Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widzisz akucha z tymi foteczkami jest straszny problem, on strasznie się boi aparatu. Probowałyśmy, ale co wyszlo to widać. Jakby mógł toby zniknął. Strasznie go szkoda.

Posted

On sie tak boi,ze nawet jesc wtedy nie chce...

a wiecie,ja mam zdjecia mlodego Szczezuja....z zabkami jeszcze.Sprzed 6-7 lat.
Koszmarek jakis,ze jemu zycie przeminelo w schronie.

Posted

No coś Ty nawet mi do głowy nie przyszło się gniewać.
A może, jakbyś miała natchnienie, to byś coś ładnego napisała, a ja bym nawet z tymi kiepskimi fotami wstawiła Szczeżuja na allegro? Jak myślisz?

Posted

Ze Szczezujem kazdy bedzie czula sie komfortowo, to jest bowiem nie konfliktowy pies w kazdej dziedzinie . Mimo wieku jak dobrze pamietam jego karta zdrowotna jest prawie nie naruszona , czyli zdrowie mu dopisuje , Ale zima moze czesto psa nie milo zaskoczyc zdrowotnie , wiec szukamy szybko domku dla naszego kudlacza . Niech znowu ukaze sie nam widok. wspanialy widok cieszacego sie Szczezuja

Posted

skacz skacz Szczezuj wysoko jak za starych dobrych czasow. Pokarz sie wszystkim , a napewno zapadniesz komus w sercu gleboko i tak jak twojego kumpla z wybiegu.. akcje .. ktos cie przygarnie

Posted

I co jak na razie nic sie nie rusza u naszego Szczezuja , to nie dobrze , a codziennie jest coraz zimniej i zimniej .
Wierzcie , ze szczezujem nie bedziecie miec klopotow, on jest po pierwsze bardzo czysty , a po drugie bardzo spokojny i karny ,, To bardzo kochany psiak , ktory wierzcie mi przesiedzial w schronie juz za dlugo

Posted

Tak, Szczeżujek jest kochany. Jak chodziłyśmy z brązową z nim i z Akcją na spacer, to było tak radośnie, pieski zadowolone, my też.
Akcja czeka żeby i jego kumpel znalazł domek. Żeby znowu mogli się kiedyś wspólnie wybrać na taki spacer.