Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

podbijac watek,opowiadac znajomym...moze przeklejac na "niepsiarskie" fora? kiedys kot znalazl dom na www.visage.pl

Wiesz,kumple Szczezuja z wybiegu,Szuwarek i Akcja,znalezli bardzo dobre domy,oni mieli staz krotszy, 5-6 lat w schronie.Ze starej gwardii zostal tylko Szczezuj.

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Będę podbijać wątek!
Będę opowiadać znajomym!
Będę przyklejać gdzie się da, czy może być gazeta.pl forum, alegratka?
Spróbuję też gdzie indziej!

Inni znaleźli dom to teraz czas na Szczezuja!!!

Posted

Ania Agata napisał(a):
Dzięki grazyna9915 za powiew optymizmu. Szczeżujowi się przyda.

Ja myślę, że to nie Szczeżuji przyda się optymizm tylko WAM!!!:lol:

Pamiętajcie, że dobre myśli przyciągają dobre rzeczy, a złe przyciągają .............. .

Więc więcej optymizmu i uśmiechu, czasami nam się wydaje, że jest beznadziejnie, ale zawsze wtedy pokaże się jakaś iskierka światła.

BĘDZIE DOBRZE!!!

Posted

kochani, może zaapelujcie o dom tymczasowy w tytule wątku
i na początku napiszcie 11 lat w schronie, co wy na to?

dom tymczasowy mógłby być dobrym rozwiązaniem, bo trzeba
przyzwyczaić psa do życia w rodzinie, w bloku (najlepiej byłoby żeby trafił do domu z ogrodem ale i tak trzeba by go było przyzwyczaić do załatwiania się wyłącznie na dworze) może znajdzie się ktoś wyjątkowy kto da Szczeżujowi dom tymczasowy?

Posted

Mulinko,przyznam,ze jestem przeciwko DT dla Szczezuja,zwlaszcza,ze sa pieski,dla ktorych pojscie do DT to sprawa zycia i smierci-szkoda,zeby pies,ktory zyje "bezkolizyjnie" w schronisku,zabieral tymczas np ligockim biedom :-(

co,gdy tymczas sie skonczy,a domu nie bedzie?

Posted

brazowa1 napisał(a):
Mulinko,przyznam,ze jestem przeciwko DT dla Szczezuja,zwlaszcza,ze sa pieski,dla ktorych pojscie do DT to sprawa zycia i smierci-szkoda,zeby pies,ktory zyje "bezkolizyjnie" w schronisku,zabieral tymczas np ligockim biedom :-(

co,gdy tymczas sie skonczy,a domu nie bedzie?

myślę, że wy wiecie najlepiej bo znacie Szczeżuja

Posted

Po dzisiejszym spacerze komisyjnie zostalo stwierdzone,ze Szczezuj musi zmienic wbieg;towarzystwo mlodego,wyrywnego Agata moglo mu juz zagrazac.A teraz mieszka ze swoim rocznikiem,dwoma innymi pieskami,ktore sa w schronisku od wiekow,(od conajmniej 13 lat)...z Tina
i Czernikiem.Chyba sie zgodza ze soba.

Szczezuj w podskokach wyszedl na spacer ; wiosenna pogoda wybitnie wpłynela na poprawe jego nastroju :)

Posted

ooo on jest teraz przed biurem z nasza babcia Tina?kurcze ma teraz mniej miejsca ale chociaz wiekszy kontakt z ludzmi
A Tina ,,to jest dopiero babka z charakterem!!!!oj oj oj ,,,,kurcze nastepna psina z ktorej mam ubaw,,pieknie chodzi przy nodze,,choc pozniej obawialam sie ze mnie nie uslyszy i nie wroci do nogi na moja komende,,,babcin jeden ,,ale ogolnie jakies przeblyski sluchu czy instynktu na stare lata zachowala,,,,,ekspert2:p

Posted

A mi się Tina spodobała (starutka jak świat). Najpierw jak ją głaskałam to se coś gulgała, a potem chyba jej się spodobało, troszke:razz:

Wiecie jakie szczęście, by zagościło w domu, czarny Szczeżuj i czarna Tinka, para starowinek:loveu:
Ja już widze ich w szeleczkach na podwójnej smyczce i tak sobie tuptają, nie śpieszno im nigdzie, a słoneczko wysyła promyki, cieplutko opatulając staruszków........ech..........

Posted

Kasia25 napisał(a):
A mi się Tina spodobała (starutka jak świat). Najpierw jak ją głaskałam to se coś gulgała, a potem chyba jej się spodobało, troszke:razz:

Wiecie jakie szczęście, by zagościło w domu, czarny Szczeżuj i czarna Tinka, para starowinek:loveu:
Ja już widze ich w szeleczkach na podwójnej smyczce i tak sobie tuptają, nie śpieszno im nigdzie, a słoneczko wysyła promyki, cieplutko opatulając staruszków........ech..........

No, to może należy zmienić styl poszukiwań nowego domu i reklamować ich razem jako parę niezłomnych kochanków czyli ROMEA I JULIĘ.:loveu:

Posted

lepiej niech Szczezuj trzyma sie od Tiny rozrabiary daleko ,jeszcze zdarzy sie do nije znichecic ,,jak mu bedzie polki wyprawiac i wyrzuty robic ze gdzie sie pierwszy pcha,,jak tam mozna ,,kobiety przodem,,,oj dajmy chlopakowi spokuj,,,na stare lata,niech odpocznie od takich kobitek jak ona,,,choc teraz to ona juz zmarniala silowo i posturczo do innych swoich braci rownych,,i pewnie nie ma ochoty juz tak wielkiej pokazywac swojej feministycznej strony:diabloti:
Szczezujka mozemy dac na stare lata w spokojne miejsce bez kobicych pyskowan:razz: