ataK Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 Ogonek, jesteś WIELKA!!! Ogromniaste dzięki!!! No a ja się zastanawiałam, gdzie mu jakieś ogłoszenia wykupić, bo robić nie umiem... Jeszcze raz dziękujemy, oczywiście Reksio też :) To ja teraz się z telefonem rozstawać nie będę, bo może się odezwie nowy właściciel Reksia ;) Reksio jest już po zabiegu i nieco ogłupiały, ale wszystko poszło gładko. W poniedziałek wieczorem kontrola. Quote
_ogonek_ Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Bez przesady ;) Po prostu - szybko się mnie nie pozbędziecie :evil_lol: Quote
ataK Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 I bardzo dobrze :) Siedź sobie tutaj, ile Ci się podoba :) Już miałam jeden telefon, zadzwonił pan i zapytał kiedy można obejrzeć pieska. Zapytałam skąd dzwoni, powiedział, że z Warszawy i porozmawia z żoną, kiedy mogliby przyjechać... A Twoja Bielawa dobrze mi się kojarzy, często spotykam na różnych festiwalach panią stamtąd, ze studia piosenki Fart :) Quote
ataK Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 Właśnie pan dzwonił ponownie i pytał, czy może przyjechać PO Reksia w przyszłym tygodniu... Zgadzają się na wizytę przedadopcyjną, mieszkają na Mokotowie... O rany, pilnie będę potrzebowała kogoś z tych okolic, zmieniam tytuł! Quote
_ogonek_ Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 ja pierdzielę!!!! Ale się cieszę !!! Jeeeny, nawet nie wiesz jaka to dla mnie pociecha że z ogłoszeń jednak coś idzie !!! atka, jutro poszukamy kogoś z Mokotowa do wizyty. Aaaa, kciukam mooocno!!!!!! Quote
ataK Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 Jedyna osoba, jaką znam z dogo z Warszawy, to Ajli - napiszę do niej, jej zdaniu ufam bez zastrzeżeń. Ogonek, mam nadzieję, że masz szczęśliwą rękę do ogłoszeń ;) Quote
kaja69 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Nie wierzę,po prostu nie wierzę aaaaaaaaaaa :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Zaciskam kciuki moooocccccnooooooooo Ogonku,proszę bądź na moich wątkach,szczęście Ty moje :loveu: No dobra ,spokój,żeby nie zapeszyć.... Czekając na rozwój wydarzeń zapraszam na bazarek :) http://www.dogomania.pl/threads/209972-Różności-dla-Domu-....Słoiczki-na-przyprawy-kieliszki-szklaneczki-doniczki-)-03.07 Quote
Borówka16 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Atak, pisz migiem do: Andzike, wiki123 (czy jakoś tak, wpisz samo wiki, wyskoczy Ci kilka), majuska, jola_li, UBOCZE, Ninti, malibo57. Quote
Borówka16 Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 ataK napisał(a):Dziękuję, Olu :) Nie ma za co, oby tylko to był dobry domek i, żeby Reksio do niego trafił ;):) Quote
Jo37 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Czy znalazłyście już kogoś do zrobienia wizyty ? Quote
ataK Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 Na razie nie :( Dwie osoby ewentualnie wchodzą w grę, ale jedna bardzo awaryjnie, bo nie bardzo ma kiedy i w dodatku jest niezmotoryzowana, a druga będzie dopiero pod koniec tygodnia. No a jak państwu tak zależy, żeby w tym tygodniu przyjechać do Sącza, to jednak z wyprzedzeniem muszą wiedzieć, czy dam im Reksia... Już jest!!! Właśnie dostałam pw od Santino!!! Pójdzie!!! Quote
santino Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Uff... musiałam zaktualizować swój wątek, ale już jestem u Reksia. Pójdę, pójdę :) Jutro rano do nich zadzwonię i się umówię. Albo może nawet zaraz zadzwonię... No bo w sumie przed 22 jest, nie? :) Quote
ataK Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 Hip, hip, hurrra, hurrra, hurrra!!! No pewnie, przed 22.00 spokojnie można dzwonić, zwłaszcza, że sami chcieli jak najszybciej przyjechać po Reksia :) Jo, dziękuję bardzo :) Quote
santino Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Dobra, zadzwoniłam :) Jesteśmy wstępnie umówieni na wtorek po pracy (czyli pewnie w okolicach godz. 19-20). Jeszcze mamy potwierdzić ten wtorek we wtorek, a jak nie to na czwarte się przemówimy. Ale na razie wtorek ;) ataK, jutro Ci wyślę maila tak jak pisałam na pw. Pani (baaardzo miła przez telefon ;) ) prosiła, żebym koniecznie dopytała jak się czuje Reksio, bo ponoć niedawno miał kastrację i Pani się martwi czy wszystko ok. Generalnie mam dobre przeczucie ;) A póki co spadam, bo spędziłam na dogo już cały dzień dzisiaj! :) Quote
ataK Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 Reksio czuje się już dobrze, zaczyna biegać w kołnierzu, nawet po schodach ;) W czasie kastracji coś tam im zaczęło wyciekać i założyli tampon, jutro ma być kontrola i usuną ów tampon. Nieco się obawiam, czy sobie czegoś nie uszkodzi, bo próbuje saneczkować :( W pierwszym dniu bardzo był obolały, płakał prawie cały czas, choć nie wiem, czy to nie była kwestia tego, że po prostu nie był w stanie szaleć jak zwykle... Dziś już próbował biegać z pozostałymi psiakami :) Quote
kaja69 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Trzymam kciuki,żeby się udało Reksiowi i z domkiem i z zagojonym woreczkiem :) A tak przy okazji znowu pospamuję :)prosze zajrzyjcie do biedaka http://www.dogomania.pl/threads/209090-Nieufny-kundelek-ze-sznurkiem-wrośniętym-w-szyje..spróbujemy-złapać-i-zbieramy-na-dt Quote
magdyska25 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Witam, dopiero teraz odebrałam PV po nieobecności. Widzę, że już znalazła się osoba, która przeprowadzi wizytę. Bardzo się ciesze i trzymam kciuki! Jeśli byłoby coś pilnego polecam się na przyszłość i w podpisie jest mój nr także proszę śmiało dzwonić ;) Quote
_ogonek_ Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Kurczę aż dwa dni mi każecie czekać na wieści o Reksiu .. Trzymam bardzo bardzo mocno kciuki :) Quote
santino Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 ataK, Ci maila wysłałam :) odpisz pliz do jutra ;) Quote
ataK Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Santino, właśnie odpisałam :) Dzięki, Magdyska :) Trzymanie kciuków wskazane ;) Quote
Ninti Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 magdyska25 napisał(a):Witam, dopiero teraz odebrałam PV po nieobecności. Widzę, że już znalazła się osoba, która przeprowadzi wizytę. Bardzo się ciesze i trzymam kciuki! Jeśli byłoby coś pilnego polecam się na przyszłość i w podpisie jest mój nr także proszę śmiało dzwonić ;) Ja tez dopiero teraz weszłam na Dogo. Popieram Magdyskę, mój nr 600551738 :) Quote
Recommended Posts