Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No dobra, jak chcecie.
Ale ząbki to ma naprawdę takie małe próchenka.
Kiedyś byłam z nim, Akcją i brązową na spacerze. Nieustająco podstawiał dupkę do głaskania. Urocze.

Posted

Szczezuj,idz do gory.zmarnowane zostalo twoje zycie w schronisku,ale jeszcze wszystko da sie naprawic,tylko musimy szukac uwaznie.

zaraz ide o schronu,pojdziemy na spacer,czesanie,glaskanie.

Posted

Bony, bony wiecie, że zapomniałam przestawić zegarek i siedzę, czekam na "Selekcję"... dopiero jak odpaliłam kompa połapałam się... więc godzinka gratis na pieski i podbijanie ich do góry...

Posted

Szczezuj to na prawde wyjatkowy pies, Jest kochany , lagodny , delikatny , smieszny,, On musi na prawde znalezc dom, Jest juz w schronie tak dlugo... Chociaz niech na stare lata znajdzie ludzi ktorzy go pokochaja i zapewnia mu szczesliwa starosc... Prosze

Posted

Brazowa mam tylko prosbe. Zrobcie nowe zdjecia Szczerzuja, Bo te z pierwszej strony sa nie najlepsze i nie oddaja uroku naszego milusinskiego.. Wiem ze to utrudnienie , Ale pamiataj mamy w schronie aparat , Mozna zrobic kilka fajnych fotek

Posted

Wiem cos o tym ze Szczezuj nie lubi aparatu.. ale mozna cos pokombinowac. Wiem wiem cale dnie jestes zajeta naszymi biedakami, spacery , czesanko itp.. Ale jak bedzie wolna chwila to prosze sprobuj.. Ty tez zrobisz zapewne piekne zdjecia Szczezuj , jest naszym faworytem, bo jest taki kochany i juz za dlugo jest w schronie

Posted

Pewnie dzisiaj rzeczywiście ludzi w schronisku nie będzie... A byłoby tak pieknie gdyby ktoś go wziął na spacer po czerwonych klonowych liściach i potem do domu, na kanapę...

Posted

Zarowno Szczezuj jak i Szuwar sa na Dogo zobaczymy ktory pierwszy chwyci za serca i zostanie przygarniety , Obym przekonala sie dosc szybko , To takie kochane chlopaki,,
Szczezuj za mlodu skakal jak szlony .teraz mu przeszlo . Ale mysle ze jak ktos podaruje mu wiele milosci i prawdziwy dom o dzyska werwe i bedszie jak za mlodych lat wysoko z radosci skakal wesolo do wlasciciela . to wspanialy widok ...

Posted

Wiewiora1,Ty je znasz,ja je znam,wiemy co one warte,ale ludzie,ktorzy odwiedzaja schron widza tylko ich wiek :-(
Dlatego Dogo jest dla nich taka szansa.

Szczezuj da taka dawke miłosci,o jakiej mozna tylko marzyc.Kazdego dnia bedzie sie "modlił| do swojego czlowieka.