaleźć, Szafranek nie jest duży, coś kociego, królikowego"... [/I] Nie, no bez przesady! Ma krotkie nozki, fakt, ale to nie jest malenstwo! Quote
Szarotka Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Na pierwszej stronie masz tylko jednego posta, bo nie zarezerwowalas wiecej. Popatrz na watek Henia i tam jest (mam nadzieje) tak jak powinno byc. Quote
Szarotka Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 No, ale w ten jeden post mozesz upchnac pod opisem rozliczenie. Quote
szafranekm Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 Deklaracje: 20 zł. - Poker dekl. stała, 20 zł - motyleqq, dekl. stała, [B]20 zł. - szafranekm - dekl. stała - wpłacone,[/B] [B]15 zł. - Eva2406 - dekl. stała- wpłacone za 3 m-ce.[/B] 20 zł. - Nooks - dekl. jednorazowa. 10 zł - grzenka - dekl. stała, [B]RAZEM: 105 ZŁ.[/B] Jednorazowe wpłaty: 200 zł od Yv1958 - wpłacone 148 zł z bazarku paniMysza - wpłacone 50 zł od szafranekm 20 zł od paniMysza - wpłacone 50 zł od mojego znajomego W.Tataka - wpłacone [B]RAZEM - 468 ZŁ[/B] [B]+ 35 zł =503 zł. na dzień 29. 04.[/B] Quote
Szarotka Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Mozesz to wszystko wstawic w pierwszy post, bo tam bede tego ludzie szukac. Quote
Szarotka Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [B]Potrzeba jeszcze co najmniej 200 zl. stalych deklaracji !!!!!!![/B] Quote
danka4u1 Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='Szarotka']No, ale w ten jeden post mozesz upchnac pod opisem rozliczenie.[/QUOTE] A teraz nie można prosić o rezerwowanie/dodanie następnych postów na rozliczenia, bo to będzie więcej tego i potem też, gdy pies będzie juz w DT? [quote name='Yv1958'][I]"mała klatka, kontenerek tez powinien sie znaleźć, Szafranek nie jest duży, coś kociego, królikowego"...[/I] Nie, no bez przesady! Ma krotkie nozki, fakt, ale to nie jest malenstwo![/QUOTE] Lecę zbadać gabaryty Szafranka, tylko ze zdjęcia to będzie trudno... Quote
dusje Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='andegawenka']jesli nie będzie młodszych ode mnie?;)[/QUOTE] Bo wszyscy na dogo to jedna rodzina Starszy czy mlodszy,chlopak czy dziewczyna Szafranekm.dopisz prosze do jednorazowych moje 50 zl Mile Panie, dajcie spokoj na chwile z tymi zasadami co i jak. Zalew postow w tym temacie. Gosia sobie wpisze do 1 postu deklaracje i bedzie dobrze.Ostatnie posty wg mnie brzmia panicznie a psa jeszcze niet. Gosia, edytuj swoj 1 post i wrzuc tam deklaracje i juz. Teraz wazniejsza ta klatka i ludzie do pomocy w pojmaniu Szafranka. Quote
danka4u1 Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='Szarotka'][B]Potrzeba jeszcze co najmniej 200 zl. stalych deklaracji !!!!!!![/B][/QUOTE] Pomóż mi Szarotko rozsyłać zaproszenia i prośby o deklaracje. Ja cały czas to robię, ale widzisz...a Ty masz szczęśliwą rękę. Quote
Kava Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='szafranekm']Deklaracje: 20 zł. - Poker dekl. stała, 20 zł - motyleqq, dekl. stała, [B]20 zł. - szafranekm - dekl. stała - wpłacone,[/B] [B]15 zł. - Eva2406 - dekl. stała- wpłacone za 3 m-ce.[/B] 20 zł. - Nooks - dekl. jednorazowa. 10 zł - grzenka - dekl. stała, [B]RAZEM: 105 ZŁ.[/B] Jednorazowe wpłaty: 200 zł od Yv1958 - wpłacone 148 zł z bazarku paniMysza - wpłacone 50 zł od szafranekm 20 zł od paniMysza - wpłacone 50 zł od mojego znajomego W.Tataka - wpłacone [B]RAZEM - 468 ZŁ[/B] [B]+ 35 zł =503 zł. na dzień 29. 04.[/B][/QUOTE] w deklaracjach jednorazowych brakuje dusje i moja... poprosze jednoczesnie o Nr.konta +SWIFT Quote
dusje Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='Kava']w deklaracjach jednorazowych brakuje dusje i moja... poprosze jednoczesnie o Nr.konta +SWIFT[/QUOTE] O, wlasnie to przekopiuj Gosiu do 1 postu,dodaj moja i Kavy deklarcje i masz gotowe :lol: Quote
EVA2406 Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Dziewczyny z Lublina pomóżcie w łapaniu Szafranka, bo to może być dla niego jedyna szansa na życie. Teraz zapowiadają pogorszenie pogody, nawet przymrozki. Ten piesek może tego już nie przeżyć, tym bardziej, że leki nie pomagają :( Quote
dusje Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='EVA2406']Dziewczyny z Lublina pomóżcie w łapaniu Szafranka, bo to może być dla niego jedyna szansa na życie. Teraz zapowiadają pogorszenie pogody, nawet przymrozki. Ten piesek może tego już nie przeżyć, tym bardziej, że leki nie pomagają :([/QUOTE] Ja tez prosze Was o realna pomoc w zlapaniu malucha. Szafranekm nie da rady mimo szczerych checi.Czytalam ponownie jej posty-nawet nie moze liczyc na znajomych. Do tego bez samochodu a ten nieodzowny w tej akcji. Quote
Recommended Posts