akucha Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Kto to są TTB???? :oops: Tak, stęskniliśmy się za Żujkiem, bardzo!!! Quote
akucha Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 :cool1: Ja jednego przywiążę do płota z karteczką: "Wielkanocna pisanka dla Inspektor Wioli"!!!!!!!! Zrobię to!!!!!! Quote
brazowa1 Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 cha-cha-cha ciotka Akucha niech lepiej dba o swoja pisanke :eviltong: Quote
akucha Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Dzieki Gabi, dzieki!!! Wiedziałam, że to musi być coś o tych porządnych... Ale ja zacofana jestem. Ale jednak dogo uczy :lol: Może mojego zbuka puszczę jutro na trójmiejskie?! :evil_lol: Quote
Celina12 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Taaaaaaaaa strasz Akuszko -strasz i tak nie uwierzymy..:diabloti::diabloti: Proszę Tolci nie nazywać " zbukiem" :shake:.....jejku wiem,że cos tam boli Cioteczkę ale Ona nie ściała aż tak. Quote
olenka_f Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Szczeżujątko nauczył się bronić domu nawet raz na mnie warknął a potem lizał rękę i się cieszył obrońca na 102!!!!!!! A potem poszedł z Madzią na spacer i tu moja siostra dzwoni do mnie zdyszana że właśnie znów gania swoje Kochanie po osiedlu bo maleństwo znalazło kosteczkę i dzielnie uciekał do domu schować swoją zdobycz, on ma pecha że nie potrafi sam jezdzić windą no i że to aż 9 piętro ja jestem pewna że na parterze by dał rade a tak to zawsze Madzia wygrywa - to jest bardzo niesprawiedliwe :mad: Quote
brazowa1 Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 ale i tak miło z jego strony,ze biegnie do domu ze zdobycza :) obronca z Zujka taki jaki jak z koziej....:evil_lol: Quote
wiewiora1 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 dokladnie zujek i obronca ,,,kon by sie usmial ,,nawet moja blanhe chumorzasta rowniez!!!:eviltong: :eviltong: Quote
magdalena_w Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 tak pięknie się zapowiadało - miały być święta z Żujkiem, cały czas razem, bo ja do pracy nie idę, długie spacery, oglądanie telewizji z Żujkiem wtulonym obok itd.:loveu: - a tymczasem on sobie znalazł robotę i to ile :diabloti: !!!- pilnuje ogrodu, pilnuje jednej suczki i nie wiem co jeszcze, bo praktycznie go nie widuję, czasami tylko wpada do domu sprawdzić czy jestem i znika; ciekawe czy będzie chciał wrócić do miasta:eviltong: ; oj ciężko będzie;) Quote
Celina12 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Złociutkich kaczuszek, jajeczek dzbanuszek, słodziutkich baranków, słonecznych poranków, wiosennej euforii, a w brzuszku świątecznych kalorii. Quote
akucha Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 W dzień Święta Wielkanocnego życzymy jaja smacznego, świąt pogodnych i radosnych, spełnionych marzeń oraz tchnienia wiosny Quote
Kasia25 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Zatem Staropolskim - obyczajem, dużo szynki życze z jajem, niech zające i barany pospełniają Wasze plany. Święta to jest czas wyrzerki, porzućcie wszystkie swe rozterki. Niech to będzie czas uroczy, życzę wszystkim miłej Wielkanocy :) Quote
wiewiora1 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 PIERWSZE SWIATA DLA SZCZEZUJA PO TYLU LATACH,,,DOCZEKAL SIE !!!! WESOLYCH ICH ZYCZE!!!!:multi: :multi: :multi: Quote
magdalena_w Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Pozdrowionka od SZCZEZUJKA :loveu: U nas wszystko baaardzo dobrze się układa. Żujek nie reaguje nadal na to co mówię - nie mam pojęcia dlaczego - generalnie wygląda to tak jakby nie słyszał - ale słyszy np. klaskanie i wypracowaliśmy już system komend wydawanych znakami, Żujek na znak przychodzi, staje, przechodzi przez ulice, zostaje pod sklepem itp. Na spacerach najczęściej prowadzi tj. idzie przodem, całą drogę merdając ogonem i tylko dziwię się, że ta główka mu jeszcze nigdy nie odpadła, bo cały czas kontroluje czy idę za nim. Czasami jak bawimy się w lesie kijem, to też ucieka z nim w pysku, oczekuje, że będę go goniła i za każdym rogiem staje i czeka, aż mnie zobaczy, dopiero wtedy ucieka dalej. :scared:Nawet mamy jednego kijka w domu, bo tak sie cieszyl, że go ma, że nie mogłam mu zabrać i wyrzucić. W domu Żujek ostatnio odkrył, że bardzo przyjemnie jest dać brzuszek do podrapania i wywala się niemal codziennie i czeka, a jak zaczynam go drapac po klatce, to mlaszcze i mruczy i tak śmiesznie wygąda wtedy:evil_lol: Żujek ma jeszcze jedna cudna ceche - wchodzac do sklepu dla zwierzat sam wybiera sobie smakolyki i nawet chodzenie po sklepach b ez niego nie ma sensu, bo on je tylko to co sobie sam wybierze. Wiecie jaka to wygoda. Ostatnio wyszlismy ze sklepu bez zakupow, bo nic go nie zainteresowalo, ale oczywiscie potem polazlam jednak mu cos kupic, bo chcialam, żeby cos mial i co... moge sobie sama to jesc:razz: Wiecie, że jutro minie 2 miesiące jak jestesmy razem? Niesamowite, a mnie sie wydaje, że znamy sie od lat:loveu: Tylko wiecie co, ja mam wrażenie, że Żuja jest troche zazdrosny i o ludzi i o zwierzęta. Jak jestesmy sami na spacerze, to szaleje, czasami jak nie mam dobrego humoru to wręcz zmusza mnie do zabawy z kijkiem i nie ma takiej możliwości, by spacer we dwoje mogł się odbyć bez wspolnej zabawy. Ale jak już jestem z koleżanką, to potrafi się obrazić i np położyc kilkanascie metrow od nas, o zabawie w towarzystwie tez raczej nie mam co marzyc. Z innymi psami na spacerach jest roznie, ale generalnie tez zabawa odpada. Inna sprawa, że na spacerach z psami, to i ja się boję, że w walce o kijka Żujek by sobie nie poradził, więc unikam takich zabaw. Dobrze, to już opisałam, co tam u nas. Jak uda nam się zdobyć jakiś aparacik, to wyślemy fotki. Pozdrawiamy - ja i SZCZEŻUJEK! :bye: Quote
akucha Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 :lol: Madziu, Żujek już rozpieszczony jest normalnie!!! Stąd te obrażone miny i dąsy :evil_lol: On chce mieć Ciebie tylko na własność i dlatego czasami go głuchawka dopada! To teraz poważny pies jest, musisz się liczyć z jego opinią!!! A gusta ma widac wybredne :lol: Kochane psisko!!!! Miziaj go po tym brzucholku za te wszystkie lata! Buziaki Wam przesyłam i na foteczki z utęsknieniem czekam ;) Quote
Celina12 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 :multi::multi::multi:-jakie to piękne , wzruszające....hihihi-je tylko to co Sam sobie wybierze.:loveu::loveu::loveu: Madziu-jak wiele Mu dałaś..jak bardzo kochasz a On Ciebie całym Sobą:lol:. Quote
olenka_f Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 a jak sie z Nią o niczym innym już nie da pogadać tylko Zujek i Żujek nawet tato chciał mój adres żeby mi zdjęcia Żujka przesłać jakoś wcześniej nie potrzebował:mad: Quote
Kasia25 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 No jak to ZAKOCHANI:evil_lol: Żujek spacerowicz, po sklepach, toż to pewnie ulubiony klient jest:lol: Quote
kaerjot Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Nie Żujek, tylko Kochanie - to o wiele lepiej pasuje I to rozpieszczone Kochanie Quote
akucha Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 olenka_f napisał(a):a jak sie z Nią o niczym innym już nie da pogadać tylko Zujek i Żujek nawet tato chciał mój adres żeby mi zdjęcia Żujka przesłać jakoś wcześniej nie potrzebował:mad: I gdzie te zdjecia masz Olenko??? Widzisz jak z tą Rodzina bywa??? Prawde gadają, najlepiej przy fotografii ;) Quote
olenka_f Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 jeszcze nie wysłał ale jak mu powiem to będą nawet zaraz tylko co ja z nimi zrobie przecież nie umiem wklejać czy co tam sie z tym robi:roll: Quote
akucha Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Niech wysle na mój adres też: akuchar@neostrada.pl :lol: Sie wklei i już! Quote
Recommended Posts