Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Umie i tu i tu ;) Trzeba na razie zwracać uwagę na sygnały, bo jak nikt nie zauważy że idzie pod drzwi i niucha, to nie ma oporów przed zostawieniem w domu... A w ogóle to w mailu napisałam to, co może ewentualnie zniechęcić, żeby potem nie było, że mam po pieska przyjechać, bo nie wytrzymują. No ale pozytywy on tez posiada :) Jest pojętny, szybko się uczy, no a to, że śliczny i słodki, to każdy widzi ;)

Posted

Dzwoniła właśnie Santino!!! Powiedziała Państwu, jaki Reksio ma temperamencik, że zjada wszystko, co znajdzie się w zasięgu jego zębów, bez względu na to, czy jadalne czy nie, łącznie ze schodami, na co oni zmartwili się, czy po kastracji nie będzie spokojniejszy ;) Wygląda na to, że to jest to :) Wielkie dzięki Santino :multi: :sweetCyb::iloveyou:

Posted

ataK napisał(a):
Podobno mają przyjechać w ten weekend :) Nie masz pojęcia, jak się cieszę! I to dzięki Tobie, Ogonek :Rose:

A weź! Ty mi tu ciotka pierdół nie opowiadaj. :mad:
Cieszę się bardzo, że Reksio będzie miał domek :multi:

Posted

Ja też się cieszę :) Zwłaszcza że zaczynają mi się trochę kłócić z Basterem, moim drugim tymczasowiczem, który się najwidoczniej zadomowił... Nie mogę znaleźć chwili, żeby założyć mu wątek, ale na to trochę czasu mam, bo wet mówi, że należałoby go jeszcze przebadać pod kątem trzustki, no i kastracja najwcześniej za miesiąc. Mamy jeszcze do wzięcia dwa 6-tygodniowe szczeniaki z mamusią na terenie zakładu pracy mojego znajomego, właśnie mi przysłał parę danych i będzie trzeba je ogłosić, no i jeszcze staruszek włóczący się po centrum miasta, który zaczyna ludziom przeszkadzać :( Szami mówiła, że ktoś strzelał w niego petardami, no i ostatnio zaczął kuleć... Jak Reksio pojedzie, to trzeba go będzie złapać, zanim zrobią to tamci :(

Posted

Dziękuję, Ogonek :) Właśnie próbuję coś kombinować ze zdjęciami, bo podobno są za duże na forum... Mam nadzieję, że założę dziś wątek Bastera, a jak się uda, to i szczylków :) Co do staruszka, to mam za mało danych i żadnego zdjęcia...

Posted

A nie mówiłam ,ze za niedługo sobie rece podamy ,hi ,hi ,zagęsci Ci sie Atko,zagęści...
Z gratulacjami dla Reksia jeszcze sie wstrzymam...co by nie zapeszyć...

Posted

No proszę, Reksio ma wzięcie :) Jakby co, są tu na miejscu dwa szczeniaczki 6-tygodniowe, płowy chłopczyk i czarna dziewczynka...

Posted

[quote name='ataK']No proszę, Reksio ma wzięcie :) Jakby co, są tu na miejscu dwa szczeniaczki 6-tygodniowe, płowy chłopczyk i czarna dziewczynka...[/QUOTE]
To napisz proszę pod tego maila, może uda się kolejnemu szczylkowi znaleźć dom :).

Posted

Napiszę, dziękuję :) Tylko ostatnio jestem dopadkami, bo ciągle dowożę, wywożę, rozwożę dzieciaki autobusami a to na jakieś miejsca zbiórki, a to z ciężkim plecakiem, a to na jakieś zajęcia tu na miejscu, a to sprawdzić, czy się do szkół dostały... Wpadam do domu, sprawdzam wiadomości i czasem mam czas, żeby odpisać. No i rozliczam bazarek, trzeba to jeszcze poważyć i podliczyć. Lada chwila robię kolejny, bo doszły jeszcze badania Bastera i lepszą karmę musi mieć... A szczylki trzeba zabrać jak najszybciej, bo plączą się po parkingu :( Tyle że na razie mam jedno zdjęcie i to w pdf i czekam, aż mi siostrzeniec przerobi.