Pyrdka Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 SERDECZNIE ZAPRASZAM na kolejny bazarek na podopiecznych "ŁAPY" [FONT=georgia]BAZAREK KSIĄŻKOWO-PLUSZAKOWY[/FONT] Quote
phase Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Miłego weekendu z Żabcią życzymy jamniczej rodzince. :):calus: Quote
Sarunia-Niunia Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 [quote name='Pyrdka'] SERDECZNIE ZAPRASZAM na kolejny bazarek na podopiecznych "ŁAPY" [FONT=georgia]BAZAREK KSIĄŻKOWO-PLUSZAKOWY[/FONT] Dzięki za zaproszenie Gosia, już wczoraj tam trafiłam z wątku reklamowego:)... Quote
Celina12 Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Atos miał szczęście...WY mieliście szczęście-mając choć na chwilkę u siebie takie CUDO.....:loveu: Quote
Pyrdka Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Serdecznie zapraszam http://www.dogomania.pl/forum/thread...0#post19860270 :lol: Quote
anica Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 (edited) Sory Sarunia nie mogłam wcześniej tutaj ten PDT PDT, HOTEL, TRANSPORT - Krapkowice, woj. Opolskie. zgłoszenia natiimar@gmail.com Całuję całą kochaną rodzinkę :loveu: ... i jeszcze jeśli znajdziesz chwilkę... jeśli znajdziesz :eviltong:..... http://www.dogomania.pl/forum/threads/233287-Pilnie-potrzebny-transport-Tomaszów-Łódź-Wrocław-dla-małej-Puni-do-DT/page12 Edited October 25, 2012 by anica Quote
b-b Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Przepraszam, ze dawno mnie nie było ....ale robiłam teraz znowu dwa bazarki i czasu nie starczało. Wybaczcie ;) Głaski dla gromadki :D Quote
Sarunia-Niunia Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 [quote name='anica']Sory Sarunia nie mogłam wcześniej tutaj ten PDT PDT, HOTEL, TRANSPORT - Krapkowice, woj. Opolskie. zgłoszenia natiimar@gmail.com Całuję całą kochaną rodzinkę :loveu: ... i jeszcze jeśli znajdziesz chwilkę... jeśli znajdziesz :eviltong:..... http://www.dogomania.pl/forum/threads/233287-Pilnie-potrzebny-transport-Tomaszów-Łódź-Wrocław-dla-małej-Puni-do-DT/page12 Bardzo Ci dziękuję Aniu. Do Puni zajrzę na pewno:) [quote name='b-b']Przepraszam, ze dawno mnie nie było ....ale robiłam teraz znowu dwa bazarki i czasu nie starczało. Wybaczcie ;-) Głaski dla gromadki :-D Witaj Kochana:) Na bazarki zaglądnę, obiecuję czasem dźwignąć:) Quote
anica Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 I ja pooolecę za Sarunią na bazarki :)))))))) podobno na stresy ,zakupy to najlepsze lekarstwo ;) Quote
Sarunia-Niunia Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Mam tyle zaległości ostatnio na wątkach, a i u siebie też... tyle się dzieje, zdjęcia zgrane i nie wklejone... koniecznie muszę się zmobilizować... Na początek moje Skarby ze smaczkami: Korunia... Nerciunio... Maxiunio... Killerek (bez smaczka, za to dostojnie na ladzie w kuchni;))... A tutaj cała trójka pilnuje śpiącego Rafała... hihihi... Quote
b-b Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Jedzonko jak widać musiało być pyszne a Killerek ma to wszystko w nosie ;):D Quote
Celina12 Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Smacznego Ślicznoty!!!! Piękne fotki...piękne.....a Amelcia???? Ciekawa jestem jaka już duzia jest.... Przesyłamy całuski.... Quote
Sarunia-Niunia Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 b-b napisał(a):Jedzonko jak widać musiało być pyszne a Killerek ma to wszystko w nosie ;):D To takie "psie ciasteczka" - moje jamniorki je wprost uwielbiają:) Celina12 napisał(a):Piękne fotki...piękne.....a Amelcia???? Ciekawa jestem jaka już duzia jest.... Dzięki Celinko, a Amelcia duzia, duzia... powrzucam kilka zaległych fotek, tak po kolei... Quote
phase Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 No proszę jaka wyżerka. :) Proszę mocniutko wytulić jamnisie. :loveu: Quote
Isadora7 Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Słodziaki A mnie dzisiaj... uuupsss wczoraj Ganga zaskoczyła. Poszłam z diabłem na wizytę PA dla jamnika Camela. W domu jest kot. Ganga ma na swoim koncie kilka kur i akcje kocie, również i u mnie już. Jak ide z nimi na spacery kota widzą/czują na kilometr i smycze "pękają". Otóz w domu w którym byliśmy Ganga udawała ze kota nie widzi. Byłam w szoku. Sam kot zresztą wychowany z psem. Quote
Sarunia-Niunia Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 (edited) No widzisz, to tak jak moi... Z Killerkiem śpią na kanapie, w łóżku, przytulają się do siebie, bawią się i wszystko jest dobrze:), ale jak zobaczą za ogrodzeniem jakiegoś innego kota, to gdyby nie przeszkoda, kot zginąłby na miejscu... Jak w lecie jakimś cudem obcy kot znalazł się na orzechu w naszym ogrodzie, to dali taki koncert, że pół osiedla słyszało... Pilnowali intruza pod drzewem długo - trzy jamniki i... Killer tyż:crazyeye:... hihihi... , aż musieliśmy wkroczyć do akcji, bo żal było patrzeć na to bidne przerażone kociątko... Zamknęliśmy towarzystwo w domu i kot mógł uciekać, a zrobił to w takim tempie, jak na kreskówkach:) Jamniki jesiennie... moja Ukochana Trójca Świetna, ale nie święta:) (zapożyczone, podglądnięte) "Jamnik z kotem" w łóżku... (tytuł taki, bo to... Maxio i Killerek) I co Max, wskoczyłoby się, co? Chłopaki w sypialni Panowie "przyłapani" na "szaberku" w ogrodzie:cool3: Edited October 27, 2012 by Sarunia-Niunia Quote
Sarunia-Niunia Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 A tutaj Maxio doszedł do wniosku, że musi zająć się Amelką, którą właśnie skończyliśmy przebierać:) Trzeba Mu przyznać, że "podejście" do Amelki ma niesamowicie pozytywne!!! Nawet kocyk, który traktuje, jak świętość, i nikomu nie da, Amelce zawsze przynosi, mało tego zakłada Jej na nóżki... Baw się Mała, popilnuję Cię:) Poważnie? Nie martw się Olu, będzie ok:) Babciu, czuwasz? Znowu zdjęcie??? No dobra, to się bawię:) Quote
Isadora7 Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 matko jak sie patrzy na te foty z Amelką to aż łzy w oczach takie rozczulające. Quote
yunona Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Super fotki, Amelcia rośnie, coraz piękniejsza, a Maxio jaka niańka:loveu: no proszę. Trójcę jamniczą masz cudowną :multi::multi::multi: Quote
JamniczaRodzina. Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Super babciu Berni Amelka jest śliczniusia jak patrzę na te fotki to przypomina mi się moja Ola jak była malutka i pilnował jej mój pierwszy jamniś Sopelek do tego stopnia ,że jak ktos obcy sie do niej zbliżył to potrafił dziabnąć. Quote
b-b Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Twoja trójca przeurocza :) ale Amelka....cud, miód, malina :D Jak widac obrońcę swego już ma ;) Sarunia na zdjęciu pieski przyłapane na szaberku. Czy one czasem nie wcinają winogrona? Rodzynki i winogrono są dla piesków nich bardzo szkodliwe :/ Quote
Celina12 Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Zawsze będę pod wrażeniem wielkich oczek Amelci...ONA w ogóle wygląda jak Laleczka-na pokaz Dziewczynusia. A jamniki-w ślicznych obróżkach-takie do zacałowania.....mód na serce.....ciepło bije i taka wielka miłośc na tych zdjęciach.... Quote
phase Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 W trójkę wyglądają rewelacyjnie. :) http://img585.imageshack.us/img585/601/12102012407.jpg Quote
Recommended Posts