brazowa1 Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 Ciotko iwlajn,on od 10ciu lat jest Szczeżujem.Kocha to imie.Jedyne co ma-to wlaśnie to imie. Tak,siedzi z Szuwarkiem,Zgaga,Balbina,Nowym. Quote
kaerjot Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Fajne to to imię jest, tylko wyobraźcie sobie jak idziecie na spacer i wołacie "Szczeżuj do mnie!":evil_lol: Quote
bigos Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Imię zawsze można zmienić:cool3: Byleby tylko szybciutko znalazł się nowy, kochający domek Quote
kaerjot Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Żujek:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Neris Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Szczeżuj do domu! Tyle dobrego zrobiłeś dla innych... Quote
brazowa1 Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 Ej,jaki on Zujek.Szczezuj -od tylu lat.Bywaly gorsze imiona.Chocby sławna "Łysa doopa"... Szczezuj ! szukamy domu dla wyjatkowego psa. Quote
iwlajn Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 No dobra, jak chcecie. Ale ząbki to ma naprawdę takie małe próchenka. Kiedyś byłam z nim, Akcją i brązową na spacerze. Nieustająco podstawiał dupkę do głaskania. Urocze. Quote
brazowa1 Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Szczezuj,idz do gory.zmarnowane zostalo twoje zycie w schronisku,ale jeszcze wszystko da sie naprawic,tylko musimy szukac uwaznie. zaraz ide o schronu,pojdziemy na spacer,czesanie,glaskanie. Quote
iwlajn Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Bony, bony wiecie, że zapomniałam przestawić zegarek i siedzę, czekam na "Selekcję"... dopiero jak odpaliłam kompa połapałam się... więc godzinka gratis na pieski i podbijanie ich do góry... Quote
iwlajn Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Dzisiaj chłodno, mokro... Pewnie zakopał się w swojej budce i śpi. Quote
wiewiora1 Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Szczezuj to na prawde wyjatkowy pies, Jest kochany , lagodny , delikatny , smieszny,, On musi na prawde znalezc dom, Jest juz w schronie tak dlugo... Chociaz niech na stare lata znajdzie ludzi ktorzy go pokochaja i zapewnia mu szczesliwa starosc... Prosze Quote
wiewiora1 Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Brazowa mam tylko prosbe. Zrobcie nowe zdjecia Szczerzuja, Bo te z pierwszej strony sa nie najlepsze i nie oddaja uroku naszego milusinskiego.. Wiem ze to utrudnienie , Ale pamiataj mamy w schronie aparat , Mozna zrobic kilka fajnych fotek Quote
kaerjot Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Szczeżuj, ładny, mądry, spokojny, tylko dlaczego bezdomny? Quote
wiewiora1 Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Wiem cos o tym ze Szczezuj nie lubi aparatu.. ale mozna cos pokombinowac. Wiem wiem cale dnie jestes zajeta naszymi biedakami, spacery , czesanko itp.. Ale jak bedzie wolna chwila to prosze sprobuj.. Ty tez zrobisz zapewne piekne zdjecia Szczezuj , jest naszym faworytem, bo jest taki kochany i juz za dlugo jest w schronie Quote
iwlajn Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 No piękny chłopaku, tak piękny jak Akcja na górę!! Quote
brazowa1 Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 On za młodu był piekniejszy od Akcji... Teraz tez ma jeszcze szanse byc zadbany i domowy. Szczezuj,moze nam sie uda znalezc ci dom? Quote
Neris Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Prosimy o domek... żeby nam tu następny rekordzista pobytu w schronie nie wyrósł. Quote
Neris Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Pewnie dzisiaj rzeczywiście ludzi w schronisku nie będzie... A byłoby tak pieknie gdyby ktoś go wziął na spacer po czerwonych klonowych liściach i potem do domu, na kanapę... Quote
wiewiora1 Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Zarowno Szczezuj jak i Szuwar sa na Dogo zobaczymy ktory pierwszy chwyci za serca i zostanie przygarniety , Obym przekonala sie dosc szybko , To takie kochane chlopaki,, Szczezuj za mlodu skakal jak szlony .teraz mu przeszlo . Ale mysle ze jak ktos podaruje mu wiele milosci i prawdziwy dom o dzyska werwe i bedszie jak za mlodych lat wysoko z radosci skakal wesolo do wlasciciela . to wspanialy widok ... Quote
brazowa1 Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 Wiewiora1,Ty je znasz,ja je znam,wiemy co one warte,ale ludzie,ktorzy odwiedzaja schron widza tylko ich wiek :-( Dlatego Dogo jest dla nich taka szansa. Szczezuj da taka dawke miłosci,o jakiej mozna tylko marzyc.Kazdego dnia bedzie sie "modlił| do swojego czlowieka. Quote
brazowa1 Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 U nas pada juz snieg,jest chlapa,a Szczezuj staruszek w budzie.... Quote
Recommended Posts