Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uch ten Misiek... słoneczko kochane!

Fajnie mieć takiego mądralińskiego psa, nie?
A jakbyś na pana wypuściła suczydła to byłby tuman śniegu i mielonka z szambiarza?

Posted

Neris napisał(a):
Uch ten Misiek... słoneczko kochane!

A jakbyś na pana wypuściła suczydła to byłby tuman śniegu i mielonka z szambiarza?

Misiek to jest rzeczywiście słoneczko kochane - bardzo trafnie to ujęłaś.
A dla nie znających Miśka - to jest wielki i groźny pies. I takim też ma być - i takim też jest.
I niech tak już będzie.

A jakbym tak wypuściła suczydła, to byłaby najpierw "kupa" zabawy a później byłoby szukanie ich po całej wsi i atak serca murowany - mój albo cudzy :evil_lol: .

Posted

brazowa1 napisał(a):
dziekuje,dziekuje :B-fly:
Bo my mamy same madre pieski.

Brązowa - Ty mi nie dziękuj, bo zaraz ja zacznę dziekować Tobie (choćby za to, że przez net pokazałaś Miśka światu) - i tak będziemy sobie dziękować nawzajem, aż się zadziękujemy na amen.

A to, że macie same mądre pieski - w to nie wątpię. Nie wątpię też w to, że każdy piesek wystawiony przez Ciebie do adopcji jest jej wart.

Wiesz co robisz, znasz swoje psy, wiesz na co je stać i wierzę w to, że każdy taki Twój "Misiek" znajdzie swoją "Zosię".

Ludzie: kochajcie psy w słusznym wieku - to będzie najpiękniejsza przygoda w Waszym życiu.

Posted

[quote name='Neris']
quote]

Taką Zosię, też fajnie mieć, co???
Dobrana to para jest, pozoranty oba :evil_lol: Niby-straszny pies i niby-twarda i stanowcza włascicielka. A serducha u nich jakieś przerosnięte i delikatne...

Posted

Wiedzialam :diabloti:

Zosiu, widzę tu ten misiowy podgardelnik... On uhodowany jest, to z dobrobytu tak mu sie zrobiło! Podejrzewam, że to od spania na łóżku :razz:

Posted

Pitty - dzisiaj kolejny pies po 11 latach w schronie - znalazł kochający dom.
Nie do wiary - a jednak prawdziwe.

A pod gardłem wisi chyba tylko szczęśliwym psom :loveu: .

Posted

A my dzisiaj mieliśmy akcję - akcję odrobaczania.

Poszło nieźle - tylko tych głodnych i pełnych wyrzutu oczu (dlaczego dziś nam nie dała ta wstrętna Zosia jeść) - nie prześpię chyba spokojnie.

Posted

A jednak!!! Ja ostatnio dostałam od weta (wie co się wyprawia) taką fajną pastę na odrobaczanie. Byłam w szoku, bo Tina wcinała ją, aż jej się uszy trzęsły! I to jest super patent!!!!

Posted

Koty to są rzeczywiście cwaniuchy. Ostatnio zaczęłam z zaskoczenia od Milki. Nawet się udało, ale Kastor i Teoś momentalnie gdzieś zniknęli. One się porozumiewają telepatycznie!

Posted

I mają tabletkowy węch i smak!!! Tak będą memłać, tak degustowac, że wyplują najmniejszą kruszynkę :cool3: I mogą w tym dniu nic nie jeść. Gwałtowny spadek apetytu...

Posted

A moja wetka mi dała jakieś takie fajne tabletki, co to się moje stwory mało o nie nie pozabijały! I napisane było że nie musi byc wcale głodówki, co mnie ucieszyło, bo Billie jak jeść nie dostanie to okropnie się zachowuje, sama sobie ogrganizuje żarcie...

Posted

Ja jednak wiem ,co robię, nie zaglądając do Was za często! Wczoraj mnie podkusiło i skręcałam się ze śmiechu - GŁOŚNEGO!- do późnej nocy (a właściwie wczesnego rana), czytając opowieści cudnej treści o panu z szambodżeta, łapaniu suniek i Zosinym podejściu do dużych facetów. Efekt: wyszłam dziś rano z Łatą, sąsiedzi grzecznie się odkłonili i nerwowym truchtem, oglądając się za siebie, pomknęli w stron swojego mieszkania... No ja nie rozumiem - to już się śmiać nie można? Głaski - przytulaski.