fona Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Misiu, śniłeś mi się dziś, byliśmy na spacerze... Quote
brazowa1 Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Gdy mysle o Misiu,zawsze mysle jako o psie,ktory WYGRAŁ. Quote
Zosia4 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Nie da się - to jest prawda. To był najłagodniejszy,największy i najukochańszy olbrzym jakiego miałam. Miałam taki zwyczaj wieczorem, że kładłam się do łóżka, brałam na kolana laptopa i czytałam sobie dogo (czasami nawet coś pisałam). Misiu tylko na to czekał - zaraz sadowił się po mojej lewicy, swój olbrzymi łeb kładł mi na brzuchu i wpatrywał się we mnie jak w obraz. Wiecie jakie to jest szczęście być tak uwielbianą przez psa, który waży prawie tyle co właściciel ? I ta jego łagodność, to bezgraniczne oddanie, ten wierny wzrok i taka delikatność mimo swoich gabarytów. Ech wzruszyłam się :-(. No i "to se ne wrati". Nie wiem doprawdy dlaczego tak krótko było mu dane cieszyć się życiem u mnie. Ale wiem, że nie były to dni stracone ani dla mnie ani dla niego. Quote
Zosia4 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Tak - Misiątko było największym i najłagodniejszym psem jakiego znałam i miałam. Quote
Recommended Posts