Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ogonek, jesteś WIELKA!!! Ogromniaste dzięki!!! No a ja się zastanawiałam, gdzie mu jakieś ogłoszenia wykupić, bo robić nie umiem... Jeszcze raz dziękujemy, oczywiście Reksio też :) To ja teraz się z telefonem rozstawać nie będę, bo może się odezwie nowy właściciel Reksia ;)
Reksio jest już po zabiegu i nieco ogłupiały, ale wszystko poszło gładko. W poniedziałek wieczorem kontrola.

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I bardzo dobrze :) Siedź sobie tutaj, ile Ci się podoba :) Już miałam jeden telefon, zadzwonił pan i zapytał kiedy można obejrzeć pieska. Zapytałam skąd dzwoni, powiedział, że z Warszawy i porozmawia z żoną, kiedy mogliby przyjechać...
A Twoja Bielawa dobrze mi się kojarzy, często spotykam na różnych festiwalach panią stamtąd, ze studia piosenki Fart :)

Posted

Właśnie pan dzwonił ponownie i pytał, czy może przyjechać PO Reksia w przyszłym tygodniu... Zgadzają się na wizytę przedadopcyjną, mieszkają na Mokotowie... O rany, pilnie będę potrzebowała kogoś z tych okolic, zmieniam tytuł!

Posted

ja pierdzielę!!!! Ale się cieszę !!!
Jeeeny, nawet nie wiesz jaka to dla mnie pociecha że z ogłoszeń jednak coś idzie !!!
atka, jutro poszukamy kogoś z Mokotowa do wizyty.

Aaaa, kciukam mooocno!!!!!!

Posted

Jedyna osoba, jaką znam z dogo z Warszawy, to Ajli - napiszę do niej, jej zdaniu ufam bez zastrzeżeń. Ogonek, mam nadzieję, że masz szczęśliwą rękę do ogłoszeń ;)

Posted

Na razie nie :( Dwie osoby ewentualnie wchodzą w grę, ale jedna bardzo awaryjnie, bo nie bardzo ma kiedy i w dodatku jest niezmotoryzowana, a druga będzie dopiero pod koniec tygodnia. No a jak państwu tak zależy, żeby w tym tygodniu przyjechać do Sącza, to jednak z wyprzedzeniem muszą wiedzieć, czy dam im Reksia...
Już jest!!! Właśnie dostałam pw od Santino!!! Pójdzie!!!

Posted

Uff... musiałam zaktualizować swój wątek, ale już jestem u Reksia. Pójdę, pójdę :) Jutro rano do nich zadzwonię i się umówię. Albo może nawet zaraz zadzwonię... No bo w sumie przed 22 jest, nie? :)

Posted

Hip, hip, hurrra, hurrra, hurrra!!! No pewnie, przed 22.00 spokojnie można dzwonić, zwłaszcza, że sami chcieli jak najszybciej przyjechać po Reksia :)
Jo, dziękuję bardzo :)

Posted

Dobra, zadzwoniłam :) Jesteśmy wstępnie umówieni na wtorek po pracy (czyli pewnie w okolicach godz. 19-20). Jeszcze mamy potwierdzić ten wtorek we wtorek, a jak nie to na czwarte się przemówimy. Ale na razie wtorek ;)

ataK, jutro Ci wyślę maila tak jak pisałam na pw. Pani (baaardzo miła przez telefon ;) ) prosiła, żebym koniecznie dopytała jak się czuje Reksio, bo ponoć niedawno miał kastrację i Pani się martwi czy wszystko ok.

Generalnie mam dobre przeczucie ;)

A póki co spadam, bo spędziłam na dogo już cały dzień dzisiaj! :)

Posted

Reksio czuje się już dobrze, zaczyna biegać w kołnierzu, nawet po schodach ;) W czasie kastracji coś tam im zaczęło wyciekać i założyli tampon, jutro ma być kontrola i usuną ów tampon. Nieco się obawiam, czy sobie czegoś nie uszkodzi, bo próbuje saneczkować :( W pierwszym dniu bardzo był obolały, płakał prawie cały czas, choć nie wiem, czy to nie była kwestia tego, że po prostu nie był w stanie szaleć jak zwykle... Dziś już próbował biegać z pozostałymi psiakami :)

Posted

Witam,
dopiero teraz odebrałam PV po nieobecności.
Widzę, że już znalazła się osoba, która przeprowadzi wizytę. Bardzo się ciesze i trzymam kciuki!
Jeśli byłoby coś pilnego polecam się na przyszłość i w podpisie jest mój nr także proszę śmiało dzwonić ;)

Posted

magdyska25 napisał(a):
Witam,
dopiero teraz odebrałam PV po nieobecności.
Widzę, że już znalazła się osoba, która przeprowadzi wizytę. Bardzo się ciesze i trzymam kciuki!
Jeśli byłoby coś pilnego polecam się na przyszłość i w podpisie jest mój nr także proszę śmiało dzwonić ;)

Ja tez dopiero teraz weszłam na Dogo.
Popieram Magdyskę, mój nr 600551738 :)