brazowa1 Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 ale ja gapa jestem,dopiero teraz sie dowiedzialam,ze Zosia jest od TEGO Liska . a ja pisalam,ze sie boje cieszyc,ale mi glupio :oops: Quote
Tweety Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Zosia4 napisał(a):Jasne, znasz ich i też myślę, że tak będzie najlepiej. Zobaczycie jeszcze zdjęcia Micha na lóżku. A mam wielkie 2,5 x 2 m. Już doświadczylam spania z moimi suczydlami i kotem na raz. Zosia4 jak zwykle niezastąpiona. A jak przyjdzie czas i spotkasz się z Lisiurkiem i nacieszycie się tym spotkaniem i gdy Twój przyjaciel zapyta "co zrobiłaś dla moich braci, którzy niechciani, zagubieni lub opuszczeni przez swoich opiekunów cierpią w dożywotnich więzieniach?" to spojrzysz mu prosto w oczy i będziesz miec gotową odpowiedź :loveu: Quote
brazowa1 Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 Normalnie cuda sie zdarzaja. tak sie ciesze! Quote
Kasia25 Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Zosia4 napisał(a):No i to marzenie (podkradlam :evil_lol: ) się spelni. A najbrdziej nie mogę się doczekać żeby dostać taaaaaką lapą na dzień dobry :loveu: Zosiu tak bardzo się cieszę, bardzo, bardzo!!!!:multi: Quote
Zosia4 Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Oj, co tam glupio, przecież wszystkiego naraz nie można wiedzieć. Fajnie, że mogę dać dom Miśkowi. Myślę, że Lisek też się z tego ucieszy gdzieś tam za TM, bo to przecież on najwięcej wiedzial o schroniskowym życiu, o życiu bez swojego domu. Brązowa - to już naprawdę możesz się cieszyć bez zahamowań. To dziewczyny od Liska dawaly mi go w ciemno. Wiedzialy o mnie tylko tyle, że mam duży ogród i że go chcę. Aha, chyba jeszcze swoje zdjęcie im wyslalam, że to ja. Chociaż teraz śmiać mi się z tego chce, bo niby jak to moje zdjęcie mialo ich przekonać do tego, że go chcę naprawdę i że będzie mu u mnie dobrze :lol: . Quote
Tweety Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Zosia4 napisał(a):Oj, co tam glupio, przecież wszystkiego naraz nie można wiedzieć. Fajnie, że mogę dać dom Miśkowi. Myślę, że Lisek też się z tego ucieszy gdzieś tam za TM, bo to przecież on najwięcej wiedzial o schroniskowym życiu, o życiu bez swojego domu. Brązowa - to już naprawdę możesz się cieszyć bez zahamowań. To dziewczyny od Liska dawaly mi go w ciemno. Wiedzialy o mnie tylko tyle, że mam duży ogród i że go chcę. Aha, chyba jeszcze swoje zdjęcie im wyslalam, że to ja. Chociaż teraz śmiać mi się z tego chce, bo niby jak to moje zdjęcie mialo ich przekonać do tego, że go chcę naprawdę i że będzie mu u mnie dobrze :lol: . Zosia, cyganisz okrutnie :evil_lol: Ja pierwsze Twoje zdjęcie to mam juz z Lisiurem. Ale rozmawiałaysmy przez telefon i po głosie wiadomo było, że to masz być Ty i nikt więcej:evil_lol: Quote
brazowa1 Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 Moze na tym zdjeciu widac,zes dobry czlowiek? :grins: Juz sie nie moge doczekac,zeby zadzwonic do schronu!!! a jeszcze pare dni temu rozmawialam z paniami z TOZu o Michu,ze ciezko bedzie znalezc mu dom,ze pies teskni za wolnoscia,ze jest z nim coraz gorzej. A tu-prosze,zmiana losu! Quote
Zosia4 Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Tweety napisał(a):Zosia, cyganisz okrutnie :evil_lol: Ja pierwsze Twoje zdjęcie to mam juz z Lisiurem. Ale rozmawiałaysmy przez telefon i po głosie wiadomo było, że to masz być Ty i nikt więcej:evil_lol: Oj, chyba Tobie wyslalam to zdjęcie, a jak nie Tobie to na pewno poszlo do Azzie. Ale, że poszlo - to na pewno. No i zdjęcia ogrodu to też chyba do Ciebie wysylalam. Quote
Kasia25 Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Przepraszam, czy te zdjęcia ogrodu letnie czy zimowe, bo to pewnie bardzo ważne było;) Bardzo Ci Zosiu gratuluje tego Michątka, no i cieszę się ogromnie, że będzie w takich cudownych "rękach"!!! Quote
Tweety Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Zosia4 napisał(a):Oj, chyba Tobie wyslalam to zdjęcie, a jak nie Tobie to na pewno poszlo do Azzie. Ale, że poszlo - to na pewno. No i zdjęcia ogrodu to też chyba do Ciebie wysylalam. ja dostałam ogród, zgadza się, rzucił mnie na kolana:loveu: i własciwie skoro z ogrodu uczyniła Zosia raj i chce tam wpuscic Lisa, no to z automatu było wiadomo, że lepiej nie będzie mu nigdzie :evil_lol: Quote
Zosia4 Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Lis sobie do obsikiwania upodobal takie dwa wysokie, smukle jalowce. No i od dolu mi zrudzialy. A teraz to zrudzienie chyba znacznie pójdzie do góry :mad: ;) Quote
brazowa1 Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Dzis dzwonie do schronu!!! Tak sie ciesze! Quote
Zosia4 Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Miśku, Miśku - spakowany już ? Dziewczyny - ja tu od samego rańca dzialam intensywnie. Jak dobrze pójdzie to zabieram go jutro albo w piątek. Wyjaśni sie dziś ok. poludnia. Jak się tylko dorwę gdzieś do neta to od razu napiszę. Mam dziś dwa dlugie wyjazdy i jak wszystko zalatwię pomyślnie, to Michu - będziesz już w ten weekend w swoim domku. Trzymajcie kciukasy. Quote
Zosia4 Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Tylko proszę - nie zmieniajcie jeszcze tytulu i nie przenoście go do "już w nowym domu". Niby przesądna nie jestem ale jak go będę już mieć na miejscu to wtedy będzie już faktem. Quote
Kasia25 Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 wczoraj Brazowa mi napisała, że góra dwa tygodnie. A tu taka wiadomość:multi: :multi: :multi: Trzymamy mocno kciuki!!!!!!!!!!! Quote
irma Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Zosia - jesteś super a Misiek to szczęściarz Quote
masienka Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Nie wiem co napisac:oops: poryczalam sie:oops: Zosiu, bardzo, bardzo sie ciesze:loveu: Quote
kaerjot Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 O rany!! Jak ja się cieszę!!:sweetCyb: Zosiu:Rose:, gdybyś chciała odpocząć, przenocować, coś zjeść, napić się kawy, czy cokolwiek ZAPRASZAM. Mój dom jest zawsze otwarty dla dobrych ludzi i jest po drodze. Może chcesz wykąpać Micha przed podróżą, moja łazienka (z wanną) jest do Waszej dyspozycji. O rany!! Jak ja się cieszę!!:sweetCyb: Quote
Zosia4 Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Dziewczyny - czy któraś moglaby mi przeslać SMS namiary na kom. Brązowej ? Wszystko idzie ku temu, że to już jutro, więc chcialabym do niej przedzwonić jak już będzie wiadomo. Mój nr - 603 775 380. A teraz się wylączam i jadę walczyć z calym światem ;) Quote
Kar0la Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 O rany jeszcze nie wierzę!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Niedźwiedź nędzie miał dom i to najlepszy pod słońcem!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Zosiu bardzo się cieszę. Lisek miał u Ciebie raj na ziemi więć Misio także będzie szczęśliwy. Jesteś niesamowita. :Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
ewatr Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 mowę mi odjęło / a to rzadkość ;) / i poryczałam się ze szczęścia :placz: Zosiu jesteś wielka :multi: :multi: a Michu w czepku urodzony :loveu: kciuki za udaną podróż ! Quote
fona Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Zosiu, znowu wyję ze szczęści i wzruszenia. Dziś, zanim weszłam na dogo, pomyślałam o Tobie i otym, że na pewno użyczysz Liskowego miejsca jego komuś... Dziękuję! Quote
Ania-Sonia Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Michu, ale szczęście cie spotkało! Życzę wielu lat spędzonych w raju Zosi :loveu: Zosiu!!!!! Tak czułam, bo wiedziałam, że pojawiasz się na forum, nie zniknęłaś z niego po śmierci Liska, że jeszcze sprawisz niespodziankę... Dla mnie, obok Irmy, jesteś najbardziej kochaną, mądrą i dobrą osobą na tym forum. Quote
Recommended Posts