Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No tak - krótko, zwięźle i na temat - tak jak lubię. Wiesz - to chyba jakiś impuls musi być, bo jak brałam pierwszego staruszka, to widziałam tylko jego zdjęcia i przeczytałam jego historię pełną łez.

I nawet nie boję się powiedzieć, że nie było mowy o tym, że go nawet lubię,no bo jak tu żywić do kogokolwiek jakieś uczucia jak się go nie widziało na żywo ani nawet nie dotknęło.

Było tak, że po kilkugodzinnej jeździe zobaczyłam w końcu tego psa i powiedziałam sobie w duchu : " mam cię pokochać, będziesz ze mną do końca swojego życia, pomożesz mi siebie kochać ??? "

Pomógł - nawet bardziej niż bym sobie to wyobraziła.

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

olenka_f napisał(a):
a Dziadzio też ma internet może trzeba zainteresować go dogo bo Gajóweczka tak by tam bardzo pasowała:evil_lol: Madzia wez się do roboty:mad:

A Dziadzio ma psa???

Posted

Jesteście w takim razie wzorową dogomaniacką RODZINĄ!
No nie wiem, czy trzy psy dla Dziaddunia to nie za wiele :razz: Wiesz, Gajowkę trzeba nieustająco miziać!!!

Posted

Fotki tak sliczne,jak tylko mozna sobie wymarzyc!Wydrukuje i powiesze w biurze TOZu albo zrobimy wystawe w gablotce przed schroniskiem,
własnie pod tytulem "Nie pokochac,zeby nie tesknic" o tym,ze warto pokochac starszego pieska.
One w domu tak szybko sie zmieniaja!Z jaka latwoscia przychodzi im zamienic bude na miejsce w mieszkaniu.:loveu: przy czlowieku.One bardzo potrzebuja "ambasadorow" ;ludzi,ktorzy beda pokazywali,ze opieka nad weteranem nie zasłania radosci w przebywaniu z psem.

Magdaleno,tylko Żujka trzeba bardzo pilnowac spuszczajac ze smyczy (wiesz,ze ja musze pogadac,prawda?:)
Wyglada cudownie,tak lśni!Niewiarygodne,ze tak sie zmienił!w tak krotkim czasie!jest najcudowniejszym Szczezujem pod sloncem!

Posted

brazowa1 napisał(a):

Magdaleno,tylko Żujka trzeba bardzo pilnowac spuszczajac ze smyczy (wiesz,ze ja musze pogadac,prawda?:)

Ja wiem, że musisz pogadać i nawet to lubię :eviltong: Uważam bardzo, jak tylko dostrzegam coś co może Kochanie wystraszyć natychmiast go zapinam na smycz.

Posted

akucha napisał(a):
Wolny, szczęśliwy Szczeżuj :multi: :multi: :multi:

Toż to "szpicowate" jakieś (zwłaszcza to pierwsze). Piękna; gęsta, długa sierść. Jeja- jaki to piękny pies.

Takie właśnie są najkochańsze - starsze - z historią - będzie kochał, że hej.

Posted

Madzia podmieniła psy!

Pięknie wygląda, zupełnie inaczej, niż na schroniskowych fotkach, ale wiadomo domek i miłość go odmieniły:multi:
Madzia - CZARODZIEJKA:loveu:

Posted

Jej jaki on szczesliwy ...Wolnosc upragniona WOLNOSC:multi: :multi: :multi: :multi:
czy ty tez uwielbiasz gdy on jak szalony byk zaczyna domagac sie o swoj patyk,zarzuca lapami szczeka gada jakies przeklenstwa ale takie przyzwoite i skacze jak ostatni szleniec na tej ziemi,,,,:evil_lol:
caly szczezuj,,takiego kochanego psa sobie ybralas ,,i niech ci teraz inni zazdroszcza,,,,a maja czego ,,,i kogo tak wspanialego psa to szukac ze swieca tylko mozna,,,,
Szczezuj i wolnosc ,,,to uwielbiam:multi:

Posted

Wzruszyły mnie te fotki spacerowe :placz: :placz: ale to z radosci,wiecie...
dzis duzo opowiadalam w schronie o Żujku,o jego nowym zyciu.

Szczezuj wolny! :multi: :multi: :multi: Kochanie pieknieje i szlachetnieje z kazdym dniem.Magdaleno,ja uwazam,ze o Was powinni w jakiejs "psiarskiej" gazecie napisac,ku pokrzepieniu serc.

Posted

Jestem za!!!!!!!!!!!
Człowiek ryczy gdy ogląda te fotki :placz: On na tę wolność czekał 11 koszmarnie długi lat!!! Jakie to cholernie niesprawiedliwe jest!!!
A jaki on piękny!!!

Posted

I każda cioteczka niech swoje refleksje podrzuci, coby oddać nasze emocje... :razz: Przecież byłyśmy tak blisko doła, pamiętacie?

Bałam się tych fotek... Może raz wkleiłam, budziły we mnie taki lęk...
Uffffffffff, to wszystko już nieprawdą jest!!!

Posted

Ej A Moze Udalo By Sie Zrobic Jakis Artykol O Wszystkich Psiakch Ktore Poszly Po Ciezkiej Niewoli Do Domku,,np O ,,, Sendi,delmie,akcji Szczezuju Szuwarku Itp Itd,,,kilka Fot Przed I Po,,,ja Bym Chcial Taki Artykol Przeczytac ,,

Posted

Mysmy z wiewiorka płakały,ze jezeli taki pies nie znajdzie domu,to zwatpimy w sens istnienia dogomanii.
On mial obroze-szczesliwke :),ktora dostal od takiej ciotki 1mzety,co sie rzadko na Dogo pojawia,ale przyslala obroze dla psow.Nic nie chce gadac,ale WSZYSTKIE psy,ktore je nosiły-poszły do domkow.Jeszcze Rolf ma-czerwona,dostal ja 2 miesiace temu.