Jump to content
Dogomania

Pabianice - jamnik Nero znaleziony na ulicy JUŻ JEST W DS z Korunią i Killerkiem :)

Recommended Posts

Posted (edited)

Sory Sarunia nie mogłam wcześniej tutaj ten PDT
PDT, HOTEL, TRANSPORT - Krapkowice, woj. Opolskie.
zgłoszenia natiimar@gmail.com

Całuję całą kochaną rodzinkę :loveu:
... i jeszcze jeśli znajdziesz chwilkę... jeśli znajdziesz :eviltong:..... http://www.dogomania.pl/forum/threads/233287-Pilnie-potrzebny-transport-Tomaszów-Łódź-Wrocław-dla-małej-Puni-do-DT/page12

Edited by anica
Posted

Przepraszam, ze dawno mnie nie było ....ale robiłam teraz znowu dwa bazarki i czasu nie starczało. Wybaczcie ;)
Głaski dla gromadki :D

Posted

[quote name='anica']Sory Sarunia nie mogłam wcześniej tutaj ten PDT
PDT, HOTEL, TRANSPORT - Krapkowice, woj. Opolskie.
zgłoszenia natiimar@gmail.com

Całuję całą kochaną rodzinkę :loveu:
... i jeszcze jeśli znajdziesz chwilkę... jeśli znajdziesz :eviltong:..... http://www.dogomania.pl/forum/threads/233287-Pilnie-potrzebny-transport-Tomaszów-Łódź-Wrocław-dla-małej-Puni-do-DT/page12
Bardzo Ci dziękuję Aniu. Do Puni zajrzę na pewno:)

[quote name='b-b']Przepraszam, ze dawno mnie nie było ....ale robiłam teraz znowu dwa bazarki i czasu nie starczało. Wybaczcie ;-)
Głaski dla gromadki :-D
Witaj Kochana:) Na bazarki zaglądnę, obiecuję czasem dźwignąć:)

Posted

Mam tyle zaległości ostatnio na wątkach, a i u siebie też... tyle się dzieje, zdjęcia zgrane i nie wklejone... koniecznie muszę się zmobilizować...

Na początek moje Skarby ze smaczkami:

Korunia...

Nerciunio...

Maxiunio...

Killerek (bez smaczka, za to dostojnie na ladzie w kuchni;))...

A tutaj cała trójka pilnuje śpiącego Rafała... hihihi...

Posted

b-b napisał(a):
Jedzonko jak widać musiało być pyszne a Killerek ma to wszystko w nosie ;):D

To takie "psie ciasteczka" - moje jamniorki je wprost uwielbiają:)

Celina12 napisał(a):
Piękne fotki...piękne.....a Amelcia???? Ciekawa jestem jaka już duzia jest....

Dzięki Celinko, a Amelcia duzia, duzia... powrzucam kilka zaległych fotek, tak po kolei...

Posted

Słodziaki
A mnie dzisiaj... uuupsss wczoraj Ganga zaskoczyła. Poszłam z diabłem na wizytę PA dla jamnika Camela. W domu jest kot. Ganga ma na swoim koncie kilka kur i akcje kocie, również i u mnie już. Jak ide z nimi na spacery kota widzą/czują na kilometr i smycze "pękają". Otóz w domu w którym byliśmy Ganga udawała ze kota nie widzi. Byłam w szoku. Sam kot zresztą wychowany z psem.

Posted (edited)

No widzisz, to tak jak moi...
Z Killerkiem śpią na kanapie, w łóżku, przytulają się do siebie, bawią się i wszystko jest dobrze:), ale jak zobaczą za ogrodzeniem jakiegoś innego kota, to gdyby nie przeszkoda, kot zginąłby na miejscu... Jak w lecie jakimś cudem obcy kot znalazł się na orzechu w naszym ogrodzie, to dali taki koncert, że pół osiedla słyszało...
Pilnowali intruza pod drzewem długo - trzy jamniki i... Killer tyż:crazyeye:... hihihi... , aż musieliśmy wkroczyć do akcji, bo żal było patrzeć na to bidne przerażone kociątko...
Zamknęliśmy towarzystwo w domu i kot mógł uciekać, a zrobił to w takim tempie, jak na kreskówkach:)

Jamniki jesiennie... moja Ukochana Trójca Świetna, ale nie święta:) (zapożyczone, podglądnięte)

"Jamnik z kotem" w łóżku... (tytuł taki, bo to... Maxio i Killerek)

I co Max, wskoczyłoby się, co?

Chłopaki w sypialni

Panowie "przyłapani" na "szaberku" w ogrodzie:cool3:

Edited by Sarunia-Niunia
Posted

A tutaj Maxio doszedł do wniosku, że musi zająć się Amelką, którą właśnie skończyliśmy przebierać:)
Trzeba Mu przyznać, że "podejście" do Amelki ma niesamowicie pozytywne!!!
Nawet kocyk, który traktuje, jak świętość, i nikomu nie da, Amelce zawsze przynosi, mało tego zakłada Jej na nóżki...

Baw się Mała, popilnuję Cię:)

Poważnie?

Nie martw się Olu, będzie ok:)

Babciu, czuwasz?

Znowu zdjęcie???

No dobra, to się bawię:)

Posted

Super babciu Berni Amelka jest śliczniusia jak patrzę na te fotki to przypomina mi się moja Ola jak była malutka i pilnował jej mój pierwszy jamniś Sopelek do tego stopnia ,że jak ktos obcy sie do niej zbliżył to potrafił dziabnąć.

Posted

Twoja trójca przeurocza :) ale Amelka....cud, miód, malina :D Jak widac obrońcę swego już ma ;)
Sarunia na zdjęciu pieski przyłapane na szaberku. Czy one czasem nie wcinają winogrona? Rodzynki i winogrono są dla piesków nich bardzo szkodliwe :/

Posted

Zawsze będę pod wrażeniem wielkich oczek Amelci...ONA w ogóle wygląda jak Laleczka-na pokaz Dziewczynusia.

A jamniki-w ślicznych obróżkach-takie do zacałowania.....mód na serce.....ciepło bije i taka wielka miłośc na tych zdjęciach....