Jump to content
Dogomania

Pabianice - jamnik Nero znaleziony na ulicy JUŻ JEST W DS z Korunią i Killerkiem :)

Recommended Posts

Posted

[CENTER][COLOR=#339933][FONT=georgia][SIZE=5][I][B]W Mikołajki dla wszystkich, którzy nas odwiedzają i nas lubi[SIZE=5]ą[/SIZE]... Mikołajek... [/B][/I][/SIZE][/FONT][/COLOR]

[IMG]http://www.psplipiny.hejnet.pl/images/stories/mikoaj.png[/IMG]
[/CENTER]

Posted

[CENTER][COLOR=#6666ff][SIZE=7][FONT=comic sans ms][B]
To już 8 miesięcy, Bonusiu(*)...
[/B][/FONT][/SIZE][IMG]http://www.beruska8.cz/svicky/svicky2/41.gif[/IMG][SIZE=7][FONT=comic sans ms][B][IMG]http://img856.imageshack.us/img856/5643/20100214409.jpg[/IMG][/B][/FONT][/SIZE][IMG]http://www.beruska8.cz/svicky/svicky2/41.gif[/IMG][SIZE=7][FONT=comic sans ms][B]
Takie to było moje Przytuladełko Kochane...
Pamiętamy Bonulku(*) - zawsze będziemy pamiętać!!!

[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR][/CENTER]

Posted

Bardzo dziękuję Anuleczko, Bogduniu, Basiu... jesteście kochane...
To pewnie dziwne, ale im więcej czasu upływa, to jakoś łzy do oczu cisną się jakby bardziej....
Bonuś(*) nasz kochany - to było takie kochane, Przytuladełeczko...

A u nas Nercio się bidny pochorował... od ub tygodnia jest na antybiotyku....
Ale brzuszek Go nie boli, mam nadzieję, bo dostaje lek osłonowy, a prócz tego suplement w postaci oleju z wiesiołka...
Już w ub roku nieco przełysiało Maleństwo przed zimą, ale w tym roku jest to bardzo mocno nasilone...
Brzuszek, pachwinki, pod paszkami, uszka (u nasady), i najgorsze w tym wszystkim na główce takie wypadające jakby maleńkie kępki...
Najbardziej jednak widoczne przełysienie ma na szyi (jak mi się uda zrobić fotkę, to wrzucę tutaj) - wygląda, jakby miał biały krawacik...
Miał Niuniuś robione badania krwi, wyszły niby ok, nieco podwyższony ALAT i cholesterol:crazyeye:??? (a wydaje się, że dostaje jeść to, co najlepsze), za to wskaźnik tarczycowy
FT4 w normie (na całe szczęście)...

Widzę też, że i Maxiowi uszka się lekko przerzedziły, ale poza tym wszystko u Niego ok... jednak jest to podobno jakieś "łysienie sezonowe", czyli poniekąd standard...
No i tak u rudzielców na wiosnę i lato ściemnienia, w czarnuszków na zimę łysienia... ech, te nasze bąbelki kochane....
Żeby tylko Plusiu się wykaraskał, ale z tego co widzę dalej to nie postępuje - tak mi się przynajmniej wydaje...

Posted

Z tego co wiem, to rzeczywiście typowe łysienie u czarnuszków właśnie takie sezonowe. Pamiętam u mojej Tinusi to było widoczne , u Harutka przechodzi w miarę łagodnie. Ferka ma cały czas grubą i mięciutką sierść a szczególnie uwielbiam głaskać jej uszka, mięciutkie aksamitne :). Dobrze, że wyniki ma prawidłowe, czyli maluszek zdrowy :loveu:.
ściskamy wszystkich w pasie :evil_lol::diabloti:.

Posted

U mnie Pircio też tak ma.....

Berni...mnie też się czasem wydaje,że ból nie maleje....z biegiem czasu brak naszego Ukochanego Przyjaciela...a właściwie Dziecka doskwiera jeszcze bardziej....

Posted

[quote name='Celina12']U mnie Pircio też tak ma.....

Berni...mnie też się czasem wydaje,że ból nie maleje....z biegiem czasu brak naszego Ukochanego Przyjaciela...a właściwie Dziecka doskwiera jeszcze bardziej....[/QUOTE]

Mam tak samo.

Posted (edited)

Dzisiaj minęło dwa i pół roku od śmierci:(:(:( Saruni(*)...
Dzięki Selin za całuski:)T

Tu z Dydusiem, tak Ją zawsze pilnował;)

A tak wspólnie pilnowali domu...

Edited by Sarunia-Niunia
Posted

Tak, pamiętać będę zawsze, ale wzruszenie jest wciąż ogromne...
Jak oglądam te Ich fotki, filmiki zawsze buczę...
Zbyt szybko odeszli za TM, zwłaszcza Bonuś - nie zdążył chłopczyna dożyć 4 urodzin.... Ech...

Posted

...pamiętamy,tęsknimy,wspominamy i wciąż kochamy-tak mocno,że aż boli.....mój Bemolek,Dżekuś,Atosik,Hektoreczek.....:-( :placz: ...dalej boli....a żyć trzeba,dawać miłośc innym....