Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Historia jakich wiele...psie smutki, których nie rozumiemy, a może nie możemy ich usłyszeć?
Oto Gizmo:

Jego aktualna sytuacja:
Pies ze schroniska trafił do DT, niestety jest to psiak "jednego właściciela" ,
skończyło się pogryzieniem córki od P. Ani:shake:
Na gwałt potrzebny DT, a najlepiej stały. Taki maluch nie poradzi sobie w schronisku... wiem że takich psów jest dużo, ale jeśli możecie poróbcie ogłoszenia...
Bardzo was proszę o ogłoszenia dla Gizma, każde zwiększa jego szansę.:placz:

Opis do ogłoszeń:
[FONT=&quot]Gizmo to malutki piesek w typie ratlerka. Ma około 3 lat. Jest żywiołowy i wesoły. Bardzo lubi się bawić. Potrzebuje ruchu, aby spalić nadmiar energii. Potrafi zostawać sam w domu, zachowuje czystość.[/FONT]
[FONT=&quot]Zazdrośnik-powinien być psem jednego właściciela, ponieważ jest bardzo zazdrosny i gdy w pobliżu jego pana/pani pojawia się ktoś inny to pokazuje ząbki. Dobrze by było, żeby trafił do domu osoby samotnej, a jednocześnie domu bez innych zwierząt. [/FONT]Gizmo przebywa w jednym ze śląskich schronisk, gdzie czeka na kochającego właściciela.
[FONT=&quot]Gizmo jest zaszczepiony i odrobaczony.[/FONT]
[FONT=&quot]Dostanie kupon na bezpłatną kastracje.[/FONT]
[FONT=&quot]W szczególnych przypadkach istnieje możliwość dowozu psa do domu i uzyskania wskazówek co do szkolenia.[/FONT]

[FONT=&quot]kontakt w sprawie adopcji:[/FONT]
[FONT=&quot]
723 941 524

[/FONT]

Posted

druga! idę spać...jutro postaram się mikrusowi ogłoszenia zrobić

może na mikropsy go dać? tylko dziś już tego wątku nie znajdę...jutro...a raczej rano..

Posted

Jestem u malucha:)

Kurde, pomogłabym w ogłoszeniach, ale nie mam mieć neta od 11 i nie wiadomo ile to potrwa:angryy:, ale może jak neta odzyskam to jeszcze zostaną jakieś portale, tylko na kogo kontakt? Na p. Anię czy schron ew. Bożenę?

Posted

ech, laski nie czytacie:P
pisze tam kontakt- to numer pani Ani:)
a Gizmo z tego co zrozumiałam od wczoraj w schronisku
z ogłoszeniami to myślę że im więcej to lepiej, możemy się dublować:)

Posted

zaraz też zrobię kilka ogłoszeń...tylko mam jedno zastrzeżenie co do tekstu... Gizmo nie jest już w DT....trza by zmienić "Gizmo przebywa w jednym ze śląskich schronisk, gdzie czeka na kochającego właściciela" czy coś w tym stylu;)