Zosia4 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 A CO ?????????? Wiedziałam co robię decydując się na Miśka. Idealny pies dla idealnej pani :evil_lol: . Brązowa - Twoje psy są "de best". Quote
Neris Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Uch ten Misiek... słoneczko kochane! Fajnie mieć takiego mądralińskiego psa, nie? A jakbyś na pana wypuściła suczydła to byłby tuman śniegu i mielonka z szambiarza? Quote
Zosia4 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Neris napisał(a):Uch ten Misiek... słoneczko kochane! Fajnie mieć takiego mądralińskiego psa, nie? A jakbyś na pana wypuściła suczydła to byłby tuman śniegu i mielonka z szambiarza? Misiek to jest rzeczywiście słoneczko kochane - bardzo trafnie to ujęłaś. A dla nie znających Miśka - to jest wielki i groźny pies. I takim też ma być - i takim też jest. I niech tak już będzie. A jakbym tak wypuściła suczydła, to byłaby najpierw "kupa" zabawy a później byłoby szukanie ich po całej wsi i atak serca murowany - mój albo cudzy :evil_lol: . Quote
Zosia4 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 brazowa1 napisał(a):dziekuje,dziekuje :B-fly: Bo my mamy same madre pieski. Brązowa - Ty mi nie dziękuj, bo zaraz ja zacznę dziekować Tobie (choćby za to, że przez net pokazałaś Miśka światu) - i tak będziemy sobie dziękować nawzajem, aż się zadziękujemy na amen. A to, że macie same mądre pieski - w to nie wątpię. Nie wątpię też w to, że każdy piesek wystawiony przez Ciebie do adopcji jest jej wart. Wiesz co robisz, znasz swoje psy, wiesz na co je stać i wierzę w to, że każdy taki Twój "Misiek" znajdzie swoją "Zosię". Ludzie: kochajcie psy w słusznym wieku - to będzie najpiękniejsza przygoda w Waszym życiu. Quote
Zosia4 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 O jeja - śledziłam jakiś czas temu wątek Szczeżuja. Ma dom ????? To idealny pies. Nie wierzę :shake: . Quote
akucha Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Neris'] Fajnie mieć takiego mądralińskiego psa, nie? quote] Taką Zosię, też fajnie mieć, co??? Dobrana to para jest, pozoranty oba :evil_lol: Niby-straszny pies i niby-twarda i stanowcza włascicielka. A serducha u nich jakieś przerosnięte i delikatne... Quote
Zosia4 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 No jasne - my pozoranty oba, a nawet więcej bo "obadwa" :evil_lol: Quote
akucha Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Wiedzialam :diabloti: Zosiu, widzę tu ten misiowy podgardelnik... On uhodowany jest, to z dobrobytu tak mu sie zrobiło! Podejrzewam, że to od spania na łóżku :razz: Quote
Pitty Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 A Bandiemu tez tak "wisi" pod gardlem.Nie zwracalam na to uwagi , dopiero jak napisalyscie to sie przyjzalam. Quote
Zosia4 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Pitty - dzisiaj kolejny pies po 11 latach w schronie - znalazł kochający dom. Nie do wiary - a jednak prawdziwe. A pod gardłem wisi chyba tylko szczęśliwym psom :loveu: . Quote
Pitty Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Brazowa , czy mozesz podac linke do watku tego szczesliwca w nowym domku ?Chetnie przeczytam. Quote
brazowa1 Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32203 prosze bardzo,oto Szczezuj,przyznam sie,ze gdyby on nie znalazl domu,uznalabym to za porazke dogomaniackiego swiata. Jest u siostry olenki f (ktora wziela z Sopotu niewidoma,schrowana Fige) Quote
Zosia4 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Brązowa - dogomaniacki świat jeszcze żyje - i niech mu tam - trzymajmy się, bo bez nas to już chyba będzie koniec świata. Quote
Pitty Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 I niech sie ta DOGOMANIA rozrasta........!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Zosia4 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 A my dzisiaj mieliśmy akcję - akcję odrobaczania. Poszło nieźle - tylko tych głodnych i pełnych wyrzutu oczu (dlaczego dziś nam nie dała ta wstrętna Zosia jeść) - nie prześpię chyba spokojnie. Quote
akucha Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Kot też bez problemu??? Bo to takie cwaniuchy są...Ja z wewiórem mam zawsze kłopot. Quote
Zosia4 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 To co było z kotem - lepiej nie mówić. Zawsze są z tym problemy (przeogromne). Kot jednak po tej "operacji" żyje - ja też. Reszta jest milczeniem :evil_lol: . Quote
akucha Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 A jednak!!! Ja ostatnio dostałam od weta (wie co się wyprawia) taką fajną pastę na odrobaczanie. Byłam w szoku, bo Tina wcinała ją, aż jej się uszy trzęsły! I to jest super patent!!!! Quote
Isabel Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Koty to są rzeczywiście cwaniuchy. Ostatnio zaczęłam z zaskoczenia od Milki. Nawet się udało, ale Kastor i Teoś momentalnie gdzieś zniknęli. One się porozumiewają telepatycznie! Quote
akucha Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 I mają tabletkowy węch i smak!!! Tak będą memłać, tak degustowac, że wyplują najmniejszą kruszynkę :cool3: I mogą w tym dniu nic nie jeść. Gwałtowny spadek apetytu... Quote
Zosia4 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 To wszystko co napisałyście to jest stanowczo za mało powiedziane. Quote
Neris Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 A moja wetka mi dała jakieś takie fajne tabletki, co to się moje stwory mało o nie nie pozabijały! I napisane było że nie musi byc wcale głodówki, co mnie ucieszyło, bo Billie jak jeść nie dostanie to okropnie się zachowuje, sama sobie ogrganizuje żarcie... Quote
Wiedźma Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Ja jednak wiem ,co robię, nie zaglądając do Was za często! Wczoraj mnie podkusiło i skręcałam się ze śmiechu - GŁOŚNEGO!- do późnej nocy (a właściwie wczesnego rana), czytając opowieści cudnej treści o panu z szambodżeta, łapaniu suniek i Zosinym podejściu do dużych facetów. Efekt: wyszłam dziś rano z Łatą, sąsiedzi grzecznie się odkłonili i nerwowym truchtem, oglądając się za siebie, pomknęli w stron swojego mieszkania... No ja nie rozumiem - to już się śmiać nie można? Głaski - przytulaski. Quote
Recommended Posts