grazyna9915 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 akucha napisał(a):Znalezienie domu dla dwóch psów graniczy z cudem... Żeby przynajmniej Szczeżuj go znalazł... To wszystko zależy od marketingu i sposobu nagłośnienia "kampani reklamowej" :evil_lol: Kto wie może tak para staruszków jako nierozłączni kochankowie:loveu:, była by bardziej medialna! Może któraś gazeta na Waszym terenie chciała by opisać taką niecodzienną historię o miłości po grób dwóch psiaków. O wspólnych spacerkach, wylizywaniu wspólnym uszu i czasami nawet sprzeczkach (sprzeczki zdarzają się przecież nawet w najlepszych parach). Powyższy wywód proszę traktować tylko jako dość oryginalną propozycję. ;) Quote
grazyna9915 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='akucha']Propozycja jest dobra, brakuje tylko podatnego gruntu na jej realizację. akucha i tu masz niestety rację z tym podatnym gruntem. Idzie jednak wiosna i ja zamierzam trochę poplewić, pokopać i użyźnić grunt. W zanadrzu mam jeden pomysł do realizacji, ale niestety jest długo terminowy. Jednak 28 lutego biorę się za jego realizację, a kiedy będę miała gotowy plan to poproszę Was o pomoc! Quote
mulinka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='akucha']Pokochaj, zabierz, uratuj!!!! :-( :-( :-( pokochaj kudłaczka :loveu: Quote
Betbet Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Szczeżuj noooo. na wiosnę do nowego domku hopaj!!!!!!!!!!! Quote
grazyna9915 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Ten SZCZERZUJ to taki ładny piesek, dlaczego go jeszcze nikt nie zabrał? Quote
ciapuś Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 pieseczku biegnij na pierwszą może cię ktoś wypatrzy Quote
brazowa1 Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 orientujecie sie za jakie przestepstwo dostaje sie 11 lat?chce zmienic tytuł. dzis wet robil przeglad stanu zdrowia Szczezuja,jest wszystko OK,tylko tez sie zadumal nad jego wyrokiem;co tez trzeba zrobic,zeby tyle lat dostac?:-( Quote
olenka_f Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 czy jest mozliwosc transportu po szczezuja Quote
brazowa1 Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 olenko,wiecej info prosimy-gdzie,jak ,do kogo,kiedy ????????????????? Quote
olenka_f Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 do mojej siostry na stogi moge pojechac ja tylko ze wrocic na 13 na chelm MUSZE Madzie ma juz dla niego poslanie i juz go kocha ale mi sie juz calkiem popsul samochod dopiero we wtorek wroci z naprawy Quote
brazowa1 Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 poczekaj,poczekaj,Ty masz takie temp,ze ja musze zawsze mysli zbierac :lol: Quote
olenka_f Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 jakie tempo moja siostra juz by po niego jechala to jest tempo Quote
olenka_f Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 ta wariatka jutro po niego pojedzie bo jak twierdzi zadnej wiecej nocy tam nie spedzi a tak naprawde to jest zla o dzisiejsza noc to ze bedzie mial dobrze gwarantuje glowa zadnych zwierzat nie ma miala Pepiczka do poznej starosci byl to piesio ktory nie reagowal na imie tylko na KOCHANIE czy narazil mnie na wysmianie przez ludzi na przystanku kiedy to zostal pod moja opieka Quote
brazowa1 Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 jutro,jutro,jutro!!!! Millarca juz wie! o rany! HEJ! Dogomaniacy jest potzrebny ktos kto podwiezie Szczezuja i Pancie na STOGI z SOPOTU! Jasne,ze oni dadza rade,ale biedny Szczezuj od 11 lat byl w wiezieniu,a tu SKM,potem tramwaj,a dobrze,gdyby mu maksymalnie oszczedzic stresu! Quote
brazowa1 Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Kochani,transport na bardzo krotkim odcinku jest nam potrzebny! Dla Szczezuja taka podroz to kosmos! kolezanka,na ktora liczylam,w tych godzinach pracuje. Olenko i Magdo,macie pozdrowienia od Kasia25,ktorej wlasnie padl net,ale jest na biezaco! :) Quote
olenka_f Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Madzia nie moze sie wbic na dogo ale bardzo dziekuje za pozdrowienia a jedzonko wlasnie sie juz odmraza dla szczezuja ale on podobno nie bedzie uzywal tego imienia tylko przyzwyczai go do kochanie ja z nim napewno wychodzic nie bede juz mi wystarczy wstydu za pepika Quote
magdalena_w Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Też uważam, że KOCHANIE pasuje! To moja siostra - wariatka tego nie rozumie i ciska się o kilka uśmieszków przechodniów, którzy odwracali się ze zdziwieniem, gdy na KOCHANIE przybiegał do niej - piękny, brązowy, fantastyczny i niesamowity jamniczek! ;) Ja się cieszę, że MÓJ SZCZEZUJ już jutro będzie ze mną w domku! Jakby transport nie wypalił, to stres podróży jakoś mu wynagrodzę! Damy radę, byle by spał już w domku! Pozdrawiam wszystkich! Quote
olenka_f Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 klamie Pepi mial nos oczy siersc ruda on byl caly rudy i rozpieszczony bardzo ale to bardzo duzo za duzo Quote
Celina12 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Boże ja chyba śnię-jak cudownie-mój Szczeżujek ma domek :multi::multi::multi: Maluchu doczekałeś się:loveu::loveu::loveu: Magdaleno-jesteś Wielka-kocham Cię......:loveu: Quote
grazyna9915 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Dzisiaj szczęśliwy dzień!!! Moja sunia znalazła domek i SZCZERZUJ ma już swój własny domek. Super! Bardzo się cieszę. Quote
magdalena_w Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Pierwsza pokochala SZCZEZUJA moja szalona siostra i zmusila mnie bym zajrzala na strone, bo zna mnie i wiedziala jaki bedzie skutek ;) Wiec jesli ktos jest WIELKI to ONA - choc jest zdrowo SZURNIETA!!! Ja tam zyskalam przyjaciela i nie moge sie doczekac jutra! Quote
brazowa1 Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 a jak ja nie bede mogla dzis spac,to przez WAS! :loveu: po prostu chce,zeby bylo juz jutro! a Szczezuj nawet nie wie,ze jutro spi w domu. Ja juz przyszykowalam dla niego szampon,ktory sprawi,ze bedzie mieciutki jak kaczuszka,na 99% uda mi sie byc w schronie na 11. jestescie szalone,to fakt! Quote
olenka_f Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts