AnkaG Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Piękne azalie - u mnie tylko trawka bo ogród jest cały dla psów. :evil_lol: Quote
black sheep Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Piękne kwiaty, ja chyba też się zapisze do Fan Klubu Zosi:) Quote
masienka Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Tweety napisał(a):kot to wyższa forma inteligencji i gdzie tam psom do kotów. Mówię to wszem i wobec mimo, że to portal dogomanii;) Tweety, jakby co to bede Cie bronic :evil_lol: Quote
AnkaG Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 A ja najbardziej lubię tych co kochają zwierzaki. :lol: Quote
Zosia4 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Dziewczyny - moja rozmowa z Wiewiórą została przeniesiona na PW - a nasze posty wykasowałyśmy. Tak jest lepiej. Quote
zdrojka Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Uwielbiam to: Kot składa się z futra, kota właściwego i podzespołu mruczącego :p A "rude dendrony", jak mawia moja siostra, są przepiękne. Czekam na fotki :cool3: Quote
Zosia4 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Jak tylko się rozpocznie ich pora to masz zdjęcia jak w banku. A - i nie zapomnij mamie wysłać. A co mama na azalie ? Quote
zdrojka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 No coś Ty, zapomnieć o mamie?!? :cool3: Nie mogła się napatrzeć, też takie chce, ale u nich jakoś nie bardzo chcą tak kwitnąć... :shake: Quote
Kasia25 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 O jak tutaj się mamusiowo, kotkowo, azaliowo zrobiło;) Czy, ja moge złożyć zamówienie na fotki Zosinych psic??? Quote
masienka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 i Bazylka... i Bazylka w calej swojej srebrzystosci! Proooosimy! Quote
Zosia4 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Dziewczyny - jsne, że umieszczę ich zdjęcia. Jutro porobię fotki i wstawię. Quote
Neris Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Będą zdjęcia reaktorów termojądrowych? TO ja czekam... Quote
Zosia4 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Dziewczyny - porobiłam dzisiaj kilkadziesiąt zdjęć moim torpedom, z tego kilka jest w miarę czytelnych, bo przecież ich nie sposób uchwycić jak wypuszczam je z kojca. Jedną torpedę wzięłam na smycz, bo wtedy nie kombinują jakby tu razem zwiać. Było w miarę "spokojnie" :diabloti: . Teraz "obrabiam" dzisiejszy dorobek. Kicek też będzie i rododendrony. Za moment wkleję. Quote
Zosia4 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Jeszcze nie wszystkie rozkwitły ale już już zaczyna być pięknie. A poniżej srebrny kicek: Quote
masienka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 aaaaa... Przecudne zdjecia Orgia kolorow rododendronow Srebrzysty Bazyl mruczacy z monitora No i dwie torpedy ;) hehe juz ze zdjec widac, ze w miejscu nie ustoja ;P Quote
Zosia4 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 To 8 letnia Berta: A to 7 letnia Helga - zdjęcia pokazowe, bo na smyczy : Quote
zdrojka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Wszystko, suńki, kocur i rude dendrony, jak mawia moja mama. Pozwoliłam sobie wysłać mamie, mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko. Była zachwycona, u nas nie chcą rosnąć. Przepiękne!!! Quote
Tweety Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 piękne dziewczynki a srebrny Bazyl - istne cudo :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kasia25 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 A po co one dyla dają, skoro tam u Ciebie Zosiu tak pięknie!!!!!!! Co za babole, noo:shake: Dorodne te torpedy i teraz wcale się nie dziwe, że spotkając poza bramką takie dwie, ktoś mógłby na zawał paść:p Jejku wychodząc z rana na taki ogród nie można, być w złym humorze, pięknie po prostu pięknie! Quote
Neris Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Piękne są te dwie reaktornie! Ale NAPRAWDĘ wyglądają niewinnie, możnaby się nabrać... Quote
Zosia4 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Kasia25 napisał(a):A po co one dyla dają, skoro tam u Ciebie Zosiu tak pięknie!!!!!!! Jejku wychodząc z rana na taki ogród nie można, być w złym humorze, pięknie po prostu pięknie! A i ja nie wiem po co dają dyla. Pewnie chcą zobaczyć, bo może gdzie indziej jest jeszcze piękniej :diabloti: . A z rana to ja niczego nie zauważam tylko skoro świt pędzę do tych reaktorów wody świeżej im nalać, bo przecież tak tam szaleją, że aż strach się bać. Ale zauważyłyście, że na każdym zdjęciu uśmiechnięte ? I takie też są w istocie. Cieszą się ze wszystkiego - tak się cieszą, że wyrażają to całym swoim jestestwem. Jak wpadną do domu to jest istne tornado, wpadają do każdego pokoju, przelecą po wszystkich łóżkach, przetrzepią kocie michy itd., itp. No jednym słowem wiem, że mam psy :diabloti: . Quote
Recommended Posts