Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

carolinascotties napisał(a):
Alez on ma mądre spojrzenie...:loveu: piękny Misiek :lol:

Spojrzenie mądre, bo doświadczone przez życie. I właśnie to spojrzenie jest w starszych psach najpiękniesze.

A spójrzcie jakie ma łapy wielgaśne. Jego chód można porównać dokladnie do majestatycznego chodu lwa. Żadne inne porównanie nie oddaje tego.
Lew też jak stąpa, to taką łapę unosi, tak jakby ją "podwija" pod siebie i potem ciężko kładzie na ziemi.
To jest właśnie chód Miśka, piękny, dostojny, majestatyczny.

Ech - trafił mi się naprawdę cudowny lew.

Posted

AnkaG napisał(a):
Fajowy facet z Micholka. Ale poproszę zdjęcie usmiechniętego Misia. :lol:

Prośbę uwzględnimy. Od jutra będziemy polować z aparatem na uśmiechy.

A wiecie co? Byla u mnie nie tak dawno koleżanka z córką. I reakcja tej córki na widok Miśka byla taka: ojej - jaki on wielki !!!!!!!!! - a jaki brzydki !!!!!

Ponieważ zazwyczaj szybko reaguję, więc odparowalam : BO TO JEST PIES DLA KONESERÓW :diabloti:.

Nie wiem, czy mnie dobrze zrozumiala - ale co mi tam - grunt to moje dobre samopoczucie :evil_lol: .

Posted

No nieeee :placz: Ta młodzież teraz taka odwrotna jest!!!
I podejrzewam, że nie zrozumiała słowa KONESER :evil_lol:, to też takie typowe dla dzisiejszej młodzieży... (są wyjątki oczywiście)

Michu jest wyjątkowy!!! Piękny!!!

Posted

Akucha- co do młodzieży - żebyście wiedziały, w jakiej dyskucji brałam ostatnio udział...chodziło o ludzi starszych...myśłałam, że stracę panowanie i wlepią mi BANana...ale dałam radę ... jeśli jest ktoś zainteresowany zdaniem naszej młodzieży - mogę podesłać link...

Posted

kaerjot napisał(a):
A sama to pewnie piękna jest

:megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin:
Nie mogę po tej Ciotce, nigdzie zaglądać......... wykończy mnie.

Ale Michol cudny, SUPER pies, tak Ci go Zosiu zazdroszcze (troszkę):p

Posted

Pani Zosiu - prosze wybaczyć OT :oops:
Kochani - pisze do Was - bo zagląda tu masa wspaniałych ludzi...Może znacie kogoś, a może wśród Was jest ktoś, kto pokocha Huzara...to bardzo mądry, spokojny pies, ktory chce kochać...

spójrzcie w te oczy:

szczególy-link w moim podpisie.

Posted

Carolina - jasne, że wybaczam, a nawet calym sercem popieram.
Piękny, spragniony milości pies.
No cóż - pozostaje mi trzymać kciuki za wspanialy dom dla Huzara.

Posted

No niestety, to nie kielbaska - to warzywka na salatkę jarzynową. Ale on tego nie wie - i tak sobie myśli , a może i przeczuwa - a nóż to kielbaska albo i nie :cool3: .

Zaraz inne zdjęcia.

Posted

No - te wasze teksty są "de best".
Oddają wlaśnie calą naturę Micholca podczas bytności w swoim domu.

Już wie, że nikt go tu nie zawiedzie, nie odda, nie odrzuci. Tu wlaśnie jest kochany - a to "olewające" sikanie i nie przykladanie się do tego jest tego najlepszym dowodem.

Oj, rzeczywiście - Misiu nie przyklada się do niczego - no może nie do niczego, bo do kochania swojej pani i do miski to się bardzo przyklada :evil_lol: .

Posted

Wie do czego się przykładać :razz: Zmyślna to bestyja jest; jego wysiłek popłaca, bo wygląda pięknie!!! A te łapiszony gigantyczne :lol!:
Zosiu, czy on ma podstrzygnięta bródkę???

Posted

Bestyja jest zmyślna - zmyślniejsza niż by się wydawalo. I bardzo dobrze, bo o to chyba w tym wszystkim tu chodzilo.

Mamy teraz taki czas, że jak spojrzę na niego, to wiem czego mam się spodziewać, a i on jak na mnie spojrzy to wie czego ma się spodziewać.
No - może nie tak do końca wiemy o sobie wszystko, bo przecież przed nami cala wieczność i będziemy się poznawać jeszcze wieeeeeeele czasu (dni, miesięcy, lat - a któż to wie).

Najważniejsze, że wiemy już "oba", że będziemy ze sobą na zawsze - a poznawać się - jak już ma się do siebie zaufanie - to chyba tylko dobrze wróży na przyszlość.

No i tak się jakoś nudno zrobilo.

A teraż usilnie prosimy ciotki żeby nas upewnialy, że nie zrobilo się nudno.
A zwlaszcza te ciotki, które tylko czytają - a jescze się nie ujawnily.