Zosia4 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 No tak - krótko, zwięźle i na temat - tak jak lubię. Wiesz - to chyba jakiś impuls musi być, bo jak brałam pierwszego staruszka, to widziałam tylko jego zdjęcia i przeczytałam jego historię pełną łez. I nawet nie boję się powiedzieć, że nie było mowy o tym, że go nawet lubię,no bo jak tu żywić do kogokolwiek jakieś uczucia jak się go nie widziało na żywo ani nawet nie dotknęło. Było tak, że po kilkugodzinnej jeździe zobaczyłam w końcu tego psa i powiedziałam sobie w duchu : " mam cię pokochać, będziesz ze mną do końca swojego życia, pomożesz mi siebie kochać ??? " Pomógł - nawet bardziej niż bym sobie to wyobraziła. Quote
olenka_f Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 nie nie to nie tak żadne takie :cool3: brazowa ratuj mnie bo sie czepiają :evil_lol: a Szczeżuj ma swoją pańcie i to jest naważniejsze :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
olenka_f Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 a Dziadzio też ma internet może trzeba zainteresować go dogo bo Gajóweczka tak by tam bardzo pasowała:evil_lol: Madzia wez się do roboty:mad: Quote
grazyna9915 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Widzę, że tu jakieś pozytywne kombinację się odbywają!!! POWODZENIA!! Quote
akucha Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 olenka_f napisał(a):a Dziadzio też ma internet może trzeba zainteresować go dogo bo Gajóweczka tak by tam bardzo pasowała:evil_lol: Madzia wez się do roboty:mad: A Dziadzio ma psa??? Quote
olenka_f Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 ma dwa ale ma duży dom ogród i jest blisko las a spacerki w wieku dziadzia sa wskazane Quote
akucha Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Jesteście w takim razie wzorową dogomaniacką RODZINĄ! No nie wiem, czy trzy psy dla Dziaddunia to nie za wiele :razz: Wiesz, Gajowkę trzeba nieustająco miziać!!! Quote
magdalena_w Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 spacerki tak, ale trzeci piesek nie przejdzie :shake: Quote
olenka_f Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Madzia wiara czyni cuda tak tylko niechcący pokazuj zdjęcia Gajóweczki no co mam cie uczyć? Quote
akucha Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Widzę, że Olenka gotowa jest Gajóweczke przez płot podrzucić, hihihihi... Quote
olenka_f Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 gdyby to dawało gwarancje miłości byłabym już na etacie tylko tak mi jej szkoda a Madzi też ona leży na sercu Quote
brazowa1 Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Fotki tak sliczne,jak tylko mozna sobie wymarzyc!Wydrukuje i powiesze w biurze TOZu albo zrobimy wystawe w gablotce przed schroniskiem, własnie pod tytulem "Nie pokochac,zeby nie tesknic" o tym,ze warto pokochac starszego pieska. One w domu tak szybko sie zmieniaja!Z jaka latwoscia przychodzi im zamienic bude na miejsce w mieszkaniu.:loveu: przy czlowieku.One bardzo potrzebuja "ambasadorow" ;ludzi,ktorzy beda pokazywali,ze opieka nad weteranem nie zasłania radosci w przebywaniu z psem. Magdaleno,tylko Żujka trzeba bardzo pilnowac spuszczajac ze smyczy (wiesz,ze ja musze pogadac,prawda?:) Wyglada cudownie,tak lśni!Niewiarygodne,ze tak sie zmienił!w tak krotkim czasie!jest najcudowniejszym Szczezujem pod sloncem! Quote
magdalena_w Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 brazowa1 napisał(a): Magdaleno,tylko Żujka trzeba bardzo pilnowac spuszczajac ze smyczy (wiesz,ze ja musze pogadac,prawda?:) Ja wiem, że musisz pogadać i nawet to lubię :eviltong: Uważam bardzo, jak tylko dostrzegam coś co może Kochanie wystraszyć natychmiast go zapinam na smycz. Quote
akucha Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Wolny, szczęśliwy Szczeżuj :multi: :multi: :multi: Quote
Zosia4 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 akucha napisał(a):Wolny, szczęśliwy Szczeżuj :multi: :multi: :multi: Toż to "szpicowate" jakieś (zwłaszcza to pierwsze). Piękna; gęsta, długa sierść. Jeja- jaki to piękny pies. Takie właśnie są najkochańsze - starsze - z historią - będzie kochał, że hej. Quote
Kasia25 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Madzia podmieniła psy! Pięknie wygląda, zupełnie inaczej, niż na schroniskowych fotkach, ale wiadomo domek i miłość go odmieniły:multi: Madzia - CZARODZIEJKA:loveu: Quote
wiewiora1 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Jej jaki on szczesliwy ...Wolnosc upragniona WOLNOSC:multi: :multi: :multi: :multi: czy ty tez uwielbiasz gdy on jak szalony byk zaczyna domagac sie o swoj patyk,zarzuca lapami szczeka gada jakies przeklenstwa ale takie przyzwoite i skacze jak ostatni szleniec na tej ziemi,,,,:evil_lol: caly szczezuj,,takiego kochanego psa sobie ybralas ,,i niech ci teraz inni zazdroszcza,,,,a maja czego ,,,i kogo tak wspanialego psa to szukac ze swieca tylko mozna,,,, Szczezuj i wolnosc ,,,to uwielbiam:multi: Quote
brazowa1 Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Wzruszyły mnie te fotki spacerowe :placz: :placz: ale to z radosci,wiecie... dzis duzo opowiadalam w schronie o Żujku,o jego nowym zyciu. Szczezuj wolny! :multi: :multi: :multi: Kochanie pieknieje i szlachetnieje z kazdym dniem.Magdaleno,ja uwazam,ze o Was powinni w jakiejs "psiarskiej" gazecie napisac,ku pokrzepieniu serc. Quote
akucha Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Jestem za!!!!!!!!!!! Człowiek ryczy gdy ogląda te fotki :placz: On na tę wolność czekał 11 koszmarnie długi lat!!! Jakie to cholernie niesprawiedliwe jest!!! A jaki on piękny!!! Quote
akucha Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 I każda cioteczka niech swoje refleksje podrzuci, coby oddać nasze emocje... :razz: Przecież byłyśmy tak blisko doła, pamiętacie? Bałam się tych fotek... Może raz wkleiłam, budziły we mnie taki lęk... Uffffffffff, to wszystko już nieprawdą jest!!! Quote
wiewiora1 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Ej A Moze Udalo By Sie Zrobic Jakis Artykol O Wszystkich Psiakch Ktore Poszly Po Ciezkiej Niewoli Do Domku,,np O ,,, Sendi,delmie,akcji Szczezuju Szuwarku Itp Itd,,,kilka Fot Przed I Po,,,ja Bym Chcial Taki Artykol Przeczytac ,, Quote
kaerjot Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Tylko taką gazetę to powinni z paczką chusteczek wydawać. Szczeżuj wolny i radosny - kolejny cud. Quote
brazowa1 Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Mysmy z wiewiorka płakały,ze jezeli taki pies nie znajdzie domu,to zwatpimy w sens istnienia dogomanii. On mial obroze-szczesliwke :),ktora dostal od takiej ciotki 1mzety,co sie rzadko na Dogo pojawia,ale przyslala obroze dla psow.Nic nie chce gadac,ale WSZYSTKIE psy,ktore je nosiły-poszły do domkow.Jeszcze Rolf ma-czerwona,dostal ja 2 miesiace temu. Quote
Recommended Posts