Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cwany się zrobił - potrafi leżąc na kolanach ściągnąć człowiekowi sprzed nosa ołówek czy gumkę ;) Ale powoli się "resocjalizuje", o ile dawniej nie dawał sobie nic z mordamentu wyjąć i gryzł po rękach, to teraz już bez protestu pozwala. Zaczął kojarzyć, że jednak nie wszystko da się zjeść... Wczoraj ograniczył się do notesika i długopisu, które moja najmłodsza córka zostawiła zbyt nisko (Reksio miał chyba kangura wśród przodków), dziś natomiast wśliznął się za synem do łazienki i zdobył łup - rolkę po papierze :)

Posted

Hmmm... Zastanowię się - może tak: Piesek z ADHD, słodki kiedy śpi, jeśli nie masz w domu mebli, schodów, tudzież innych niepotrzebnych drobiazgów, to niczego w mieszkaniu nie uszkodzi, siebie również ;)

Posted

ataK napisał(a):
Hmmm... Zastanowię się - może tak: Piesek z ADHD, słodki kiedy śpi, jeśli nie masz w domu mebli, schodów, tudzież innych niepotrzebnych drobiazgów, to niczego w mieszkaniu nie uszkodzi, siebie również ;)

Atak, chcesz się znowu na czarne kwiatki dostać?
Schody nie zlikwidowane, meble nadal stoją, wogole nie dbasz o bezpieczeństwo psa:evil_lol:.
Och te terierowate;)
Moje takie zniszczenia robily do 4-5 miesiąca zycia, a potem sie ustatkowaly, bo owczarkowate.
Jednak oglaszaj go.
Sa tacy co kochaja szkodniki:lol:.

Posted

kaja69 napisał(a):
Ja mam piatkę takim Reksiów,jeszcze gapowate,to mam czas jeszcze pousuwać "zbędne" przedmioty i wyposazenie.Dach chyba moge zostawić,co ??

Noooo, nie wiem. Moga wydrapac sie na dach.spasc...albo dachowka spadnie i co?

Posted

Ups... U mnie rynny wiszą na słowo honoru, jak się Reksio zorientuje, to pewnie będzie chciał się pohuśtać i jeszcze spadnie... No i nieodpowiedzialnie zupełnie powiesiłam na nowo karnisz z firankami...

Posted

No wlasnie:mad:
Sciagnie karnisz, odgryzie zabke z firanki i polknie, albo zaplacze sie w firance:shake:
te rynny prosze natychmiast sciagnac.
Co za brak wyobrazni:crazyeye:.

Posted

Marycha35 napisał(a):
Szorstuś macha do Was ogonkiem:) Jak tu beztrosko. Nocą może wpadnie, hi, hi, hi, uha ha ha haaaa.

Marycha, to co mialas do powiedzenia odnosnie Szorstka, powiedzialas juz na jego watku.
Tu jest watek Reksia.
Bardzo prosze go nie zasmiecac.
Wystarczy chyba tej zgryzliwosci i pretensji adresowanych dziwnym trafem do jednej tylko osoby.

Posted

No to ja sobie poryczę dla odmiany...

:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

I jeszcze tak po cichutku...
:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Posted

Dziewczynki, a co Wy takie obrażalskie, delikatne, fajnie przecież jest, wesoło:):):) Jedna osoba wydała Szorstka, to do Niej macha:)
Kotletem sojowym wznoszę toast za przyjaźń i PAX, czytaj pokój:)
Mariat, ale z Ciebie porządkowa!!!;)

Posted

trafiłam tu z bazarku...

toyota napisał(a):
Mi się wydaje, że on jest bardzo w typie jack russell terier i charakterek też sie zgadza, bo to bardzo żywiołowe psy :):

no z tym JRT była bym ostrożna. w tej rasie charakterystyczna jest "strzałka" i dość symetrycznie umaszczony łeb.... i wydaje się za duży... ale nie będę się wymądrzać. Śliczny psiak z niego :)