brazowa1 Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 podbijac watek,opowiadac znajomym...moze przeklejac na "niepsiarskie" fora? kiedys kot znalazl dom na www.visage.pl Wiesz,kumple Szczezuja z wybiegu,Szuwarek i Akcja,znalezli bardzo dobre domy,oni mieli staz krotszy, 5-6 lat w schronie.Ze starej gwardii zostal tylko Szczezuj. Quote
grazyna9915 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Będę podbijać wątek! Będę opowiadać znajomym! Będę przyklejać gdzie się da, czy może być gazeta.pl forum, alegratka? Spróbuję też gdzie indziej! Inni znaleźli dom to teraz czas na Szczezuja!!! Quote
Ania Agata Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Dzięki grazyna9915 za powiew optymizmu. Szczeżujowi się przyda. Quote
Asia_M Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Wierzymy, że dom w końcu się znajdzie. Quote
grazyna9915 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Ania Agata napisał(a):Dzięki grazyna9915 za powiew optymizmu. Szczeżujowi się przyda. Ja myślę, że to nie Szczeżuji przyda się optymizm tylko WAM!!!:lol: Pamiętajcie, że dobre myśli przyciągają dobre rzeczy, a złe przyciągają .............. . Więc więcej optymizmu i uśmiechu, czasami nam się wydaje, że jest beznadziejnie, ale zawsze wtedy pokaże się jakaś iskierka światła. BĘDZIE DOBRZE!!! Quote
grazyna9915 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Takie superowe ogłoszenie na pewno przyniesie skutek! Quote
grazyna9915 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Przepraszam, ale ponowię pytanie czy psiak jest wystawiony już na gazeta.pl forum i alegratka? Jeżeli nie to chętnie wystawię. Quote
BasiaD Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Szczeżuj pięknotku hopaj na górę do domku! Quote
mulinka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 kochani, może zaapelujcie o dom tymczasowy w tytule wątku i na początku napiszcie 11 lat w schronie, co wy na to? dom tymczasowy mógłby być dobrym rozwiązaniem, bo trzeba przyzwyczaić psa do życia w rodzinie, w bloku (najlepiej byłoby żeby trafił do domu z ogrodem ale i tak trzeba by go było przyzwyczaić do załatwiania się wyłącznie na dworze) może znajdzie się ktoś wyjątkowy kto da Szczeżujowi dom tymczasowy? Quote
brazowa1 Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Mulinko,przyznam,ze jestem przeciwko DT dla Szczezuja,zwlaszcza,ze sa pieski,dla ktorych pojscie do DT to sprawa zycia i smierci-szkoda,zeby pies,ktory zyje "bezkolizyjnie" w schronisku,zabieral tymczas np ligockim biedom :-( co,gdy tymczas sie skonczy,a domu nie bedzie? Quote
paros Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Szczeżuj od soboty szuka domku w necie :lol: eoferty 4lapy ale.gratka psy kupiepsa bono-polska forum gazeta :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
mulinka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 brazowa1 napisał(a):Mulinko,przyznam,ze jestem przeciwko DT dla Szczezuja,zwlaszcza,ze sa pieski,dla ktorych pojscie do DT to sprawa zycia i smierci-szkoda,zeby pies,ktory zyje "bezkolizyjnie" w schronisku,zabieral tymczas np ligockim biedom :-( co,gdy tymczas sie skonczy,a domu nie bedzie? myślę, że wy wiecie najlepiej bo znacie Szczeżuja Quote
mulinka Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 ten pies potrzebuje domu i kochających opiekunów - pomóż Quote
brazowa1 Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Po dzisiejszym spacerze komisyjnie zostalo stwierdzone,ze Szczezuj musi zmienic wbieg;towarzystwo mlodego,wyrywnego Agata moglo mu juz zagrazac.A teraz mieszka ze swoim rocznikiem,dwoma innymi pieskami,ktore sa w schronisku od wiekow,(od conajmniej 13 lat)...z Tina i Czernikiem.Chyba sie zgodza ze soba. Szczezuj w podskokach wyszedl na spacer ; wiosenna pogoda wybitnie wpłynela na poprawe jego nastroju :) Quote
Kasia25 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Brazowa to ta Tina, taka starutka czarnawa? Szczeżujku jak bym chciała, żebyś wreszcie w domu spał:-( Quote
wiewiora1 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 ooo on jest teraz przed biurem z nasza babcia Tina?kurcze ma teraz mniej miejsca ale chociaz wiekszy kontakt z ludzmi A Tina ,,to jest dopiero babka z charakterem!!!!oj oj oj ,,,,kurcze nastepna psina z ktorej mam ubaw,,pieknie chodzi przy nodze,,choc pozniej obawialam sie ze mnie nie uslyszy i nie wroci do nogi na moja komende,,,babcin jeden ,,ale ogolnie jakies przeblyski sluchu czy instynktu na stare lata zachowala,,,,,ekspert2:p Quote
grazyna9915 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='paros']Szczeżuj od soboty szuka domku w necie :lol: eoferty 4lapy ale.gratka psy kupiepsa bono-polska forum gazeta :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Widzę, że pracujesz hurtowo:multi: . Ja go skromnie umieściłam na gazeta forum, ale jak się tylko ukaże to wykasuję by nie dublować linku.:oops: Quote
Kasia25 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 A mi się Tina spodobała (starutka jak świat). Najpierw jak ją głaskałam to se coś gulgała, a potem chyba jej się spodobało, troszke:razz: Wiecie jakie szczęście, by zagościło w domu, czarny Szczeżuj i czarna Tinka, para starowinek:loveu: Ja już widze ich w szeleczkach na podwójnej smyczce i tak sobie tuptają, nie śpieszno im nigdzie, a słoneczko wysyła promyki, cieplutko opatulając staruszków........ech.......... Quote
BasiaD Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Szczeżuj do góry! Przypominać się ciotkom! Quote
Betbet Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 coś dawno nie podrzucałam tutaj nikogo, choroba mnie zmogła, ale dla Szczeżuja to i choroba nie ejst wytłumaczeniem. w górę kochany staruszku! Quote
grazyna9915 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Kasia25 napisał(a):A mi się Tina spodobała (starutka jak świat). Najpierw jak ją głaskałam to se coś gulgała, a potem chyba jej się spodobało, troszke:razz: Wiecie jakie szczęście, by zagościło w domu, czarny Szczeżuj i czarna Tinka, para starowinek:loveu: Ja już widze ich w szeleczkach na podwójnej smyczce i tak sobie tuptają, nie śpieszno im nigdzie, a słoneczko wysyła promyki, cieplutko opatulając staruszków........ech.......... No, to może należy zmienić styl poszukiwań nowego domu i reklamować ich razem jako parę niezłomnych kochanków czyli ROMEA I JULIĘ.:loveu: Quote
wiewiora1 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 lepiej niech Szczezuj trzyma sie od Tiny rozrabiary daleko ,jeszcze zdarzy sie do nije znichecic ,,jak mu bedzie polki wyprawiac i wyrzuty robic ze gdzie sie pierwszy pcha,,jak tam mozna ,,kobiety przodem,,,oj dajmy chlopakowi spokuj,,,na stare lata,niech odpocznie od takich kobitek jak ona,,,choc teraz to ona juz zmarniala silowo i posturczo do innych swoich braci rownych,,i pewnie nie ma ochoty juz tak wielkiej pokazywac swojej feministycznej strony:diabloti: Szczezujka mozemy dac na stare lata w spokojne miejsce bez kobicych pyskowan:razz: Quote
Neris Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Ech... Tina mogłaby go jeszcze trochę rozruszać, razem by tuptusiali na spacerki,. dzielnie oszczekując koty i krzaczki... on byłby jej oczami i uszami. Quote
Recommended Posts