whiteterrier Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 (edited) Jejuś jaki cudny caviś :loveu: I ma fajne imię :D Szkoda, ze odeszłaś z DM a ja zdążyłam poznać Dolara :-( Edited July 28, 2012 by whiteterrier Quote
monia&nero Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Hej Kawalier nie przejmuj się tym co mówią inni i nie odchodź z tego powodu z forum!!! Ja też mam psa bez papierów bo co to są pseudohodowle itp dowiedziałam się dopiero jak zaczęłam przygodę z forum Adopcji Buldogów (obecnie SAB), później dogomanią. Przeciętny czlowiek nie ma pojęcia że istnieje coś takiego jak pseudo, po prostu kupuje psa. Żałuję że Nero nie ma rodowodu ale nawet przez milisekunde nie żałuję że go mam, że mam mojego najcudniejszego przyjaciela. Zostań z nami i pokazuj nam Dolara bo to cudowny pies! Pozdrawiam Quote
katik Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Szkoda, że nie będzie tu już więcej fotek przystojniaka. Dolar to wspaniały pies, a że nie ma rodowodu o niczym nie świadczy. Najważniejsze, że jest kochany i rozpieszczany. :) Wiele osób miało psy bez rodowodu z pseudohodowli i chyba nikt nie żałował. Najważniejsze, żeby mądrze się psem opiekować. Quote
Ptysiak Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Z takiego powodu jak czytam wyżej odszedłeś z forum? Mój Ptyś też nie ma rodowodu i jakoś mnie to wcale nie załamuje. I jeśli Ktoś mnie potępia za to, że mam psa bez papierów i uważa że jest gorszy od tych z rodowodem... hmmm... to już Jego problem i niech się sam martwi, ja mam to w... gdzieś :) Wracaj tu do Nas bo chcemy oglądać Twoje kochane cudo na dogo ;) Quote
łamAga Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Mój Neron też jest bez rodowodu i tez wiele złych słów przeczytałam tutaj na swój temat ale takie informacje trzeba ignorować ;) nie bierz do siebie tego co pisza inni ;) Quote
kalyna Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Odejście z dogo z takiego powodu, że ma się psa z pseudohodowli dla mnie jest dziwne... Ja tez mam psa z pseudohodowli i liczy dla mnie się to, że następny jest z hodowli. Ja nie mam problemu z powodu, że Sonia nie ma rodowodu, bo ja się w ten temat nie zgłębiłam, Bo to moja wina i już. I dlatego tylko się martwię, aby nie miała jakieś choroby, no ale psy z rodowodem tez chorują, więc praktycznie to żadna teoria. Ba, nawet z Sonią siedziałam na forum o ONach i jakoś nie mnie nie zbanowali, ani nie wywalili. Na zloty tez jeżdżą psy w typie rasy... Ja znam wartość każdego moja psa, i nie czuję aby były gorsze od innych. A czasu nie cofnie się.. najważniejsze, że pies jest zdrowy i że jest nauczka na przyszłość ;) Quote
Recommended Posts