brazowa1 Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Szczezuj jest w tej dobrej sytuacji,ze ma gruba siersc,jakos te zime przezyje....chociaz modle sie,zeby wyszedl do domu z wiezienia, jeszcze przed zima. Moze ktos go pokocha? Quote
kaerjot Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Widzisz akucha z tymi foteczkami jest straszny problem, on strasznie się boi aparatu. Probowałyśmy, ale co wyszlo to widać. Jakby mógł toby zniknął. Strasznie go szkoda. Quote
wiewiora1 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Szczezuj do gory , wierz ze znajdziemy ci dom i bedziesz mial ciepla zime w domku , Ja jestem najwiekszym zmarzluchem i wiem jaki to bol , siedziec w zimnie, Brazowa cos o tym wie Quote
brazowa1 Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 On sie tak boi,ze nawet jesc wtedy nie chce... a wiecie,ja mam zdjecia mlodego Szczezuja....z zabkami jeszcze.Sprzed 6-7 lat. Koszmarek jakis,ze jemu zycie przeminelo w schronie. Quote
kaerjot Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 akucha napisał(a):Brązowa, Ty to wiadomo, ale inne cioteczki... Szukamy domu!!! No co, no co!!!! W domu mój internet działą kiedy chce, no co ja na to poradzę.:-( Quote
kaerjot Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 No coś Ty nawet mi do głowy nie przyszło się gniewać. A może, jakbyś miała natchnienie, to byś coś ładnego napisała, a ja bym nawet z tymi kiepskimi fotami wstawiła Szczeżuja na allegro? Jak myślisz? Quote
bigos Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Szczeżuj wędruje na pierwszą stronkę!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
wiewiora1 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Ze Szczezujem kazdy bedzie czula sie komfortowo, to jest bowiem nie konfliktowy pies w kazdej dziedzinie . Mimo wieku jak dobrze pamietam jego karta zdrowotna jest prawie nie naruszona , czyli zdrowie mu dopisuje , Ale zima moze czesto psa nie milo zaskoczyc zdrowotnie , wiec szukamy szybko domku dla naszego kudlacza . Niech znowu ukaze sie nam widok. wspanialy widok cieszacego sie Szczezuja Quote
wiewiora1 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 skacz skacz Szczezuj wysoko jak za starych dobrych czasow. Pokarz sie wszystkim , a napewno zapadniesz komus w sercu gleboko i tak jak twojego kumpla z wybiegu.. akcje .. ktos cie przygarnie Quote
kaerjot Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Tekst dostałam i nie wystawiam, nie będziemy powielać aukcji, jest tyle psiaków.............................. Quote
wiewiora1 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Irma ma reke do psiakow i zapewne dzieki jej czujnosci Szczezuj znajdzie dom.. Do gory , do gory Quote
brazowa1 Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Szczezuj juz nie ma nadziei.My ja jeszcze mamy i wiem,ze cuda sie zdarzaja. Quote
brazowa1 Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 ...to moze oznaczac,ze wszystkie domki sa zajete!:placz: Wiem,panikuje.Bedzie dobrze.Tylko czy on tego doczeka? Quote
kaerjot Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 A dlaczego miałby nie doczekać? Przecież zdrowy jest Quote
wiewiora1 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Musimy byc dobrej mysli . Nasz kudlacz musi doczekac , ale zeby to nie trwalo zbyt dlugo Quote
wiewiora1 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 I co jak na razie nic sie nie rusza u naszego Szczezuja , to nie dobrze , a codziennie jest coraz zimniej i zimniej . Wierzcie , ze szczezujem nie bedziecie miec klopotow, on jest po pierwsze bardzo czysty , a po drugie bardzo spokojny i karny ,, To bardzo kochany psiak , ktory wierzcie mi przesiedzial w schronie juz za dlugo Quote
iwlajn Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Tak, Szczeżujek jest kochany. Jak chodziłyśmy z brązową z nim i z Akcją na spacer, to było tak radośnie, pieski zadowolone, my też. Akcja czeka żeby i jego kumpel znalazł domek. Żeby znowu mogli się kiedyś wspólnie wybrać na taki spacer. Quote
Recommended Posts