ataK Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 No na razie wolę nie zmieniać tytułu, czekam na wiadomości z nowego domku i na wszelki wypadek z tydzień jeszcze się wstrzymam... Oczywiście pokazałam wpis w umowie, że w razie czego Reksio ma wrócić do mnie... Quote
kaja69 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='ataK']No na razie wolę nie zmieniać tytułu, czekam na wiadomości z nowego domku i na wszelki wypadek z tydzień jeszcze się wstrzymam... Oczywiście pokazałam wpis w umowie, że w razie czego Reksio ma wrócić do mnie...[/QUOTE] Ja tez od razu sie nie cieszę...nigdy nic nie wiadomo...a na poczatku zawsze jest super... Quote
ataK Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 Nieco obawiam się odległości, bo nie wiem, czy w razie czego chciałoby im się jechać znowu taki kawał drogi, żeby psiaka odwozić... No ale staram się być dobrej myśli, Pani ma u rodziców bernardynkę, dawniej miała sznaucera, więc doświadczenie jakieś ma :) Quote
toyota Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Też się cieszę, że Reksio już w domu i czekam na wiadomości, czy wszystko jest o'k. Myślę, że można zadzwonić za jakiś czas i zapytać. Ja dzwonię zazwyczaj kilka razy ;). Pierwszy raz po tygodniu :). Chyba, że domek sam przesyła wiadomości mailowo, to wtedy nie nękam telefonami ;). Quote
ataK Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 Na razie domek sam zadzwonił z meldunkiem (poza smsem natychmiast po przyjeździe do domu) :) Byli już z Reksiem w szkole, a dodatkowo treser ma przyjść do domu, żeby zobaczyć, czy da się coś zrobić z zachowaniem Reksia, kiedy Państwo wychodzą. Co prawda umówili go po dwóch dniach pobytu u nich, więc wydaje mi się, że ma psiak prawo czuć się nieco niepewnie, ale to chyba dobrze, że od razu starają się zapewnić mu wszystko :) Podobno szczeka, kiedy zostaje sam, u mnie natomiast zawsze był ktoś w domu, a w ostateczności inne psy. Jeśli nie skontaktują się do tygodnia, to pewnie nie wytrzymam ;) Mają mojego maila, prosiłam o zdjęcia, jak coś dostanę, to natychmiast wkleję :) Quote
magdyska25 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Jasne, że czuje się niepewnie. Nowe miejsce, nowi ludzie. "A jak mnie tu zostawią?" Będzie dobrze (niektórzy ludzie pewnie by od razu do Ciebie zadzwonili i chcieli oddać psa....ehhhhhh). Wszystkiego naj!!! Quote
ataK Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 Życzenia przekażę Reksiowi :) Też mam nadzieję, że będzie dobrze, ludzie wyglądają na odpowiedzialnych... Quote
santino Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 ataK napisał(a):Życzenia przekażę Reksiowi :) Też mam nadzieję, że będzie dobrze, ludzie wyglądają na odpowiedzialnych... ataK, widząc Cię na innym wątku ;) postanowiłam wstąpić tutaj i zapytać, czy masz jakieś wieści od Reksia może? Quote
ataK Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 santino napisał(a):ataK, widząc Cię na innym wątku ;) postanowiłam wstąpić tutaj i zapytać, czy masz jakieś wieści od Reksia może? Czekam na maila od Reksiowych ludzi. Mam nadzieję na jakieś zdjęcia ;) Quote
santino Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 ataK, czy Ty miałaś jakiś inny dom chętny na Reksia oprócz tego co go adoptował? Bo mamy kolejnego Reksia: http://www.dogomania.pl/threads/212555-Reksio-z-kreskówki-ma-depresję.-Musimy-to-zmienić-) Quote
ataK Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 Dzwonił pan z Krosna, dwukrotnie, miał poczekać, czy Reksio jedzie do Warszawy. Mam tylko nr komórkowy, zaraz Ci wyślę na pw :) Może jeszcze nie wziął innego psiaka... Quote
santino Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='ataK']Dzwonił pan z Krosna, dwukrotnie, miał poczekać, czy Reksio jedzie do Warszawy. Mam tylko nr komórkowy, zaraz Ci wyślę na pw :) Może jeszcze nie wziął innego psiaka...[/QUOTE] Dziękuję kochana. Przekazałam numer do Ellig. A przy okazji - masz zapchaną skrzynkę ;) Quote
santino Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='ataK']Już nie mam zapchanej ;)[/QUOTE] AHA :) Bo wczoraj miałaś ;) Quote
ataK Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 No właśnie wiem... Wywaliłam wszystko ;) Quote
Recommended Posts