Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Times New Roman]Witamy wszystkich którzy odwiedzili tą oto galerie.;) Oraz zapraszamy ponownie.[/FONT]
[FONT=Times New Roman] [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Oto galeria Elzy którą znalazłam błąkającą sie na ulicy dokładnie 03.01.2011.r. Ma (jak to powiedziała pani wet.)1 rok i 2 m-ce Więc jest już ze mną prawie 5 miesięcy. Jest kochaną kropeczką wnoszącą sporo zamieszania wszędzie gdzie sie znajdze. Jest straszie inteligentnym psiakiem szybko sie uczy. A oto moja kochana pociecha.[/FONT]

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Patrycja na dogomanii :multi:
W końcu się na Ciebie doczekałam ;)

Teraz zasyp nas zdjęciami Elzy, bo to super dziewczyna :loveu:

Posted

Elzaczek. napisał(a):
Wiesz może czy będą jakieś zloty dalmatyńczyków.??

Są plany, żeby taki zlot zrobić w tym roku. Ale kiedy dokładnie i gdzie, wciąż nie możemy się dogadać.
Ostatnio padła propozycja, żeby zrobić zlot w mojej okolicy bo Podbeskidzie to super tereny spacerowe :)
Co najlepsze, zaproponowała to znajoma z Niemiec :lol:
Zobaczymy w przyszłości... a Ty z jakiego jesteś województwa? Bo nie mam pojęcia gdzie Zakliczyn jest ;)

Posted

Ja jestem z Małopolski ;)
Mieszkam niedaleko Krakowa więc do Bielska niejest tak strasznie daleko:lol:
To fajnie że wogóle są takie plany...^^
Jak będzie coś wiadomo to daj znać może tata sie nademną zlituje i nas zabierze ;)

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Przepraszam że tak dawno nie pisałam. Ale teraz było zakończenie roku szkolnego itd. więc było mało czasu.
U Elzy wszystko w najlepszym pożądku, codziennie rano i wieczorem biegamy 1,5 h więc jest zmuszona do sporej dawki ruchu.
Co najlepsze na naszej ulicy pojawiła sie mała kruszynka w kropki o dumnym imieniu Diego ;D
Co do Elzy zaczełysmy trenować Agelity ,powiem tyle utalentowany leniuch.
A teraz pare fotek: