Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No na razie wolę nie zmieniać tytułu, czekam na wiadomości z nowego domku i na wszelki wypadek z tydzień jeszcze się wstrzymam... Oczywiście pokazałam wpis w umowie, że w razie czego Reksio ma wrócić do mnie...

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ataK']No na razie wolę nie zmieniać tytułu, czekam na wiadomości z nowego domku i na wszelki wypadek z tydzień jeszcze się wstrzymam... Oczywiście pokazałam wpis w umowie, że w razie czego Reksio ma wrócić do mnie...[/QUOTE]

Ja tez od razu sie nie cieszę...nigdy nic nie wiadomo...a na poczatku zawsze jest super...

Posted

Nieco obawiam się odległości, bo nie wiem, czy w razie czego chciałoby im się jechać znowu taki kawał drogi, żeby psiaka odwozić... No ale staram się być dobrej myśli, Pani ma u rodziców bernardynkę, dawniej miała sznaucera, więc doświadczenie jakieś ma :)

Posted

Też się cieszę, że Reksio już w domu i czekam na wiadomości, czy wszystko jest o'k. Myślę, że można zadzwonić za jakiś czas i zapytać.
Ja dzwonię zazwyczaj kilka razy ;). Pierwszy raz po tygodniu :).
Chyba, że domek sam przesyła wiadomości mailowo, to wtedy nie nękam telefonami ;).

Posted

Na razie domek sam zadzwonił z meldunkiem (poza smsem natychmiast po przyjeździe do domu) :) Byli już z Reksiem w szkole, a dodatkowo treser ma przyjść do domu, żeby zobaczyć, czy da się coś zrobić z zachowaniem Reksia, kiedy Państwo wychodzą. Co prawda umówili go po dwóch dniach pobytu u nich, więc wydaje mi się, że ma psiak prawo czuć się nieco niepewnie, ale to chyba dobrze, że od razu starają się zapewnić mu wszystko :) Podobno szczeka, kiedy zostaje sam, u mnie natomiast zawsze był ktoś w domu, a w ostateczności inne psy. Jeśli nie skontaktują się do tygodnia, to pewnie nie wytrzymam ;) Mają mojego maila, prosiłam o zdjęcia, jak coś dostanę, to natychmiast wkleję :)

Posted

Jasne, że czuje się niepewnie.
Nowe miejsce, nowi ludzie. "A jak mnie tu zostawią?"
Będzie dobrze (niektórzy ludzie pewnie by od razu do Ciebie zadzwonili i chcieli oddać psa....ehhhhhh).
Wszystkiego naj!!!

• 3 weeks later...
Posted

ataK napisał(a):
Życzenia przekażę Reksiowi :) Też mam nadzieję, że będzie dobrze, ludzie wyglądają na odpowiedzialnych...

ataK, widząc Cię na innym wątku ;) postanowiłam wstąpić tutaj i zapytać, czy masz jakieś wieści od Reksia może?

Posted

santino napisał(a):
ataK, widząc Cię na innym wątku ;) postanowiłam wstąpić tutaj i zapytać, czy masz jakieś wieści od Reksia może?

Czekam na maila od Reksiowych ludzi. Mam nadzieję na jakieś zdjęcia ;)

• 2 weeks later...
Posted

Dzwonił pan z Krosna, dwukrotnie, miał poczekać, czy Reksio jedzie do Warszawy. Mam tylko nr komórkowy, zaraz Ci wyślę na pw :) Może jeszcze nie wziął innego psiaka...

Posted

[quote name='ataK']Dzwonił pan z Krosna, dwukrotnie, miał poczekać, czy Reksio jedzie do Warszawy. Mam tylko nr komórkowy, zaraz Ci wyślę na pw :) Może jeszcze nie wziął innego psiaka...[/QUOTE]

Dziękuję kochana. Przekazałam numer do Ellig. A przy okazji - masz zapchaną skrzynkę ;)