Neris Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Oczyma wyobraźni widzę, jak Zosia i Misiek kąpią pana Zenka... Quote
masienka Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Zosia rekoma i nogoma sie broni przed przygarnieciem Micha a Pan Zenek intensywnie ja namawia wiec rokowania trwaja:razz: Quote
kaerjot Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 No wymydlą całego Micha, nic nie zostanie, najwyżej ratlerek. Quote
Ania-Sonia Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Zosiu! Odezwij się!!! Co tam się dzieje??? :cool3: Quote
Tweety Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 a może urządzili sobie kapiel we trójkę?:evil_lol: Quote
malagos Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 kaerjot napisał(a):Ładnie to tak wrabiać pana Zenka? A swoją drogą, to dobry człowiek jest. Ma psa? O, i tu jest najważniejsze pytanie, kwintesencja dogomanii :loveu: Quote
Kasie Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Tweety napisał(a):a może urządzili sobie kapiel we trójkę?:evil_lol: O, i tu jest najważniejsze pytanie, kwintesencja dogomanii :loveu:Dzisiaj 13:05 Podoba mi sie dziewczyny Wasz tok myślenia...:lol: Ciekawe czy Zosi się spodoba... Quote
Ania-Sonia Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Zosia się chyba na nas obraziła! :placz: :placz: :placz: Nic nie wiadomo... Quote
Tweety Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Ania-Sonia napisał(a):Zosia się chyba na nas obraziła! :placz: :placz: :placz: Nic nie wiadomo... A może Michu ma odmienne zdanie na temat konieczności kapieli? I oni z nim pertraktują? Pan Zenek uwierzył, że to jego pomysł a może Michu przejrzał działania Zosi?:evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Przez trzy godziny żadnej informacji... Nie rozpieszczasz nas Zosiu! :shake: A może komp utonął w tej kąpieli :evil_lol: Quote
Kasia25 Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Michu wykąpał Zosie i pana Zenka a teraz " kosi ogród">:diabloti: Quote
Zosia4 Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 No już jestem. Tyle się dzialo, że ho ho. No więc już po kąpieli. Wsadziliśmy Miśka do wanny, cieply prysznic i pól ludwika (dużego). Misiek pozwala ze sobą robić wszystko. Co za pies :crazyeye: . Kąpiel trwala dluuugo, ale nie bylo możliwości robienia zdjęć. Szkoda mi go bylo, troszkę byl przestraszony, nie chcialam mu jeszcze blyskac na dodatek. A poza tym to już mój pies i powiedzial mi, żeby go nie pokazywać nagiego w kąpieli, bo się wstydzi :oops: . Sluchajcie - chata dokladnie "upieprzona", żeby nie powiedzieć dosadniej. Pootwieralam wszystkie drzwi na przestrzal, bo nie muszę pisać chyba o co chodzi :evil_lol: . Jest dziś bardzo cieplo więc Miśka prosto z wanny na ogród ale i tak po drodze zdążyl się otrzepać :diabloti: . Sloneczko i wiaterek go suszą ale ja niestety też musialam być na tym sloneczku, bo na krok mnie nie opuszcza. Już jest w miarę suchy i tak oglądam swoje psie szczotki, którą by tu zastosować. W międzyczasie musialam skoczyć do sklepu i musialam go zamknąc w domu, bo by mnie nie wypuścil. Przeleżal grzecznie sobie przez ten czas. No ale najlepsze za chwilę ........... Quote
Tiger Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Zosiu....... Chyba umrę z ciekawości ...... A obiad się sam u mnie ugotuje , prawda ????:evil_lol: Bo ja się stąd nie ruszam ! Quote
masienka Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 no ja sie do roboty zaraz spoznie a tego najlepszego jeszcze nie ma :( Quote
Zosia4 Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Tiger - u mnie obiad w ogóle się dziś nie ugotuje - chyba się dosadzę do tej suchej karmy z tego wszystkiego. No ale wracając: Pan Zenek jak go obejrzal po kąpieli to orzekl, że to jest piękny pies i że doskonale pasuje do mojego ogrodu. No a poza tym "on taki w panią zapatrzony". Zmiękczal mnie pomalutku, a ja niby to mięklam i wynajdywalam coraz to nowe "przeciw" Miśkowi. Ale najlepsze, że powiedzial, że musi mieć imię i najlepiej go nazwać Misio. Po kolejnym moim kontrargumencie zalatwil mnie na amen. Spojrzal na mnie i powiedzial ni stąd ni zowąd: Lisek by się bardzo zmartwil. Pobeczalam się okrutnie. Tak więc oficjalnie Misiek zostal Miśkiem i ma dom. Quote
ewatr Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 :Cool!: :Cool!: :Cool!: super Micho ale ci się chłopie trafiło :Cool!: :Cool!: :Cool!: Quote
anula1959 Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='Zosia4'] Ale najlepsze, że powiedzial, że musi mieć imię i najlepiej go nazwać Misio. Po kolejnym moim kontrargumencie zalatwil mnie na amen. Spojrzal na mnie i powiedzial ni stąd ni zowąd: Lisek by się bardzo zmartwil. Pobeczalam się okrutnie. Tak więc oficjalnie Misiek zostal Miśkiem i ma dom. O matko ! Mnie też się w oku łza zakręciła , dobry człowiek z Pana Zenka i tyle! Quote
Zosia4 Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Pan Zenek to rzeczywiście dobry czlowiek. To prosty, poczciwy starszy pan, który muchy by nie skrzywdzil. Pojechal już do domu w poczuciu dobrze spelnionej misji. Ale trawa nadal nie skoszona, bo "nie mogę dziś kosić, bo mam caly czas tego psa w glowie". Tak więc oficjlna wersja przybycia Miśka do domu już się wyklula. I tego się będę trzymać w trosce o to, żeby mnie z domu nie wymeldowali. Quote
Tiger Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Pan Zenek na prezydenta !!!!!!!!:evil_lol: Quote
Wiedźma Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Jestem za, a nawet nie przeciw. Czy mogę nieśmiało poprosić o pogłaskanie Misia, czy też trzeba czekać jak w minionym okresie na talon? Quote
Zosia4 Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Teraz Misiek śpi w centralnym miejscu a ja muszę się zabrać za mycie podlóg :cool3: . Jak tylko się zbudzi, to wyglaskam go od wszystkich. Quote
kinga Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Zosiu, a gdzie takie zosie rozdają? :crazyeye: ...można by sobie kilka takich kupić? - do tych dużych, starych, bez szans psów... Quote
Ania-Sonia Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='Tiger']Pan Zenek na prezydenta !!!!!!!!:evil_lol: W pierwszej chwili przeczytałam - rezydenta :crazyeye: :evil_lol: :diabloti: - Dobrze, to my poczekamy aż Miś się wyśpi i odstresuje kąpiel, a Zosia pstryknie mu pare fotek. Chcemy zobaczyć efekt kąpielowy :cool3: Quote
kaerjot Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 A może tak foteczkę śpiącego Misiala, jedną, malutką,.......................... proszęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęe Quote
Recommended Posts