wredne_słonko Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Niestety macie racje :( Jak zapytam gdziekolwiek kto kocha zwierzęta to las rąk. Jak zapytam kto w takim razie przygarnie starego/ chorego/kalekiego psa to chętnych nie ma. Bo po co chodzić z psem bez łapy i narażać się na głupie komentarze sądiadów, jak można kupić haskiego za 400 zł :shake: i mieć ślicznego rasowego :roll: którego będą zazdrościc.. Quote
iwlajn Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Zgadzam się z Wami cioteczki. Tylko, że czasami kiedy ludzie myślą o wzięciu pieska, po stracie poprzedniego, biorą pod uwagę młodsze z jednego powodu. Świadomość, że ten staruszek może niedługo odejść, że od nowa będą musieli przeżywać rozpacz po stracie psa jest dla nich nie do udźwignięcia. Quote
kaerjot Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Tylko czasami ludzie biorą młodego psiaka i wcale go nie pilnują. Stracili jednego psa, a drugiego miesiąc później wyprowadzają na spacer bez smyczy przy Grunwaldzkiej. Quote
iwlajn Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Wszyscy liczymy na Cud dla naszych piesków w te święta. Quote
kaerjot Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Szczeżuj ............................. Quote
iwlajn Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Podobno hopkać nie wolno, choć nie wiem nawet co za to grozi. Quote
wredne_słonko Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Kochane maleństwo leć na pierwszą stronę! Może zobaczy Cie Twój człowiek.. Quote
pixie Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Choinko zielona Pięknieś ustrojona! W bombkach i łańcuchach, W aniołkach... i duchach... Kuba dziś patronem Sierotek bezdomnych Kuba dziś z legionem Psów biednych i głodnych! /halbina moze ta bombka przyniesie szczescie Szczezujowi Piesku moze nadejdzie dobry dzien! Rowniez sa e-kartki - ZAGLADAJCIE! Wysylajcie do znajomych, do firm, do szkol... z prosba i podziekowaniem / na stronie bedzie miejsce do skladania darow, tym i innym psom Planujemy umieszczenie Ksiegi Darow Quote
Celina12 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Kartka przepiękna-aż się wzruszyłam....:-( Szczeżuj tak ślicznie wygląda.....kto da Mu miłość.... Quote
D0minika Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Wstawiłam Szczeżuja na 4łapy i ale.gratkę: http://4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=23815&id_kat=12π=0 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/448522_szczezuj_wyjatkowy_pies_dla_wyjatkowego.html brazowa1 wstawiłam go tam z Twoim tekstem, tym z 1 postu, mam nadzieję że się nie obrazisz :cool3: Napiszcie mi jeszcze w jakim schronisku Szczeżujek przebywa i kontakt do osoby, która mogłabym bezpośrednio udzielać informacji o nim, to podam w ogłoszeniach. Quote
D0minika Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Dziękuje, poprawione :) Mam nadzieję że coś się ruszy w jego sprawie :roll: Quote
wredne_słonko Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Ślicznie :loveu: a zarazem smutnoo.. Tyle staruszków :shake: Ale wierzymy, że Mikołaj przyniesie na gwiazdke jakiś cie[lutki domek :) Quote
brazowa1 Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Niech ta łaska dotknie takze naszego Szczezuja! Quote
wredne_słonko Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Dlaczego te psiaki muszą spędzać święta w schroniskach :-( A ludzie którzy się ich kiedyś pozbyli usiądą w ciepłym domku, najędzą do syta, pośpiewają koledy nie wyśląc nawet o tym jakimi są potworami :shake: Quote
outsi Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Przeczytajcie, proszę: http://www.dogomania.pl/forum/showth...16#post2662216, bo to poniekąd dotyczy też Szczeżuja :angryy: ... Quote
outsi Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 D0minika napisał(a):Mnie wyrzuca na główną stronę dogomanii, wklejcie link jeszcze raz :placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37211 Proszę, pomóżcie :-( ... Quote
supergoga Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Brązowa - czy dostałaś moje PW - czy ktoś nawiązał kontakt z Pania w sprawie adopcji psiaka (Panią z gdyni?). Quote
D0minika Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Tzn o co chodzi? :evil_lol: Bo ja ciekawska jestem :oops: Quote
supergoga Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Napisała do mnie Pani z Gdańska zainterssowana adopcja psiaka dla chorego ale sprawnego fizycznie synka - 6 lat, który w kontakvie z psem bardzo fdobrze sie sprawował, był szczęsliwy. Pani chciała szczeniaka, ja odradzałam, a ponieważ Brązowa w poblizu, odesłałam kontakt do Brązowej. Czekamy! Quote
D0minika Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 No to trzymamy kciuki... Należy się Szczeżujowi... Quote
Recommended Posts