Sarunia-Niunia Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Muszę pokazać trochę moich jamniorków, tyle zdjęć się nazbierało... Pewnie wiecie już cioteczki, że u nas trochę smutno, bo u Bąbelka pojawiły się problemy ze zdrówkiem, ale walczymy mocno, konsultujemy wyniki, szukamy optymalnej opcji leczenia. Poza tym jamniorki żyją ze sobą we względnej zgodzie, nawet Korunia już coraz bardziej otwarta, jednak wciąż nieco z boku... Bardzo duży problem był z Killerkiem, ale teraz po tylu tygodniach mogę zaryzykować stwierdzenie, że jest już prawie dobrze, w każdym razie dużo, dużo lepiej... Bąbelek nadal nie sypia w łóżku, za to za każdym razem, jak wskoczy szybko robimy zdjęcia, bo to naprawdę niezwykły widok, zresztą same zobaczcie:) Jamniorki w kąpieli:) Później atak na łóżko Rafała... Korcia, możemy do Ciebie i Rafała? Mamuś, Ona nie chce z nami gadać.... Nercio: a ja lubię Bąbla, fajny z Niego kumpel Siesta na kanapie:) Quote
Sarunia-Niunia Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 A teraz fotki z cyklu: Bąbelek i Killerek:) Bąbelek: Killer, dlaczego kusisz los? Chcesz tu leżeć? Mamuś, naprawdę mam spać obok kota? Nie panikuj Młody, wprowadziłeś się do nas, to się przyzwyczajaj... No dobra, niech się dzieje wola nieba.... Jak siedzimy z Rafałem to i tak mam miejscówkę najbliżej, nie muszę się cisnąć jak Oni... hihihi A mamcia kupiła nam na bazarku nowe obróżki:) z Marszu Jamników:) Quote
b-b Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Fajnie się ogląda te śliczności małe :D Cudnie tak razem wyglądają i widać, że jest im ze sobą dobrze :) Quote
Isadora7 Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 [quote name='b-b']Fajnie się ogląda te śliczności małe :D Cudnie tak razem wyglądają i widać, że jest im ze sobą dobrze :)[/QUOTE] I komentarze są cudne. Cudne zdjęcia, cudnie towarzycho i gdzieś tam na dnie duszy gra "bąbel zostałbyś". Wiem, wiem rozumiem ja tylko tak sobie gadam. Quote
yunona Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Bąbeluś wszystko będzie dobrze, mamuśka jest z tych panikar, tak jak i ja. Powolutku wszystko się wyprostuje. Trzymam kciuki za smarkacza:p Quote
Celina12 Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Nie wiem nawet,która fotka ładniejsza.....Piękności Śliczne.....do zacałowania.:loveu: Quote
Pyrdka Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Śliczne fotki Saruniu. Tak cieplutko robi sie człowiekowi na serduchu. Widać,że to szczęśliwe jamniorki:lol: Quote
Sarunia-Niunia Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Dziękujemy Kochanym Ciociom za odwiedziny u nas i wszystkie cieple słowa:) Również pozdrawiamy słonecznie i na cały tydzień życzymy samych dobrych chwil:):):) Quote
gazzy Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Pozdrawiamy całą ekipę Saruni ;) Aga, Diana i Kacperek :) ADK Quote
Celina12 Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 No i co tam u WAS? MAło fotek....Amelka pewnie juz duzia jest.....Ciotka no weź i daj nam się pozachwycać.... Quote
Isadora7 Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='Celina12']No i co tam u WAS? MAło fotek....Amelka pewnie juz duzia jest.....Ciotka no weź i daj nam się pozachwycać....[/QUOTE] Popieram i informuję że w przeciwnym przypadku urządzimy protest :) Quote
b-b Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='Isadora7']Popieram i informuję że w przeciwnym przypadku urządzimy protest :)[/QUOTE] Bo się też przyłącze do protestu:mad::cool3: Quote
Isadora7 Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='b-b']Bo się też przyłącze do protestu:mad::cool3:[/QUOTE] dawaj, dawaj ide robic transparenty Quote
Sarunia-Niunia Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Lo Jesoo - boje się.... zaraz się poprawię, obiecuję;) Quote
Isadora7 Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='Sarunia-Niunia']Lo Jesoo - boje się.... zaraz się poprawię, obiecuję;)[/QUOTE] i to naTENtychmiast :loveu: Quote
Sarunia-Niunia Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='Isadora7']i to naTENtychmiast Się robi:ylsuper: - tak więc zacznę od tego, że Amelunia skończyła wczoraj pół roczku - Słodka jest:loveu: Tak patrzy w oczy swojej Mamusi:) A teraz już na bajeczkę:) Ciekawa bajeczka - oczęta wpatrzone:) I jesienne róże, które właśnie pięknie kwitną w ogrodzie... i jeszcze.... Quote
Sarunia-Niunia Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Jak się dobrze przyjrzeć, to przed domem wszystkie 16 łapek - cała czwóreczka:loveu: Zaczynamy od damy - Korunia:loveu: Nerunio:loveu: Bąbelek/Maxiunio:loveu: Killerek:loveu: Quote
b-b Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Amelunia prześliczna, róże wspaniałe a maluszki cudowne:D Quote
Celina12 Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Ja jestem zakochana w wielkich,ślicznych oczkach Amelci-jest Śliczna i Urocza...:loveu: !6łapiątek na trawce-prawda,że cudowny widok??? A Pan Killerek to co nic nie wcinał???? Quote
anica Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Witam ciepło całą Wspaniałą Rodzinkę :loveu: napatrzeć się nie mogę na Amelkę alllle duża :loveu: tak Celiniu masz rację! oczki ma cudne :loveu: a cztery łapki!?... przecież wiesz Berni ,że KOCHAM:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:http://desmond.imageshack.us/Himg542/scaled.php?server=542&filename=07092012076.jpg&res=landing super zdjęcia ,oczywiście nie wiem który chłopak położył pycholek na udzie :lol: obróżki piękne :loveu:http://desmond.imageshack.us/Himg513/scaled.php?server=513&filename=11092012002.jpg&res=landing Quote
Sarunia-Niunia Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='b-b']Amelunia prześliczna[/QUOTE] [quote name='Isadora7']Pannica jest prześliczna[/QUOTE] [quote name='Celina']Ja jestem zakochana w wielkich,ślicznych oczkach Amelci-jest Śliczna i Urocza...:loveu:[/QUOTE] [quote name='anica']napatrzeć się nie mogę na Amelkę alllle duża :loveu: tak Celiniu masz rację! oczki ma cudne :loveu: [/QUOTE] Dziękuję Wam Kochane - tak Amelunia to moje WIELKIE SZCZĘŚCIE!!! Kocham Ją najbardziej na świecie:iloveyou::iloveyou::iloveyou:!!! Przed chwilą dzwonił Artur i powiedział mi, że AMELKA MA PIERWSZEGO ZĄBKA:lol!::lol!::lol!::laola:!!! Moja Najukochańsza "babcina córeczka":buzi::buzi::buzi: - tak na Nią mówię!!!!! Quote
Sarunia-Niunia Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='b-b']... róże wspaniałe a maluszki cudowne:-D Bardzo dziękuję Kochana i cieszę się, że nas odwiedzasz:Cool!::Cool!::Cool!:, to naprawdę bardzo, bardzo miłe:bigcool::bigcool::bigcool:!!! [quote name='Celina12']!6łapiątek na trawce-prawda,że cudowny widok??? A Pan Killerek to co nic nie wcinał???? Tak Celiniu, 16 łapeczek to super widok:ylsuper: Killerek jada tylko w domku;), On za delikatny jest do jedzenia na... trawie:eviltong::evil_lol::diabloti:... hihihi.... [quote name='anica']a cztery łapki!?... przecież wiesz Berni ,że KOCHAM:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: super zdjęcia ,oczywiście nie wiem który chłopak położył pycholek na udzie :lol: obróżki piękne :loveu: Fajnie Anusiu, że już jesteś po urlopie:multi: Pycholek na udzie ma Maxio:iloveyou:, na zdjęciu http://desmond.imageshack.us/Himg13/scaled.php?server=13&filename=14092012046.jpg&res=landing od lewej: Maxio, Rafał, Neruś, Korcia Anusiu, dziękuję za dojrzenie obróżek - kupiłam na bazarku Cioci Rudzi-Bianki, Fercia i Harutek cioteczki Yun też takie mają;) Quote
Recommended Posts