Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kaerjot napisał(a):
Ładnie to tak wrabiać pana Zenka?
A swoją drogą, to dobry człowiek jest. Ma psa?

O, i tu jest najważniejsze pytanie, kwintesencja dogomanii :loveu:

Posted

Tweety napisał(a):
a może urządzili sobie kapiel we trójkę?:evil_lol:

O, i tu jest najważniejsze pytanie, kwintesencja dogomanii :loveu:Dzisiaj 13:05

Podoba mi sie dziewczyny Wasz tok myślenia...:lol: Ciekawe czy Zosi się spodoba...

Posted

Ania-Sonia napisał(a):
Zosia się chyba na nas obraziła! :placz: :placz: :placz: Nic nie wiadomo...

A może Michu ma odmienne zdanie na temat konieczności kapieli? I oni z nim pertraktują? Pan Zenek uwierzył, że to jego pomysł a może Michu przejrzał działania Zosi?:evil_lol:

Posted

No już jestem.

Tyle się dzialo, że ho ho. No więc już po kąpieli. Wsadziliśmy Miśka do wanny, cieply prysznic i pól ludwika (dużego).
Misiek pozwala ze sobą robić wszystko. Co za pies :crazyeye: .

Kąpiel trwala dluuugo, ale nie bylo możliwości robienia zdjęć. Szkoda mi go bylo, troszkę byl przestraszony, nie chcialam mu jeszcze blyskac na dodatek. A poza tym to już mój pies i powiedzial mi, żeby go nie pokazywać nagiego w kąpieli, bo się wstydzi :oops: .

Sluchajcie - chata dokladnie "upieprzona", żeby nie powiedzieć dosadniej.
Pootwieralam wszystkie drzwi na przestrzal, bo nie muszę pisać chyba o co chodzi :evil_lol: .
Jest dziś bardzo cieplo więc Miśka prosto z wanny na ogród ale i tak po drodze zdążyl się otrzepać :diabloti: .
Sloneczko i wiaterek go suszą ale ja niestety też musialam być na tym sloneczku, bo na krok mnie nie opuszcza.
Już jest w miarę suchy i tak oglądam swoje psie szczotki, którą by tu zastosować.
W międzyczasie musialam skoczyć do sklepu i musialam go zamknąc w domu, bo by mnie nie wypuścil. Przeleżal grzecznie sobie przez ten czas.

No ale najlepsze za chwilę ...........

Posted

Tiger - u mnie obiad w ogóle się dziś nie ugotuje - chyba się dosadzę do tej suchej karmy z tego wszystkiego.

No ale wracając:
Pan Zenek jak go obejrzal po kąpieli to orzekl, że to jest piękny pies i że doskonale pasuje do mojego ogrodu. No a poza tym "on taki w panią zapatrzony".
Zmiękczal mnie pomalutku, a ja niby to mięklam i wynajdywalam coraz to nowe "przeciw" Miśkowi.
Ale najlepsze, że powiedzial, że musi mieć imię i najlepiej go nazwać Misio.

Po kolejnym moim kontrargumencie zalatwil mnie na amen.
Spojrzal na mnie i powiedzial ni stąd ni zowąd: Lisek by się bardzo zmartwil.

Pobeczalam się okrutnie. Tak więc oficjalnie Misiek zostal Miśkiem i ma dom.

Posted

[quote name='Zosia4']
Ale najlepsze, że powiedzial, że musi mieć imię i najlepiej go nazwać Misio.

Po kolejnym moim kontrargumencie zalatwil mnie na amen.
Spojrzal na mnie i powiedzial ni stąd ni zowąd: Lisek by się bardzo zmartwil.

Pobeczalam się okrutnie. Tak więc oficjalnie Misiek zostal Miśkiem i ma dom.
O matko ! Mnie też się w oku łza zakręciła , dobry człowiek z Pana Zenka i tyle!

Posted

Pan Zenek to rzeczywiście dobry czlowiek. To prosty, poczciwy starszy pan, który muchy by nie skrzywdzil.

Pojechal już do domu w poczuciu dobrze spelnionej misji. Ale trawa nadal nie skoszona, bo "nie mogę dziś kosić, bo mam caly czas tego psa w glowie".

Tak więc oficjlna wersja przybycia Miśka do domu już się wyklula. I tego się będę trzymać w trosce o to, żeby mnie z domu nie wymeldowali.

Posted

[quote name='Tiger']Pan Zenek na prezydenta !!!!!!!!:evil_lol:
W pierwszej chwili przeczytałam - rezydenta :crazyeye: :evil_lol: :diabloti: -

Dobrze, to my poczekamy aż Miś się wyśpi i odstresuje kąpiel, a Zosia pstryknie mu pare fotek. Chcemy zobaczyć efekt kąpielowy :cool3:

Posted

A może tak foteczkę śpiącego Misiala, jedną, malutką,.......................... proszęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęe