Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tweety napisał(a):
kot to wyższa forma inteligencji i gdzie tam psom do kotów. Mówię to wszem i wobec mimo, że to portal dogomanii;)

Tweety, jakby co to bede Cie bronic :evil_lol:

Posted

Uwielbiam to:
Kot składa się z futra, kota właściwego i podzespołu mruczącego :p

A "rude dendrony", jak mawia moja siostra, są przepiękne. Czekam na fotki :cool3:

Posted

Dziewczyny - porobiłam dzisiaj kilkadziesiąt zdjęć moim torpedom, z tego kilka jest w miarę czytelnych, bo przecież ich nie sposób uchwycić jak wypuszczam je z kojca.
Jedną torpedę wzięłam na smycz, bo wtedy nie kombinują jakby tu razem zwiać. Było w miarę "spokojnie" :diabloti: .

Teraz "obrabiam" dzisiejszy dorobek. Kicek też będzie i rododendrony.

Za moment wkleję.

Posted

Wszystko, suńki, kocur i rude dendrony, jak mawia moja mama.
Pozwoliłam sobie wysłać mamie, mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko. Była zachwycona, u nas nie chcą rosnąć. Przepiękne!!!

Posted

A po co one dyla dają, skoro tam u Ciebie Zosiu tak pięknie!!!!!!! Co za babole, noo:shake:

Dorodne te torpedy i teraz wcale się nie dziwe, że spotkając poza bramką takie dwie, ktoś mógłby na zawał paść:p
Jejku wychodząc z rana na taki ogród nie można, być w złym humorze, pięknie po prostu pięknie!

Posted

Kasia25 napisał(a):
A po co one dyla dają, skoro tam u Ciebie Zosiu tak pięknie!!!!!!!
Jejku wychodząc z rana na taki ogród nie można, być w złym humorze, pięknie po prostu pięknie!

A i ja nie wiem po co dają dyla. Pewnie chcą zobaczyć, bo może gdzie indziej jest jeszcze piękniej :diabloti: .

A z rana to ja niczego nie zauważam tylko skoro świt pędzę do tych reaktorów wody świeżej im nalać, bo przecież tak tam szaleją, że aż strach się bać.

Ale zauważyłyście, że na każdym zdjęciu uśmiechnięte ?
I takie też są w istocie. Cieszą się ze wszystkiego - tak się cieszą, że wyrażają to całym swoim jestestwem.
Jak wpadną do domu to jest istne tornado, wpadają do każdego pokoju, przelecą po wszystkich łóżkach, przetrzepią kocie michy itd., itp.
No jednym słowem wiem, że mam psy :diabloti: .