Ania-Sonia Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 A można nieśmiało prosić o nowe fotki wyczesanego, czy wytrymowanego Michątka???? :oops: Quote
brazowa1 Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 Jaki Michu czyscioszek! a mowili,ze to niehigieniczny pies!:mad: Mała rzecz,a cieszy. Zosia4,jak reszta rodziny? Quote
niufa Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 brazowa1 napisał(a): Mała rzecz,a cieszy. Po pierwsze nie mała (na moje oko zakochane w niemałych psach to ok. 65-70cm w kłębie:cool3: ) a po drugie nie rzecz:angryy: . Ale cieszy jak diabli.:razz: :evil_lol: :evil_lol: Quote
akucha Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 niufa, ale tu chodzi o higienę osobistą Micha, to chyba w porównaniu z nim - mała rzecz :diabloti: Quote
brazowa1 Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 [quote name='niufa']Po pierwsze nie mała (na moje oko zakochane w niemałych psach to ok. 65-70cm w kłębie:cool3: ) a po drugie nie rzecz:angryy: . Ale cieszy jak diabli.:razz: :evil_lol: :evil_lol: Niufa,ja mowilam o jego koopie....:oops: ;) Quote
niufa Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 akucha napisał(a):niufa, ale tu chodzi o higienę osobistą Micha, to chyba w porównaniu z nim - mała rzecz :diabloti: W porównaniu z wieeelkim psim serduchem to nawet Pałac Kultury jest małą rzeczą .:evil_lol: :evil_lol: Quote
niufa Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 brazowa1 napisał(a): Niufa,ja mowilam o jego koopie....:oops: ;) pisałysmy jednocześnie:lol: . W porównaniu do koopy dużego psa to parafrazując powiedzonko - duuuuuuża rzecz a cieszy.:evil_lol: :evil_lol: Quote
AnkaG Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Ze zdjęć wynika, że on ma tość długie futerko, dlatego przy skubaniu ręcznym dużo wychodzi.:lol: Zwłaszcza jak go nikt nigdy nie skubał. Skub Zosiu nawet ręcznie, nie bój sie, że mu kłaczki wychodzą. Na ich miejsce wyrosną zdrowe nowe włoski. A zobaczysz jaki będzie piękny, jak go będziesz skubać!!!:p I nie będziesz miała sierści w domku! Moja fryzjerka (sunie chodzą co 4 m-ce ) raz tak mi jedną wyskubała, że dostałam właściwe pieska bez futerka na grzbiecie. To jest moja koleżanka i sama się śmiała, że tak futerko było dojrzałe do skubania, że samo wychodziło no i sunia została tylko z plackami na pleckach. Ale jak odrosło, to takie zdrowe i piekne. PS Mam nadzieję, że nie masz mi za złe, że piszę o tym skubaniu? Quote
Zosia4 Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 brazowa1 napisał(a): Zosia4,jak reszta rodziny? TZ jeszcze nie wie. Jutro wraca do domu i chyba padnie. Syn zadzwonil do mnie dzisiaj (a wyfrunąl już z rodzinnego domu w Polskę) i się pyta co slychać ? A ja na to, że nic. Na to on : a ja sobie tu sobie przeglądam wątek Liskowy i ............ Wiedzialam, że mnie namierzy w internecie :cool3: . Przyjąl to dobrze, bo to moja krew :lol:. Naprowadzilam go na wątek Miśka i już wie o moich matactwach. Korzystając z okazji : Kubusiu - pozdrowienia od mamusi i od dziewczyn z dogo (chyba mogę od Was też, co? ). He he - ale obciach mu zrobilam :diabloti: . Quote
akucha Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Pewnie, ze można!!! Pozdrawiamy Kubę :bye: :bye: :bye: Może się zaloguje i będziemy miały dogomaniaka na wątku, bo tu sam babiniec :evil_lol: Quote
Zosia4 Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 AnkaG napisał(a):Mam nadzieję, że nie masz mi za złe, że piszę o tym skubaniu? No jasne, że nie mam. To rzeczywiście daje lepszy efekt, bo po tym moim dzisiejszym szczotkowaniu, a zwaszcza skubaniu już mi się nic w domu po kątach nie klębi :loveu: . Quote
Dabrowka Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 akucha napisał(a):Pewnie, ze można!!! Pozdrawiamy Kubę :bye: :bye: :bye: Może się zaloguje i będziemy miały dogomaniaka na wątku, bo tu sam babiniec :evil_lol: Może na zachętę do wątku Rudej go zaprosimy? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Zosia4 Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Kubusiowi na razie wystarczy zapsienia maminego. Ja i tak mu dostarczam wielu wrażeń w tej materii. Myślę, że już ochlonąl po tej wiadomości :huh:. Quote
brazowa1 Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Kubus,masz bardzo fajna mame! :loveu: Witamy Dogomanie w niedzielny poranek. Quote
Zosia4 Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 To w prawym dolnym rogu to futurystyczny pomysł pana Zenka na umocowanie gibających się kranów :placz: Quote
Alaa Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Oniemialam ,zaniemowilam...........:loveu: Quote
psokot Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Co za radość patrzeć na szczęśliwego psa :multi: :multi: :multi: Quote
Tiger Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Cudny jest .......no po prostu cudny.......:loveu: :loveu: :loveu: Quote
anula1959 Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Czy nadal Misiu nie odstępuje Cię na krok Zosiu? Quote
Recommended Posts