zdrojka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 To faktycznie dają do zrozumienia, że SĄ! :p Ja też już niedługo w końcu znów będę zapsiona! :multi: Quote
Zosia4 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 No to zdradź tajemnicę, któż będzie tym szczęśliwcem. Quote
zdrojka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Przedstawiam Wam Sarę: Na razie mocno przestraszona, weźmiemy ją pewnie w czerwcu dopiero, a ja już się nie mogę doczekać... Sorki za offa... Quote
Zosia4 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Piękna ta wyżłaczka. I też widzę, że to dojrzała pannica. Ja nie miałam do czynienia z tą rasą, bo ja tylko owczarki niemieckie albo wielorasowe olbrzymy (też zresztą dojrzałe). A to ze schronu ta Sara ? Och przepraszam, dojrzałam właśnie tło, które jest za nią. Jasne, że ze schronu. Quote
zdrojka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 To jej wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=62122 Mój TZ sam powiedział, bez żadnych nacisków "bierzemy" :p Tak , jest w Sochaczewie, będziemy ją przenosić do Azorka z miejsca, w którym jest, bo jej losy tam mogą być różne. Quote
Zosia4 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Przeczytałam wątek. Ale się tej pięknej suni poszczęściło. U Ciebie na pewno będzie szczęśliwa. Quote
zdrojka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Szczęśliwa to jestem ja, że będę miała taką piękną sunię... Quote
zdrojka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Mam nadzieję. Mieszkam koło Wyscigów w Wawie, więc będzie sie miała gdzie wylatać. Niedaleko lotnisko i też pełno miejsca do ganiania. Zające, bażanty... :p Quote
zdrojka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Dobranoc, jutro moja kochana mama ma imieniny, trzeba jechać po kwiatki na giełdę. Quote
kaerjot Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Zosiu, ależ masz piękny ogród!!!!!!!!!!!! A kici-kici słodaśne i srebrne. Ale oczywiście naj, naj, naj wspanialsze są suki, kocham owczary. Jak ja bym chciała móc pozwolić sobie na kilka. Quote
Zosia4 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 kaerjot napisał(a):Zosiu, ależ masz piękny ogród!!!!!!!!!!!! A kici-kici słodaśne i srebrne. Ale oczywiście naj, naj, naj wspanialsze są suki, kocham owczary. Jak ja bym chciała móc pozwolić sobie na kilka. Dajcie spokój temu ogrodowi. Nie jest tak piękny jak Wam się wydaje. To są tylko kadry z najładniejszych chwil, kiedy "cóś" kwitnie. A tak na codzień to są po prostu chwasty - przynajmniej ja to tak widzę. Ale i może nie, bo jak wczoraj wieczorem przyjechałam do domu - to pomyślałam sobie (widząc ten mój ogród), że jest tu pięknie i bajkowo. Quote
AnkaG Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Cześć Zosiu ale masz wielgachne wilczurzyce. :roll: I po oczach widać, że psotne. :razz: Quote
Zosia4 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Psotne - to MAŁO POWIEDZIANE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo każdy "wypust z kojca" to jest wielka niewiadoma - a największa to nie to czy czegoś nie zbroją ale to czy łaskawie zechcą dać się tam znowu zamknąć. Quote
kaerjot Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Zosia4 napisał(a):Psotne - to MAŁO POWIEDZIANE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo każdy "wypust z kojca" to jest wielka niewiadoma - a największa to nie to czy czegoś nie zbroją ale to czy łaskawie zechcą dać się tam znowu zamknąć. Już je uwielbiam :loveu: Quote
wiewiora1 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 oj suki sa cwane !!dlatego je tak uwielbiam!!!!a po co maja wracac do siebie skoro do okola takie piekne tereny i zosi kwiatki!!!:diabloti: lobuziary jak nic ,,pewnie:angryy: Quote
anouk92 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Ja tylko tak bardzo nieśmiało chciałam przypomnieć Oreiro. Swego czasu Zosi bardzo się podobał a on nadal bez domku:shake: Jest młody i jeszcze nie wie co to włąsny dom:shake: Tu jego wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34807&highlight=oreiro Quote
wiewiora1 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 TOC TO SZCZENIAK JESZCZE JAK MI SIE ZDAJE!!!!??? JEST PRZEPIEKNY!!!MOWIE TO NA POWAZNIE!!!JA TAKIE UWIELBIAM,,A JAK BEDZIE DUZY TO BEDZIE JESZCZE PIEKNIEJSZY!!!! MUSI MIEC PRZESTRZEN I KOCHAJACYCH LUDZI!!! CUDO!!!!!!!:loveu: :loveu: Quote
Zosia4 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 anouk92 napisał(a):Ja tylko tak bardzo nieśmiało chciałam przypomnieć Oreiro. Swego czasu Zosi bardzo się podobał a on nadal bez domku:shake: Jest młody i jeszcze nie wie co to włąsny dom:shake: Anouk92 - Oreiro nadal mi się szaleńczo podoba. Zawsze śledziłam jego wątek - nawet jak się nie odzywałam. A podoba mi się dlatego, że pokochałam Miśka i dlatego, że tak sobie wyobrażałam mojego Miśka "za młodu" (nawet nie wiem kiedy to było -pewnie ze sto lat temu, bo tak jakoś mam wrażenie, że przygarniam "stuletnie" staruszki, które krótko po tych swoich "stuletnich" urodzinach odchodzą :-( ). Anouk92 - nie mam żadnej koncepcji na to żeby jakoś znaleźć domek dla Oreiro - mieszkam na wsi, a tu psy są albo na łańcuchu albo "nowobogaccy" chcą tylko rasowe, żeby się mieć czym móc pochwalić (a najlepiej, żeby bez rodowodu, bo tańsze). A moja bliższa i dalsza rodzina w ogóle nie ma mowy, żebym podjęła ten temat :oops: (chyba jakaś wyrodna jestem). Ja niestety nie mogę wziąć młodego psa, który potrzebuje zabawy i ciągłej obecności kogoś ( a mam taką świadomość, że tego potrzebuje młody, żywiołowy pies). Długo mnie nie ma poza domem - a przynajmniej tak się często zdarza. Przygarniałam brzydkie, stare i nikomu niepotrzebne psy. I kochałam je sama nie wiedząc co mną powoduje - ale to był jakiś impuls, którego nie nie umiem wytłumaczyć. I myślę, że zarówno Lisek jak i Misiek też na swój sposób mnie kochali. Dlatego jest jak jest. A Oreiro nadal szuka domu !!!!!!!!!!!!!! Quote
anouk92 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Zosiu rozumiem - tak tylko chciałam przypomnieć o jego istnieu. Zapraszam na jego wątek właśnie wstawiłam nowe zdjęcia. Tak po cichu sobie kombinowałam że może jednak się w nim zakochasz- już dosyć długo szukamy mu domku i nic. A z tym czasem to jest tak że on i tak całymi dniami siedzi sam albo zamknięty w jednym pomieszczeniu z innymi psami albo na podwórku. Quote
Tweety Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Zosia4 napisał(a):jestem). Przygarniałam brzydkie, stare i nikomu niepotrzebne psy. I kochałam je sama nie wiedząc co mną powoduje - ale to był jakiś impuls, którego nie nie umiem wytłumaczyć. I myślę, że zarówno Lisek jak i Misiek też na swój sposób mnie kochali. Zosia, jak Cię pacnę!! :mad: :cool3: Lisiur brzydki???? No nie powiem, szczeniakiem u Ciebie nie był ale brzydki??? Taka ruda pięknota??? Pożyczyć Ci okularków?;) Quote
Zosia4 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Tweety - nie "pacaj" mnie. Dla mnie moje psy były piękne. Tak się wyraziłam, że były "brzydkie", bo tak moje otoczenie w mniej lub bardziej czytelny sposób dawało mi do zrozumienia, że takie były. Mam dla Ciebie cudowne, bombowe zdjęcie kicka. Wyślę Ci na priva, bo przeca tu jest dogo, a nie kocio. Quote
Tola Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Witam cieplutko. Pozwolę sobie wkleic wątki starych, zrezygnowanych psów. Moze komus podobaja się. Moze jest jeszcze dla nich szansa... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=60002 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=62301 Sam i inne stare zapomniane psy z wątku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=61612 SAM numer: 738 wiek: ok. 12 lat wielkość: srednia rasa: mieszaniec data przyjęcia: 2004-12-01 przebywa w boksie: boks 46 opis: Pies, który nigdy nie wychodzi z budy. Staruszek, który ma zerowe szanse na adopcje. Jest w boksie z malutkimi psami i jest przez nie tak czy siak zaszczuty. Radzi sobie na tyle, by nie zostać zranionym czy zagryzionym, ale co to za życie? W schronisku nie ma dla niego miejsca - skoro kilkunastoletni malutki piesek jest w stanie go zdominować... Pozdrawiam Quote
masienka Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Zosiu... jak mozesz... Twoje Bazylowe Srebrzystosci maja wierny fanklub na dogo a Ty tu tak cichcem te zdjecia tylko wybranym :( Quote
Zosia4 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='masienka']Zosiu... jak mozesz... Twoje Bazylowe Srebrzystosci maja wierny fanklub na dogo a Ty tu tak cichcem te zdjecia tylko wybranym :( Nie cichcem i nie wybranym ;) . Dopiero dziś uporałam się z tym zdjęciem. To nie Bazylek, a zdjęcie ma 35 lat i zawsze mnie optymistycznie nastraja. Dedykuję je wszystkim miłośnikom kociaków: Quote
Recommended Posts