Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niestety macie racje :( Jak zapytam gdziekolwiek kto kocha zwierzęta to las rąk. Jak zapytam kto w takim razie przygarnie starego/ chorego/kalekiego psa to chętnych nie ma. Bo po co chodzić z psem bez łapy i narażać się na głupie komentarze sądiadów, jak można kupić haskiego za 400 zł :shake: i mieć ślicznego rasowego :roll: którego będą zazdrościc..

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zgadzam się z Wami cioteczki.
Tylko, że czasami kiedy ludzie myślą o wzięciu pieska, po stracie poprzedniego, biorą pod uwagę młodsze z jednego powodu. Świadomość, że ten staruszek może niedługo odejść, że od nowa będą musieli przeżywać rozpacz po stracie psa jest dla nich nie do udźwignięcia.

Posted

Tylko czasami ludzie biorą młodego psiaka i wcale go nie pilnują. Stracili jednego psa, a drugiego miesiąc później wyprowadzają na spacer bez smyczy przy Grunwaldzkiej.

Posted

Choinko zielona
Pięknieś ustrojona!
W bombkach i łańcuchach,
W aniołkach... i duchach...
Kuba dziś patronem
Sierotek bezdomnych
Kuba dziś z legionem
Psów biednych i głodnych!
/halbina

moze ta bombka przyniesie szczescie Szczezujowi
Piesku moze nadejdzie dobry dzien!

Rowniez sa e-kartki -

ZAGLADAJCIE!
Wysylajcie do znajomych, do firm, do szkol...
z prosba i podziekowaniem / na stronie bedzie miejsce do skladania darow, tym i innym psom

Planujemy umieszczenie Ksiegi Darow

Posted

Wstawiłam Szczeżuja na 4łapy i ale.gratkę:

http://4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=23815&id_kat=12π=0
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/448522_szczezuj_wyjatkowy_pies_dla_wyjatkowego.html

brazowa1 wstawiłam go tam z Twoim tekstem, tym z 1 postu, mam nadzieję że się nie obrazisz :cool3:

Napiszcie mi jeszcze w jakim schronisku Szczeżujek przebywa i kontakt do osoby, która mogłabym bezpośrednio udzielać informacji o nim, to podam w ogłoszeniach.

Posted

Dlaczego te psiaki muszą spędzać święta w schroniskach :-( A ludzie którzy się ich kiedyś pozbyli usiądą w ciepłym domku, najędzą do syta, pośpiewają koledy nie wyśląc nawet o tym jakimi są potworami :shake:

Posted

Napisała do mnie Pani z Gdańska zainterssowana adopcja psiaka dla chorego ale sprawnego fizycznie synka - 6 lat, który w kontakvie z psem bardzo fdobrze sie sprawował, był szczęsliwy. Pani chciała szczeniaka, ja odradzałam, a ponieważ Brązowa w poblizu, odesłałam kontakt do Brązowej. Czekamy!